Living

Horoscop săptămânal: 12-18 aprilie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
April 12, 2021 12:13 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Gemeni au ocazia să-și contureze noi perspective de viitor.

Pe aceeasi temaCum faci față stresului, în funcție de zodie

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Nativii Berbec sunt cei mai favorizați de tranzitele acestei săptămâni, dat fiind că zodia lor este gazda a nu mai puțin de cinci planete, dacă îl includem și pe Chiron, Micul Vindecător al astrologiei. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească viața, au energie, au idei, au curaj, însă și temeri de afirmare pe care ar trebui să le depășească acum. Oportunitățile pot veni pe multe planuri, mai ales susținere din partea prietenilor, a asociaților. Berbecii iși pot face acum strategii bune de viitor, însă nu trebuie să aștepte nimic, ci să ia atitudine, să înceapă să acționeze în direcțiile dorite. Luna Nouă din semnul lor chiar îi susține să înceapă un nou capitol de viață, iar Venus în tranzit prin sectorul financiar le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar le cere și multă responsabilitate pentru că surprizele nu vor lipsi. În plan sentimental, emană bucurie, magnetism, sunt atrăgători și pot cuceri pe cine-și doresc.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de multă energie, însă la nivel psihic, mental ceea ce le poate aduce nu doar insomnii, ci și o stare de irascibilitate. Deși vor dori să demareze noi acțiuni, s-ar putea să simtă că stau pe loc, că ceva din trecut nu-i lasă să avanseze, poate chiar propriile lor frici și angoase. Nativii ar trebui să se folosească de energia acestei Luni Noi pentru a se desprinde de trecut, de blocaje emoționale și să înceapă să se preocupe mai mult de sănătatea lor, mai ales dacă au stări sau simptome neplăcute. Pe de altă parte, financiar începe să se dizolve confuzia de până acum și astfel vor putea lua decizii mai bune, iar profesional au ocazia să facă pași, mai ales dacă ridică niște ancore care îi țin în loc și-i ascultă mai puțin pe cei din jur, dându-și lor mai multă valoare și încredere. Când Venus, guvernatoarea lor, le va activa zodia vor fi mai cuceritori, mai atrăgători și mai seducători, preocupându-se mai mult de felul în care arată și de îmbunătățirea stilului de viață.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Marte se află în semnul lor și face doar aspecte pozitive, așa că Gemenii au energie cât pentru toate zodiile și sunt puși pe treabă, însă există și riscul de suprasolicitare. Nativii petrec mult timp în discuții cu prietenii, fac planuri de viitor, strategii de atingere a obiectivelor, călătoresc și sunt dornici să-și extindă orizonturile de cunoaștere, să învețe să facă și altceva decât ceea ce au făcut până acum, iar acest aspect îi poate ajuta profesional. Cu Venus, guvernatoarea iubirii lor, implicată în aspectul de Lună Nouă s-ar putea să fie atrași de cineva din anturaj sau să cunoască pe cineva cu care să înceapă un flirt sau chiar o nouă poveste de iubire. Aspectul acesta îi poate ajuta fie să-și descopere un hobby din care să scoată bani, fie să petreacă mai mult timp cu copiii, distrându-se. Când Venus va intra în Taur, trecutul sentimental poate să revină în viața nativilor, însă aspectul îi poate ajuta să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de multe planete în sectorul profesional, tot aici producându-se și Luna Nouă, însă Marte se află în sectorul subconștientului. Acest context va trebui frustificat de nativi dacă-și doresc să facă pași în atingerea obiectivelor lor, dacă-și doresc să se facă remarcați pentru că pot avea tendința de a sta retrași. Este o perioadă cu foarte mare potențial pentru afirmare, pentru a prelua o funcție, chiar dacă se tem de anvergura situației sau se tem de nou și necunoscut. Jupiter îi susține să scape de frici, de angoase și chiar și de dependențe și vicii, de obiceiuri toxice, dacă vorbim de sănătate. Mai multă grijă în relația de cuplu pentru că Pluto, care se află în acest sector, este destul de tensionat și nativii se pot confrunta cu autoritatea partenerului și pot fi mai conflictuali.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Soarele, guvernatorul Leilor, se află săptămâna aceasta în aspecte favorabile atât cu Marte, cât și cu Jupiter, guvernatorul iubirii, acum aflat în sectorul relațiilor, iar acest context poate aduce nativilor care sunt singuri ocazia unor noi relații, posibil chiar cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului. Totodată, cei care sunt parte a unui cuplu, pot ajunge la viziuni comune cu partenerul, fac planuri de viitor și progrese în cuplu. Luna Nouă poate veni cu oportunități din străinătate sau legate de obținerea, punerea în practică a unei diplome. Este o perioadă bună să învețe ceva nou și să aplice, mai ales din punct de vedere profesional, dar fiind că Venus va intra în Taur și îi va susține să-și îmbunătățească situația profesională.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot folosi de aspectele astrologice ale săptămânii pentru a vedea ce anume îi nemulțumește, fie în viața sentimentală, fie în viața personală, fie financiar și profesional. Mercur, guvernatorul lor, va face aspecte bune acum, însă se află într-un sector mai neprietenos pentru nativi, de aceea pentru a profita de context ar trebui să se elibereze de ceea ce aduce angoasă în viața lor. Pot renunța la dependențe, la a-i mai critica pe alții, pot începe o dietă, un nou stil de viață, își pot îmbunătăți sănătatea și se pot axa pe rezolvarea unor contexte de țin de bani și bunuri materiale. Cu Marte în sectorul carierei și în aspect de susținere cu Jupiter din sectorul muncii s-ar putea ca profesional să vină niște oportunități care, la o primă vedere, să-i sperie pe nativi, însă să se dovedească favorabile ulterior. Cei care au relații la distanță se vor bucura de ingresul lui Venus în Taur pentru că le poate aduce ocazia unei revederi. Tot acesta spect îi va susține și să studieze și să călătorească.