Living

Horoscop săptămânal: 18-24 ianuarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
January 18, 2021 14:14 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să circule cu atenție și prudență maximă.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza mare parte din energie săptămâna aceasta către prieteni, către legarea unor noi relații sociale, dar și pentru a-și consolida sau demara unele proiecte personale, mai ales dacă sunt legate de zona online. Unii nativi fac curățenie în cercul de prieteni și vor păstra pe cei cu care împărtățesc aceleași convingeri și mentalități. Profesional, Berbecii nu trebuie să se aștepte ca tot ceea ce-șipropun să fie ușor de realizat, mai ales dacă nu dispun de resursele necesare. Pe de altă parte, nativii vor avea parte de unele schimbări remarcabile în sectorul financiar și sunt sfătuiți să-și pună în practică cu mai mult curaj talentele personale, să apeleze la resursele pe care le au pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Pot renunța la proiecte care nu le aduc beneficiile așteptate. Atenție la cheltuielile în exces care trebuie evitate! În plan sentimental pot fi mai nostalgici, se pot gândi la cineva din trecut, iar în cuplu se pot reanaliza situații mai vechi. Pasiunea nu va lipsi către finle săptămânii, îndeosebi.

Style Icon: Mariah Carey

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt interesați de consolidarea carierei, de inovarea sectorului profesional și vor fi determinați să se afirme sau să descopere domeniul în care vor dori, de fapt, să se facă remarcați. Nu va fi o perioadă ușoară, ci din contră, vor trebui să fie atenți la relația cu superiorii, la imaginea profesională, la provocările care vin în carieră. Posibil să se teamă de ofertele primite, să nu se simtă pregătiți, însă să se ambiționeze să învețe mai mult. Nativii trec printr-o perioadă energizantă, cu schimbări remarcabile și trebuie să dea dovadă de adaptabilitate și mai ales de deschidere către nou. Taurii au șansa să-și schimbe viața, să-și depășească niște frici, limitări și prejudecăți, inhibiții. În plan sentimental au idealuri înalte și obiective mărețe pe care sunt dispuși să le atingă, mai ales că-și înving niște temeri și obsesii.

Style Icon: Behati Prinsloo

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă de tumult interior, de frământări menite să le schimbe viziuni, principii și mentalități. Nativii sunt pregătiți să se deschidă către nou, însă resimt unele frici care le pot inhiba pornirile. Contextul îi poate ajuta foarte mult în planul dezvoltării personale și al perfecționării profesionale. Posibil să-și dorească să studieze mai mult, să aibă inițiativă în obținerea unei diplome sau să fie determinați să plece în străinătate. Atenție, totuși, la călătorii în perioada aceasta. Pe de altă parte pot fi mânați de niște idealuri materiale să întreprindă niște acțiuni, poate să-și facă un credit, să vândă un bun material, să învestească în ceva. În plan sentimental se întrevăd momente pasionale, o reapropiere de partener, însă este posibil ca discuțiile despre bani sau obiective financiare să fie motiv de tensiune în cuplu.

Style Icon: Angelina Jolie

Rac

Cei născuți în zodia Rac este posibil să fie tentați să facă un credit, o investiție, să apeleze la niște economii pentru demararea unui proiect personal sau de grup. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la demersurile financiare pe care le întreprind acum. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni din cauza banilor și cheltuielilor sau din cauza unor aspecte ce țin de intimitate. Poate fi vorba de o relație ascunsă, un prieten care devine prea intim. Totuși, către finele săptămânii situația se va elucida și șansele de a ajunge la aceleași viziuni cu partenerul sunt mari. Se stabilesc reguli și principii și se reînoadă conexiunea spirituală cu partenerul. Unii nativi pot vorbi despre căsătorie, logodnă, acte în cuplu.

Style Icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de schimbări importante în carieră, chiar dacă nu vor fi pe placul lor neapărat sau nu vor fi decizii pe care să le ia de bună voie. Este o perioadă provocatoare din punct de vedere profesional și provocările pot veni mai ales prin parteneri de afaceri, colaboratori și asociați. Posibile conflicte cu superiorii. Mulți nativi pot să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau care le oferă mai multe beneficii. Posibil să fie nevoie să renunțe la unele proiecte, la unele situații de viață. În cuplu se intensifică dorința de a aduce ceva nou relației, de a o reîmprospăta și a o conduce către progres. Vor descoperi noi nevoi ale persoanei iubite de acre trebuie să se preocupe mai mult.

Style Icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stimulați să-și schimbe niște viziuni și mentalități profesionale, niște atitudini vizavi de locul de muncă sau de modul în care-și desfășoară sarcinile. Mulți nativi vor fi provocați să învețe ceva nou, să-și dezvolte niște abilități profesionale sau să recurgă la o diplomă, un atestat pe care-l dețin, dar nu-l folosesc. Sunt posibile tensiuni cu colegii ca urmare a principiilor diferite. Posibile vești din străinătate sau decizii, acțiuni care vizează străinătatea sau relația cu cineva de peste hotare sau de altă naționalitate. Totuși, atenție mai multă la călătorii. În schimb, în plan sentimental sunt aspecte favorabile care aduc o nouă poveste de iubire, unii nativi se îndrăgostesc, iar alții au ocazia de a-și consolida relația actuală.

