Living

Horoscop săptămânal: 22-28 februarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
February 22, 2021 18:35 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Fecioară apelează la altă rutină și alt stil de viață.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă mai multă oboseală săptămâna aceasta, mai mult stres, în ciuda faptului că vor avea forță fizică dată de sextilul Marte-Pluto. Este posibil ca întocmai faptul că au energie și planuri mari să nu se poată odihni corespunzător și să fie acaparați de gânduri, de frământări. Venus, planeta care le guvernează și relațiile, va intra în Pești și va aduce ocazia unor reglementări sentimentale mai vechi, dar și mai multă deschidere către partener, mai multă empatie în cuplu. Totodată, acest tranzit susține îmbunătățirea stării de sănătate. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape legate de un loc de muncă, poate de sarcini și responsabilități, de program.

Style icon: Leighton Meester

Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Nativii sunt mai deschiși către viața socială, mai dornici să cunoască noi persoane și pot să primească ajutor din partea unor prieteni. Totodată, se vor axa pe îmbunătățirea zonei profesionale, poate chiar pe ideea de a porni ceva pe cont propriu, poate un proiect de grup. Taurii se bucură de un magnetism aparte, de capacitatea de a obține ce-și doresc, de capacitatea de a fi foarte convingători și au foarte mult curaj să se exprime, să-și susțină punctul de vedere. Luna Plină poate aduce un final de capitol în viața sentimentală, un moment de conștientizare și de împăcare.

Style icon: Cher

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni, chiar dacă au mai multă claritate în viziuni grație lui Mercur, guvernatorul lor, care și-a oprit retrogradarea, tot nu vor ști în ce direcție să apuce sau, cel puțin asta va fi starea lor în prima parte a săptămânii. Ulterior, pot avea o sclipire, un moment de revelație dat de trigonul Jupiter-Nod Nord care să-i focuseze în direcția potrivită, de aceea ar fi bine să nu se grăbească până joi în decizii majore. În plus și Venus, Micul Benefic, intră în sectorul carierei de unde transmite ajutor și susținere. Pe de altă parte, relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, însă se pot intensifica relațiile cu membrii familiei și va fi nevoie să te preocupi mai mult de nevoile celor dragi, în special ale părinților.

Style icon: Lucy Hale

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot reuși să facă lucruri mărețe în cuplu sau profesional, cu ajutorul partenerilor de afaceri, cu ajutorul colaboratorilor, important este să ajungă la viziuni comune. O serie de proiecte în care sunt implicați se bucură de regenerare, iar relațiile de prietenie renasc, viața socială renaște, iar cei singuri chiar pot cunoaște persoane noi care să le trezească interesul. Viața sentimentală se bucură de energie și noi experiențe. Este nevoie de mai multă atenție la datorii, la facturi, rate, impozite neplătite la timp. Luna Plină îi poate face pe mulți nativi foarte cicălitori, foarte direcți în exprimare, dorindu-și să spună lucrurilor pe nume. Starea de sănătate este bună, cu excepția weekendului când din cauza Lunii Pline se pot simți mai obosiți.

Style icon: Meryl Streep

Leu

Cei născuți în zodia Leu, odată cu reintrarea în mers direct a lui Mercur în sectorul relațiilor, vor avea multe de spus și de clarificat, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Posibil ca doza de confuzie să fie resimțită și în primele zile ale săptămânii, de aceea nu ar trebui să se grăbească să ia decizii, ci să aștepte ziua de miercuri, joi pentru a vedea mai clar lucrurile, atunci când, de altfel, pot veni și noi oportunități profesionale care să le provoace experiența. Trigonul Marte-Pluto le va fi favorabil profesional pentru că le va da curaj să se afirme, le va aduce mai mult spor în activitățile întreprinse dar și o stare bună de sănătate, mai exact posibilitatea de a se regenera după o perioadă tensionată și stresantă. Venus în Pești aduce sprijin financiar din partea partenerului, mai ales că Luna Plină din Fecioară va veni cu o strâmtorare, posibil chiar cu pierderea unei surse de venit.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de intrarea lui Venus chiar în sectorul relațiilor și Micul Benefic îi va susține să-ți îmbunătățească nu doar relația cu partenerul de viață, ci și relațiile profesionale. Mulți nativi pot avea mici bucurii la locul de muncă, pot reuși să-și atingă un scop, să obțină ceva ce și-au dorit și care să-i ajute să se afirme. În alte cazuri, poate fi vorba de obținerea unei funcții, unui nou statut, depinde foarte mult de ceea ce-și doresc. În plus, Luna Plină din zodia lor poate aduce o schimbare de rutină în viața nativilor, încheierea unui capitol și culegerea roadelor. Viața sentimentală se bucură de un plus de vitalitate, parcă se regenerează niște sentimente, se reaprinde pasiunea.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul muncii și al sănătății, iar acest tranzit le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, în sensul că își vor desfășura activitățile cu mai mult spor, vor reuși să vadă cu ochi mai buni o situație de la job, să se înțeleagă mai bine cu colegii. Totodată, și starea de sănătate va cunoaște o ameliorare, mai ales dacă nativii își schimbă rutina, gândirea, perspectivele, aspecte cerute și de Luna Plină din Fecioară care se formeză pe axa sănătății. În cuplu se reaprinde pasiunea, grație aspectului format de Marte și Pluto, aspect care aduce și un interes deosebit pentru renovarea și reamenajarea locuinței.