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță, Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor și poate deschide noi uși, atât în viața de cuplu, unde se poate ajunge la noi înțelegeri, se pot face noi planuri de viitor, se poate intra pe o nouă direcție, cât și în cazul celor singuri, care pot cunoaște noi persoane, pot începe noi relații, mai ales că Jupiter este în sectorul iubirii și face aspecte de susținere cu Marte, guvernatorul relațiilor lor. Din punct de vedere profesional, este o săptămână în care nativii sunt creativi, au șanse să se afirme artistic, mai ales că primesc sprijinul celor din jur, iar cei care au de obținut diplome, atestate o pot face sau, în alte cazuri, se pot folosi de o diplomă pentru a-i învăța pe alții. Pot începe noi colaborări, pot semna noi contracte.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână foarte solicitantă la locul de muncă, însă care le poate aduce și beneficii, noi oportunități. Posibil ca noile sarcini care vin acum, noile responsabilități sau schimbări care apar să-i sperie pe nativi, să-i obosească și enerveze, însă acestea se vor dovedi, de fapt, a fi noi uși deschise. Cei care-și caută un nou loc de muncă, acum au șanse mari să se anhajeze. Familia îi poate susține mai mult acum pe nativi, mai ales dacă sunt foarte ocupați și nu se pot preocupa de casă. Unii s-ar putea să obțină un credit pentru locuință sau să investească niște bani în casă. Venus va intra în zodia taur și pentru Scorpioni va fi un tranzit de bun augur deoarece îi va ajuta să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur, dar mai ales relația de cuplu.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător săptămâna aceasta vine cu mult entuziasm, bucurie și vești bune în sectorul iubirii. Cu nu mai puțin de cinci planete în sectorul iubirii și cu Marte în sectorul relațiilor, cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi relații, să se îndrăgostească sau să redescopere pasiunea alături de partenerul de viață. Cei care au copii reușesc să se apropie de aceștia, să petreacă timp împreună, să se distreze mai mult ca niciodată. Este o perioadă în care Săgetătorii sunt mai comunicativi, mai veseli și entuziaști și se pot bucura mai mult de ceea ce le oferă viața. Sunt creativi și se dedică hobby-urilor lor, pot să-și descopere o pasiune, un hobby, pot face pași către acesta. Când Venus se mută în Taur, pentru nativi va începe o perioadă cu mai multă muncă și vor avea oportunități de a face unele schimbări în stilul de viață.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă mai mult de casă și familie în această peroiadă, însă s-ar putea ca ceea ce se petrece în intimitatea lor să-i frustreze, să-i deranjeze, să-i irite și să simtă o nevoie profundă de schimbare. Pot fi nativi care la această Lună Nouă vor rescrie niște reguli în familie, vor dori să facă schimbări în locuință. Există posibilitatea ca unii nativi să se mute cu persoana iubită, alții, în schimb, dacă sunt singuri să fie foarte ancorați în trecut și copleșiți de amintiri. Venus, palneta care le guvernează relațiile, va intra în Taur, chiar în sectorul iubirii, și nativii vor dori să-și îmbunătățească viața sentimentală, fie că sunt singuri, fie că au o relație și vor căuta să aducă mai multă pasiune. Relațiile cu copiii, de asemenea, sunt susținute de acest tranzit, dar și creativitatea și simțul artistic. Din punct de vedere profesional și financiar pot avea parte de șanse, oportunități.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte stimulați de planete în zona cunoașterii, a studiului și a comunicării. Pot vorbi mai mult ca de obicei, pot fi mai curioși ca niciodată și șansele să le vină idei sclipitoare și să găsească cele mai bune soluții pentru ei sunt foarte mari. Pot face deplasări, pot cunoaște persoane noi, pot citi și învăța ceva sau pot transmite altora ceea ce ei deja știu. Pe de altă parte, aspectul care se formează între Jupiter din semnul lor și Marte din casa iubirii le poate aduce o mai mare predispoziție spre distracție, spre a trăi viața mai vesel, iar pentru cei singuri poate însemna chiar și o nouă poveste de dragoste. Venus va activa sectorul locuinței și al familiei și le va aduce nativilor ocazia de a se preocupa de obținerea confortului în casă și pentru cei dragi.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au nu mai puțin de cinci planete în sectorul financiar la începutul săptămânii acesteia și atenția lor se va canaliza în această direcție. Pe lângă faptul că pot fi mai cheltuitori sub impulsul momentului, mai ales luni, la Luna Nouă, au ocazia să discute despre bani, despre salarizare, să primească un comision, bonus care să le crească veniturile sau le vin idei bune despre cum să câștige mai mult. Spre finele săptămânii, energia nativilor se va focaliza către casă și familie și vor reuși să aducă îmbunătățiri acestor sectoare. Totodată, cum Jupiter le este guvernator, s-ar putea ca trecutul să fie atât de prezent acum în viața lor încât, grație trigonului cu Marte și sextilului cu Mercur, să ia decizia să se rupă de acesta și să și reușească. Chiar dacă vindecarea nu va fi pe deplin resimțită acum, cu siguranță plantează semințele acum pentru perioada în care Jupiter, după 12 ani, va reintra în zodia lor, începând din vară. Venus în Taur le va aduce ocazia să-și îmbunătățească comunicarea și relația cu cei apropiați, dar și să învețe ceva nou.

Style icon: Cindy Crawford – sursă foto: hepta