Living

Horoscop săptămânal: 14-20 septembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
September 14, 2020 12:57 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Fecioară au parte de șanse și oportunități în viața personală și nu numai.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte tensionați în zona sentimental-relațională, iar nativii pot isca un scandal din orice motiv. Relațiile aflate la început s-ar putea încheia brusc dacă nativii nu dau dovadă de înțelepciune și toleranță. Ar putea folosi în mod constructiv această perioadă apelând la schimbarea atitudinii, lucrând mai mult cu ei înșiși, la reevaluarea propriilor acțiuni. De asemenea, de evitat conflictele cu autoritățile statului și cu șefii, cu superiorii. Posibile nemulțumiri, surprize neplăcute legate de bani, cheltuieli neașteptate. Luna Nouă le va aduce nativilor noi începuturil legate de sarcinile zilnice, profesionale, noi etape la job, ocazia de a-și îmbunătăți stilul de viață și, totodată, cei care-și caută un nou loc de muncă ai șanse mari de angajare.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Este o perioadă a transformărilor interioare, de principii și mentalități pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii au parte de noi începuturi în dragoste, odată cu Luna Nouă din Fecioară, au ocazia de a trece la un nou nivel într-o relație, însă mare atenție în cazul celor singuri care se pot îndrăgosti la prima vedere și absolut necontrolat. Perioadă favorabilă unor schimbări legate de stil de viață. Nativii vor simți nevoia să aibă mai mult timp liber, să se relaxeze mai mult, să lase în spate ceva ce i-a durut, și pot face modificări în acest sens. Posibile tensiuni la locul de muncă, cu colegii, dar și cu părinții din cauza nonconformismului și a dorinței de libertate a nativilor.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de conflictuali cu cei din jur și pot spune multe lucruri negândite care pot deranja și durea pe ceilalți. În cuplu se pot isca tensiuni chiar de la bani. Pe de altă parte, va trona o stare de confuzie și de nemulțumire, chair teamă, pe care Gemenii vor încerca să o ascundă cât mai bine. Se întrevăd vești și informații surprinzătoare pe care nativii le pot primi în această perioadă. Luna Nouă poate veni cu schimbări interioare, cu nevoia unei curățenii printre emoții și sentimente, dar și cu ocazia unor noi începutri legate de familie sau de locuință. Se recomandă mai multă prudență în deplasări.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de conflicte și neînțelegeri în familie și pot face reproșuri, pot aduce acuze și pot găsi vinovați pentru situații din prezent. În unele cazuri este posibil ca părinții să nu fie de acord cu relația nativilor sau să intervină în căsnicia acestora. Pe de altă parte, nici relațiile de prietenie nu vor trece neobservate și este posibil să apară și aici tensiuni și chiar rupturi. Iată că Luna Nouă vine să susțină noi începuri legate întocmai de modul în care nativii comunică. Este momentul să analizezze ce anume îi face atât de conflictuali și să lucreze mai mult cu ei înșiși. Totodată, această lunație poate veni cu noi rațiuni, noi perspective, iar Racii pot primi vești, informații importante, pot avea parte de dialoguri deschizătoare de drum (și la propriu și la figurat).

Style icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul financiar și nativii se pot aștepta la noi începuturi, la noi oportunități de a face bani, de a-și stabiliza bugetul. Toate astea se vor petrece într-un context profesional destul de tensionat și nu vor lipsi surprizele legate de carieră, de imagine, de funcția lor, certurile cu superiorii. Mulți nativi își vor cere drupturile, pentru că vor avea senzația că bat pasul pe loc la locul de muncă sau că depun prea mult efort în activitățile zilnice. Se recomandă prudență în dialog pentru că reacțiile acide pot fi taxate. Totodată, este bine ca nativii să țină cont că sunt destul de confuzi în gândire și nu este momentul să ia decizii radicale, majore, impactante.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor și acest aspect va veni cu șanse și oportunități pentru nativi, atât în plan personal, relațional, cât și profesional, va veni cu schimbări legate de stil de viață, de program și nativii vor reuși să-și îmbunătățească considerabil destinul. Se cere mai multă atenție la deciziile financiare, la negocieri parteneriale, pentru că pot fi ușor confuzi. În unele cazuri, pot face cheltuieli nesăbuite și recomandarea este să se evite excesele.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o perioadă tensionată, iar nativii vor trece prin fel și fel de gânduri, confuzii, pot fi destul de iraționali în decizii și se vor frământa pentru orice, având darul să facă o adevărată furtună într-un pahar cu apă. Comunicarea cu cei din jur va fi dificilă, pot apărea certuri în familie, iar Luna Nouă le poate pune în față situații din trecut pe care le-au abordat superficial, mai ales probleme de sănătate mai vechi care vor necesita rezolvare acum.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite deciziile în această perioadă, mai ales cele financiare, pentru că nativii pot fi confuzi, pot calcula greșit, se pot entuziasma într-un context care se va dovedi fals. În plus, una gândesc și alta spun și nu va fi ușor să obțină beneficii în urma unui dialog sau negociere. Tensiunile cu superiorii vor fi la ordinea zilei și în afaceri și colaborări pot apărea rupturi. Luna Nouă poate aduce o nouă etapă a unei relații de prietenie sau chiar o nouă etapă într-un proiect de grup, poate șansa de a se afirma, de a-l promova.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră, noi ocazii de afirmare, unii nativi pot fi propuși într-o nouă funcție, însă toate acestea nu se vor dovedi și mulțumitoare în plan financiar pentru nativi. Viziunea lor asupra muncii este alta, principiile lor de funcționare sunt altele, la fel și visele și locul de muncă pare să-i înhibe în evoluție și nicidecum invers. De evitat împrumuturile. Totodată, tensiunile în grupul de prieteni vor exista și nativii pot fi foarte confuzi cu privire la o astfel de relație.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de conflicte cu superiorii și sunt sfătuiți să evite complet deciziile profesionale, legate de carieră pentru că le pot regreta ulterior. În plan sentimental pot avea parte de unele surprize mai neplăcute care pot aduce pierderi și transformări interioare. Luna Nouă va aduce totuși ocazia de a-și analiza din alt unghi principiile de viață, mentalitățile după care funcționează, idealurile pe care le au și astfel să facă tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți viața și pentru a evolua.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte confuzi cu privire la principiile de viață pe care le au, cu privire la evoluția lor și simt că bat pasul pe loc, că nu pot progresa. Posibile tensiuni în relațiile de lungă durată, schimbări bruște, neplanificate. Luna Nouă va aduce ocazia unor dialoguri pe teme financiare și posibilitatea de a rezolva o situație ce ține de o moștenire, un bun de patrimoniu. În unele cazuri, se poate pune problema unor noi începuturi legate de finanțele comune cu partenerul de viață.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și al căsniciei și pentru nativi poate începe o nouă etapă în acest sens. Relația cu partenerul poate trece la un alt nivel și, de asemenea, o relație profesională, o colaborare sau un parteneriat de afaceri poate avansa. Pe de altă parte, unii nativi pot fi confuzi cu privire la o aventură avută, la o relație extraconjugală pe care nu vor ști unde să o încadreze. Atenție la surprizele care pot apărea la locul de muncă, la vești și informații care pot surprinde, dar și la tendința de a fi prea liberi și direcți în dialog.

Style icon: Cindy Crawford