Style icon: Kate Winslet

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita din plin de acest trigon format de Marte și Pluto, ambii guvernatori ai lor, pentru că dincolo de pasiunea pe care o trăiesc alături de partener, dincolo de reconectarea la viața de cuplu, au ocazia să rezolve situații importante ce țin de cuplu și care, în unele cazuri, au condus chiar și la rupturi. În plus, Venus, planeta care le guvernează relațiile, va activa sectorul iubirii, deci posibilitatea unor împăcări este mare, iar în cazul celor singuri, noi relații sunt posibile. În zona profesională, aspectul poate aduce o mai mare determinare de a afce lucrurile să funcționeze în cadrul unui parteneriat, în cadrul unei colaborări. Un proiect se poate încheia și se pot culege roadele.

Style icon: Julia Roberts

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Venus în casa familiei și acest aspect le întoarce atenția către cei dragi, către nevoile acestora și pot deveni mai empatici. Marte le guvernează iubirea, iar aspectul făcut cu Pluto poate aduce mai multă poftă de aventură, de pasiune în viața sentimentală a nativilor, mai ales că Mercur și-a revenit din retrogradare în sectorul comunicării și le aduce mai mult chef de socializare. Trigonul Jupiter-Nodul Nord contribuie esențial la îmbunătățirea vieții de cuplu, la găsirea direcției de viitor pe care să meragă alături de partener. Profesional și financiar, nativii au determinarea să facă lucrurile să funcționeze și să scoată bani din activitățile întreprinse.

Style icon: Ashley Benson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de trigonul pe care-l face Pluto din zodia lor cu Marte din sectorul iubirii. Este vorba de energie, forță, vitalitate, poftă de viață și mult interes acordat vieții sentimentale, capitol la care pot apărea transformări benefice. Nativii își recuperează inclusiv încrederea în forțele proprii, iar felul lor de a vorbi și a comunica va aduce aprecieri. Pot fi magnetici pentru cei din jur. Cei singuri au toate șansele să flirteze și să cucerească, maia les că Venus, planeta care le guvernează iubirea, activează casa comunicării. Pe de altă parte, pot să-și pună mai mult în valoare talentele și pot fi creativi, pot fi ajutați de abilitățile pe care le au la locul de muncă.

Style icon: Emilia Clarke

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de intrarea lui Venus în sectorul financiar și va urma o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți veniturile, mai ales că-și recapătă încrederea în propriile forțe și talente. Totuși, va crește și pofta de a cheltui bani, deci poate ar trebui ca nativii să fie atenți la raportul acesta între ce au și pe ce dau, mai ales că și Luna Plină se va petrece pe această axă financiară. Se pot rezolva situații legate de casă și familie din a doua jumătate a săptămânii. În prima parte, este de preferat ca nativii să fie mai atenți la ceea ce spun, pentru că Mercur, deși și-a încheiat mersul retrograd în zodia lor, îi poate face să spună lucrurile mult prea direct și să fie prea sinceri, să deranjeze chiar cu franchețea lor. Sentimental, sunt momente favorabile pentru mici plăceri, pentru flirturi și unii nativi pot cunoaște pe cineva care să le incite simțurile.

Style icon: Jennifer Aniston

Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia lor, aspect care le aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale. Cei singuri sunt mai deschiși iubirii, iar cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de a oferi și primi afecțiune. În plus, în casa relațiilor are loc Luna Plină care poate aduce multă intensitate, dorință, dar și încheierea unei etape și trecerea la alt nivel. Unele contracte profesionale sau relații de colaborare se pot, de asemenea, încheia. Pe de altă parte, este o perioadă în care socializarea, comunicarea sunt atuuri ale nativilor și au ocazia să spună ceea ce până acum au evitat, au ezitat.

Style icon: Eva Mendes