Living

Horoscop săptămânal: 21-27 decembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
December 21, 2020 15:21 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Vărsător vor avea parte de noi și remarcabile începuturi în viața lor.

Pe aceeasi temaCe parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec, în ciuda aspectului tensionat pe care guvernatorul lor, Marte, îl va face cu Pluto, vor avea parte de o săptămână foarte bună care-i va determina să lupte cu toate forțele pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Nativii vor avea ocazia să iasă în față, să se afirme prin dialog și discursuri publice și nu este exclus să demareze noi proiecte în zona de online, să se integreze în noi grupuri, să se asocieze cu noi persoane alături de care să evolueze, mai ales că aici se va produce Marea Conjuncție Jupiter-Saturn, iar Jupiter pentru ei reprezintă evoluția mentalității, în timp ce Saturn reprezintă cariera. Deci noi idei progresiste, avangardiste și inedite le pot veni în această perioadă despre menirea lor profesională.

Style icon: Jessica Chastain

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de activarea sectorului carierei, odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn, aspect care le va aduce multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale, dar și noi viziuni profesionale, de aceea nu este exclus ca mulți nativi să pună acum bazele unor schimbări de profesie. Vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat în ultimii 3 ani, cât Saturn le-a traversat sectorul dezvoltării personale și profesionale sau să conștientizeze puternic ce au de făcut pe viitor și să înceapă să se zbată pentru a-și atinge visurile, mai ales că săptămâna aceasta sunt susținuți de atât Soarele, cât și Mercur și de aspectele pe care le fac cu Uranus din zodia lor să ajungă la noi concluzii, de această dată mai practice, chiar revoluționare.

Style icon: Emilia Clarke

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni intră într-o etapă de dezvoltare personală și profesională incredibilă odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn. Conștietizările pe care le au săptămâna aceasta vor conduce către evoluția nativilor și pot fi surprinși de noi mentalități și principii care-și fac loc în viața lor, pot fi surprinși de idei ingenioase care le vin acum și care pot contribui inclusiv la o nouă raportare la partea materială a vieții. Unii nativi pot valorifica resurse materiale, pot obține credite, pot face investiții profitabile. Viața de cuplu și intimitatea vor cunoaște îmbunătățiri, iar nativii trebuie să știe că Marea Conjuncție poate sta la baza unei viitoare căsătorii sau unei asocieri, colaborări profesionale importante.

Style icon: Natalie Portman

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea șansa odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să conștientizeze și să deblocheze o serie de frici care stau la baza unor eșecuri, pierderi, iar asta poate însemna inclusiv o desprindere de ceea ce au sau de ceea ce sunt ei în prezent. Nativii pierd sau renunță la ceva și asta le va schimba viața. Racii au ocazia să se desprindă de atașamente materiale și emoționale toxice. Nativilor, parctic, li se va lumina drumul și vor ști ce să facă pentru a avea succes în afaceri, în viața intimă, în investiții, în obținerea unui credit, moșteniri. Jupiter le guvernează munca și Saturn relațiile, deci asocierile profesionale și nu numai pot sta la baza succesului financiar. Nativii se vor raporta altfel înclusiv la relațiile sentimentale. Este o perioadă bună, cu Soarele și Mercur în tranzit prin Capricorn, să semneze noi contracte profesionale, să aibă idei practice și productive, inedite despre cum să conducă la succes un proiect în care sunt implicați și să-și îmbunătățească comunicarea cu ceilalșți, în special în cuplu.

Style icon: Selena Gomez

Leu

Cei născuți în zodia Leu deschid odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn o nouă etapă în relațiile lor, fie de cuplu, fie profesionale. Dat fiind că Jupiter le guvernează iubirea și creativitatea, iar Saturn munca, nativii se pot pune în lumină prin idei ingenioase, nonconformiste, pot semna noi contracte profesionale, se pot asocia cu persoane alături de care să progreseze. Totodată, conjuncția poate sta la baza unei viitoare căsătorii sau poate unii Lei decid să devină părinți sau aleg să-și urmeze partenerul de viață, în sensul că acesta vine cu o propunere, ofertă total neașteptată. Săptămâna aceasta ideile nativilor de la locul de muncă pot fi luate în calcul de superiori, pot fi apreciate și pot sta la baza unei ascensiuni. Nativii care sunt nemulțumiți de locul de muncă se pot gândi foarte serios să facă o mare schimbare.