Style Icon: Michelle Williams

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își canalizează mare parte din energie asupra sectorului sentimental. Cei singuri nu trebuie să se aștepte la mari povești de dragoste, ci mai degrabă ar trebui să facă o analiză a ceea ce-și doresc, a ceea ce simt, ce așteptări au de la un posibil partener. Aventurile s-ar putea să facă mai mult rău decât bine și ar trebui evitate. În cuplu se discută despre bani și este posibil să apară tensiuni din cauza cheltuielilor. Pe de altă parte, profesional trebuie să-și reactualizeze niște idealuri, să le aducă aproape de realitate și de ceea ce ei pot face, de ceea ce pot lucra. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să se avânte în credite, investiții, împrumuturi și mai ales speculații financiare pentru că pot pierde bani. Se pot agita pentru o moștenire, pot plăti niște rate, taxe, impozite, iar unii nativi chiar pot iniția procese.

Style Icon: Dakota Johnson

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa foarte mult de casă și familie săptămâna aceasta, de fapt aceasta este o temă a anului pe care o vor aborda pe capitole. Nativii pot începe săptămâna cu tensiuni cu părinții din cauza partenerului sau cu nemulțumiri care apar în familie și care pot determina pe mulți nativi să facă o schimbare majoră, de exemplu să se mute. Atenție mai multă și în cuplu unde pot apărea conflicte și chiar rupturi, situații neașteptate, răbufniri, reproșuri. Cei singuri ar trebui să evite aventurile. Posibile plăți, investiții, cumpărături pentru casă. Starea emoțională este destul de tensionată și ar fi de preferat să înțeleagă c are este rădăcin a frustrărilor și nemulțumirilor interioare.

Style Icon: Alexa Chung

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să dea un examen. În unele cazuri este vorba de o necesitate de a da un test pentru a putea obține un avantaj profesional sau pentru a putea să-și mențină locul de muncă. Sunt posibile interviuri de angajare pentru cei care-și caută un job. Atenție la ședințe și negocieri! Tensiunile cu colegii și schimbările profesionale neașteptate pot exista și în această săptămână. Nativii pot fi provocați chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Unii nativi pot fi nevoiți să facă o deplasare cu locul de muncă. Este nevoie să fie mai atebți la sănătate și să nu se suprasolicite. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza unor idealuri diferite. Ideea de familie, de cămin trebuie reanalizată sau principiile cu care familia i-a crescut pe nativi trebuie regândite.

Style Icon: Miley Cyrus

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie atenți la sectorul financiar. Nativii pot avea idei ingenioase despre cum să facă bani, despre cum să-și îmbunătășească veniturile, însă se pot izbi de punerea lor în practică deocamdată. Nu este momentul speculațiilor financiare și nici al investițiilor riscante. Nativii pot fi mai cheltuitori decât de obicei și ar trebui să nu o facă pentru a-și alina o nemulțumire afectivă. Frustrările din cauza lipsei de timp, din cauza faptului că nu se pot dedica hobby-urilor lor pot fi mai mari acum, însă cel mai probabil Capricornii sunt preocupați să facă bani, deci ar trebui să vadă partea plină a paharului. În plan sentimental se pot îndrăgosti brusc, pe neașteptate. Mai multă atenție și grijă la creșterea și educația copiilor, la activitățile acestora. La locul de muncă apar neînțelegeri cu colegii și cel mai probabil idealurile și ideologiile sunt diferite.

Style Icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura din plin de intrarea Soarelui în semnul lor pentru că vor avea mai multă energie, motivație și adrenalină, iar vitalitatea va crește. Nativii vor avea parte de multă inspirație, idei bune, însă nu neapărat că le vor putea pune în practică acum și asta le poate aduce frustrări. Atenție la tensiunile cu familia, la schimbările care pot apărea în casă, poate mutări, schimbări de domiciliu. Unii nativi se pot implica mai mult în problemele părinților care necesită rezolvare urgentă. De evitat speculațiile financiare. În dragoste pot apărea frustrări, neînțelegeri mai vechi care revin în actualitate, dar nimic care să nu poate fi rezolvat prin dialog și comunicare.

Style Icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tensiuni și frustrări, conflicte interioare, emoționale, și acestea pot fi cauzate de neînțelegerea unor emoții, gânduri, a propriului lor trecut. Nevoia de spiritualitate este mare și nativii ar trebui să facă tot ce le stă în putere pentru a se apropia de această latură. Posibile vești și informații neașteptate, dialoguri surprinzătoare. Unii nativi pot negocia ceva din trecut, pot redeschide un subiect, chiar cufărul cu amintiri. Săptămâna aceasta este nevoie de mai multă atenție la deplasări, fie că sunt pietoni, fie șoferi. Sentimental, se pot apropia de prieteni, unii chiar mai mult decât este firesc și nu este exclus ca spre weekend să se aprindă o vâlvătaie cu cineva din anturaj.

Style Icon: Jessica Biel