Living

Horoscop săptămânal: 12-18 octombrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
October 12, 2020 13:52 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Berbec pot fi determinați să intre într-o nouă etapă relațională.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfăuiți să-ți reevalueze și reanalizeze viața intimă și modul în care-și administrează situația materială. Nativii nu ar trebui să ia decizii radicale privind un credit, o moștenire, litigiu și să fie la zi cu taxele, impozitele, ratele. Banii partenerului de viață, administrarea finanțelor comune, pot reprezenta subiecte care ridică unele tensiuni. Relațiile Berbecilor sunt încercate acum și pot fi puși în fața unei ipostaze noi în cuplu. O relație poate intra într-o nouă etapă destul de forțat. Poate fi vorba de o determinare a nativilor de a face lucrurile altfel în cuplu. Oricum, sunt sfătuiți să nu fie agresivi și să nu dezlănțuie o furtună. Contează foarte mult atitidinea pe care o adoptă. De asemenea, în cazul nativilor singuri, este momentul să-și rectifice poziția vizavi de o relație sexuală, de o aventură. Pot fi cazuri în care aceasta se transformă în relație de lungă durată, dar și cazuri în care se încheie definitiv.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Cei născuți în zodia Taur intră într-o etapă de reanaliză a relațiilor cu cei din jur, expuse în mod direct acestei reevaluări fiind relațiile sentimentale, de cuplu, și cele profesionale, cu colaboratori și asociați. Partenerul de viață îi poate pune în fața faptului împlinit și pot trăi dezamăgiri majore. Mai avantajați sunt nativii care doresc să se întoarcă la un fost partener, pentru că au șansa unui alt început. La locul de muncă apar situații noi, inconfortabile, iar această săptămână va fi una care le va aduce mult stres și tensiune, poate din cauza sarcinilor noi, poate din cauza unor schimbări de program, de aceea este esențial să se odihnească corespunzător. Nu este momentul negocierilor contractuale, cât mai degrabă al renegocierilor.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi destul de confuzi săptămâna aceasta și sunt sfătuiți să nu ia decizii legate de locul de muncă. Este o perioadă în care reevaluările profesionale pot aduce răspunsuri mai clare și pot reorganiza programul de muncă sau distribuția sarcinilor. În plan sentimental se întrevăd noi începuturi, însă tensionate, forțate și care cer revizuiri de atitudine, o nouă strategie relațională. Viața socială poate fi limitată, iar nevoia nativilor de a se dedica unor hobby-uri este mar, însă timpul liber ar putea fi restricționat sau dedicat altor nevoi profesionale. În familie, în cămin pot apărea nemulțumiri.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să-ți reevalueze cu atenție sentimnetele pentru că pot fi foarte confuzi cu privire la o poveste de iubire, mai ales dacă este începută de curând. Pot răni prin cuvinte sau pot fi răniți. Se cere mai multă implicare în creșterea și educația copiilor, dar și acordarea unei întâietăți zonei de relaxare, de distracție, de timp liber. În familie apar situații tensionate care determină noi începuturi. Nu este exclus ca unii nativi să se mute de acasă, să-și schimbe domiciliul, poate chiar datorită locului de muncă.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt nevoiți să-ți reevalueze modul în care comunică cu membrii familiei pentru că au tendința de a exagera. De asemenea, se cere revizuirea unor aspecte, situații care vizează locuința, poate unii nativi se gândesc să facă o renovare, reamenajare. Se întrevăd noi ocazii de a se afirma prin dialog, de a comunica ceea ce simt și gândesc și este posibil ca unii Lei să fie forțați să spună lucrurilor pe nume într-o relație. Moment bun să dea un examen, să susțină un interviu, să se afirme într-o ședință. Deplasările și călătoriile ar trebui evitate. Din punct de vedere financiar sunt posibile nemulțumiri și dezamăgiri.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi destul de confuzi săptămâna aceasta datorită faptului că Mercur, guvernatorul lor, retrogradează în sectorul comunicării. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la cum vorbesc cu cei din jur, să-ți înfrâneze pornirile critice și să profite de context pentru a-și revizui modul în care poartă un dialog. Atenție la examene, teste, interviuri, discursuri publice pentru că se pot soluționa mai puțin favorabil din cauza incapacității de concetrare. Se întrevăd noi începuturi legate de sectorul financiar, poate noi șanse și oportunități de a-și îmbunătăți veniturile, însă trebuie să știe că acestea pot fi forțate de un context. Atenție la acțiunile care vizează bani și bunuri materiale comune.