Style icon: Cara Delevingne

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să se reinventeze profesional, să descopere noi abilități tehnologice care să le ușureze munca sau chiar să se îndrepte către alt domeniu, către altă meserie. Impactul va fi resimți și în zona sănătății, iar nativii vor avea ocazia să descopere tratamente holistice, fie naturiste, fie energetice, fie alopate, care vor aduce îmbunătățiri semnificative stării lor generale. Cu Soarele și Mercur alături în casa iubirii, șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii cresc considerabil, mai ales că se vor afla pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Relațiile ascunse, toxice se pot încheia acum.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura din plin de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul iubirii, al copiilor și creativității. Aspectul stă la baza unor noi relații sentimentale pentru cei singuri, la baza descoperirii rolului de părinte, ceea ce înseamnă că unii nativi pot deveni părinți, chiar și în ciuda unor diagnostice medicale mai puțin încrezătoare. Cei care sunt deja părinți pot avea bucurii din partea copiilor. Pofta de viață va crește și Balanțele vor învăța să se bucure de tot ceea ce este în jurul lor. Nu este exclus ca unii nativi să-și descopere brusc un hobby și să-l valorifice la maxim. Relația cu familia este susținută de Soare și de Mercur și, în plus, nativii pot ajunge la premise noi în vederea administrării unui context ce vizează bunuri materiale, de patrimoniu, credite în urma unui dialog cu părinții. Posibil ca în cuplu să apară unele tensiuni, fie legate de sarcini casnice, fie de intervenția părinților.

Style icon: Felicity Jones

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul familiei și al locuinței și mulți nativi vor fi dornici să pornească pe drumul lor, dacă se află la vârsta la care încă locuiesc cu părinții. Va fi vorba de a pune bazele unei schimbări de domiciliu, de a renova sau construi o locuință, iar ideea de cămin se schimbă, ceea ce poate însemna că unii Scorpioni se pot gândi să-și întemeieze o familie proprie. Săptămâna aceasta pot fi mai încordate relațiile la locul de muncă și sarcinile pot părea obositoare pentru nativi, însă este o perioadă foarte bună pentru negocieri și semnări de noi contracte profesionale, noi colaborări. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește considerabil prin ajungerea la noi concluzii și stabilirea unor noi viziuni de viitor.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să studieze lucruri noi, să se dezvolte fie personal, prin interes față de lumea ezoterică, de exemplu, fie profesional, prin noi diplome și atestate obținute. De asemenea, vor fi nativi care vor pune în practică diplomele obținute, vor preda altora știința lor. Cu Soarele și Mercur alături prin sectorul financiar și în aspecte bune cu casa muncii, nativii vor avea ocazia să-și negocieze salariul, să obțină bani în urma unor activități întreprinse și să-și pună în prcatică o serie de idei financiare care aduc îmbunătățirea veniturilor. Își pot revoluționa gândirea și față de muncă și stil de viață.

Style icon: Taylor Swift

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au paret de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul financiar, aspect care pentru nativi aduce o adevărată revoluție în modul în care-și câștigă veniturile, iar asta le poate aduce independență financiară. Este foarte probabil ca mulți nativi să pună acum bazele unor câștiguri pe care le vor obține întocmai din valorificarea, monetizarea talentelor personale. Săptămâna aceasta pot apărea tensiuni cu familia care nasc frustrări, însă și ocazia de a-și exprima mai ușor sentimentele. Pot comunica mai bine cu persoana iubită și pot fi foarte creativi și dornici de a se bucura de ceea ce este în jurul lor.

Style icon: Ellie Goulding

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn întocmai în zodia lor și este momentul care aduce noi direcții de viitor pentru acești nativi. Viața li se schimbă în bine, în sensul că nativii vor acorda multă importanță propriului lor confort, sănătății și evoluției lor. Cu Soarele și Mercur în tranzit prin casa sănătății, săptămâna aceasta vor avea ocazia de a se simți bine, în formă și pot descoperi fel și fel de remedii eficiente la afecțiunile pe care le au, mai ales în cazul celor vârstnici care au probleme cronice. Starea emoțională se va îmbunătăți, chiar dacă nu vor fi foarte deschiși către comunicarea sentimentelor și trăirilor interioare.

Style icon: Amal Clooney

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu Marea Conjuncție Jupiter-Saturn să se dezvolte spiritual și să acceadă la altă dimensiune a lumii, a ființei lor. De aceea este posibil să fie mai interiorizați, mai meditativi și contemplativi. Totodată, pentru Pești este momentul vindecării de trecut, marele moment al debarasării de tot ce-i inhiba, ce-i speria, momentul vindecării de dezamăgiri, pierderi, poate chiar vicii și obsesii. Săptămâna aceasta pot apărea unele tensiuni financiare și ar fi bine să fie atenți la acțiunile întreprinse în acest sens. Totodată, dialogurile cu prietenii sunt binevenite, dar și negocierile în cadrul unui proiect.

Style icon: Emily Blunt