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă în zodia lor, însă nativii nu se pot bucura pe deplin de începuturile aduse de lunație pentru că acestea vor fi tensionate de Marte retrograd, aflat întocmai în sectorul relațiilor. S-ar putea ca ipostazele de viață în care vor fi puși nativii să fie forțate, să-i nemulțumească. Nu este exclus ca foști parteneri de cuplu să revină în viața nativilor și să provoace nemulțumiri. De asemenea, este posibil ca unele Balanțe să ia decizia de a încheia o relație în urma unei atitudini agresive a partenerului sau pur și simplu pentru că s-au săturat de autoritata, impunerile și neînțelegerile din cuplu. În plan financiar este momentul reevaluărilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale și să evite cheltuielile, în special de produse electronice și electrocasnice sau de lucruri care simbolizează comunicarea, de exemplu mașini, telefoane.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia lor, iar acest context le cere o reevaluare și reanaliză profundă a vieții personale, dar și a relațiilor cu cei din jur, a modului în care comunică și a felului în care gândesc. O serie de contexte pe care le credeau trecute se pot reactualiza și nu este exclus ca un fost partener de cuplu să revină în prezent cu scopul unei împăcări. Posibil ca în cazul unor nativi care și-au învățat lecțiile, aceste noi începuturi să se dovedească de viitor. Se cere mai multă atenție la sănătate și la odihnă. Stresul profesional își poate spune cuvântul.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să-ți reevalueze cu atenție trecutul, cu tot ce presupune acesta. Reanaliza trebuie să fie profundă și axată în special pe partenerul de viață sau pe viața de cuplu, dar fiind că Mercur este guvernator al relațiilor nativilor. Posibil să se gândească să revină la o fostă poveste sau să se gândească intens la o fostă relație, căsnicie, care le-a amprentat viața. Va fi nevoie de vindecare în această direcție pentru a integra energiile mercuriene, mai ales că Luna Nouă le poate aduce ocazia unor noi începuturi în viața socială și pot cunoaște noi persoane cu care să înceapă noi relații, însă nu va fi deloc ușor dat fiind că Marte retrogradează în sectorul sentimental și pune frâne. Nativii sunt confuzi cu privire la emoțiile lor și de aceea, contextul astrologic îi sfătuiește să se lase iubiți și să profite pentru a stabili dacă o relație rămâne la prietenie sau merge mai departe.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tensiuni în grupul de prieteni, în anturaj care pot aduce reevaluări ale unor relații. Totodată, este momentul să-și revizuiască implicarea într-un proiect și să nu se grăbească cu promovarea sa. Poate reluarea unor dialoguri cu persoane importante care pot investi în proiect se va dovedi de bun augur. De asemenea, se întrevăd noi începuturi profesionale, noi ocazii de afirmare și redirecționare în carieră, însă posibil ca acestea să fie tensionate, forțate și să le aducă nemulțumiri. Pentru unii Capricorni va fi greu să găsească echilibrul între carieră și familie.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător intră într-o perioadă de profundă reanaliză a aspirațiilor profesionale, a carierei și nu este exclus să se simtă limitați în atingerea unor obiective, să nu reaușească să se afirme în direcția voită. Atenție la tensiunile cu superiorii care pot aduce conflicte serioase. Luna Nouă va aduce ocazia unor noi abordări principiale, de mentalitate, de convingeri, unor schimbări menite să-i ajute în evoluție, deși este foarte posibil ca rațiunea nativilor să le pună piedici. Tensiunile cu cei din jur rămân un punct fierbinte și se cere mai multă atenție la dialog, la ceea ce comunică. Posibile oportunități din străinătate sau legate de punerea în practică a unei diplome obținute.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt confuzi cu privire la o relație și cu greu pot lua o decizie. Nativii sunt sfătuiți înainte de toate să-și reevalueze principiile de viață pe care se bazează, mai ales din punct de vedere sentimental, să-și reanalizeze convingerile și credințele. Se întrevăd noi începuturi legate de viața intimă, o aventură se poate încheia forțat sau repune pe o nouă direcție, dat fiind că Marte retrograd le cere valorificare. Posibil ca unii nativi să fie stimulați să se dezvolte profesional, să mai învețe ceva, poate chiar o limbă străină sau poate să se decidă să-și ia o diplomă, un atestat.

Style icon: Cindy Crawford