Living

Horoscop săptămânal: 22-28 martie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
March 22, 2021 14:37 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Berbec își recapătă energia și pofta de viață

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de multe discuții, de gânduri, va fi un freamăt constant la nivel de raționament și toată această agitație mentală le va fi benefică pentru că le va aduce soluții, idei noi, dar și mult tact și diplomație în modul de expunere a punctului de vedere. Nativii pot fi mai conflictuali miercuri, zi în care sunt sfătuiți să fie atenți și la actele pe care le semnează, dar și la deplasările pe care le fac, mai ales că sunt animați de multă energie de la conjuncția Soare-Venus. Tot această conjuncție poate aduce noi povești de iubire celor singuri și poate energiza viața de cuplu. Poate fi chiar trecerea la o altă etapă relațională, o împăcare, dat fiind că Luna Plină se petrece în acest sector. Pe de altă parte, Berbecii au șansa să învețe să se iubească mai mult. Este o temă a perioadei pentru ei și au șansa să vindece o suferință sentimentală, grației conjuncției dintre Chiron și Venus care se petrece în semnul lor.

Style icon: Anya Taylor-Joy

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri importante săptămâna aceasta în legătură cu cariera lor și pot face unele schimbări importante vizavi de program sau de sarcini. Nativii sunt determinați să facă bani sau să-și responsabilizeze cheltuielile astfel încât să iasă în câștig. Posibile tensiuni cu prietenii sau asociații din cauza banilor, datoriilor, investițiilor comune. Totodată, și în cuplu pot apărea discuții în contradictoriu și se pot face multe reproșuri, mai ales că se pot aduce în prezent situații din trecut. Totuși, acestea pot mai ușor vindecate și iertate acum. Alți nativi pot primi vești, mesaje neașteptate, invitații de la prieteni sau de la persoana iubită.

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Este o săptămână destul de tensionată în sectorul profesional. Sunt posibile tensiuni cu superiorii, decizii neașteptate care vizează cariera, o funcție, o răsturnare de situație în cazul unor nativi care pregăteau o strategie de atingere a unor obiective. Cei născuți în zodia Gemeni pot fi mai conflictuali cu cei din jur, mai agitați și ajutorul le poate veni din partea prietenilor. Poate ar trebuie să iasă mai mult din casă, să socializeze mai mult, să-și spună durerile și suferințele, neîmplinirile pentru a primi un sfat bun, un sprijin din partea celor dragi. Luna Plină poate aduce momente intense în viața sentimentală. Nativii pot avea mai mare nevoie să fie înțeleși de către persoana iubită și să fie iubiți. Poate fi una dintre temele weekendului aceasta.

Style icon: Kylie Minogue

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de conjuncția Soare-Venus în sectorul carierei. Este o perioadă de afirmare profesională, o perioadă în care ar face bine să iasă în față, să-și spună punctul de vedere și să lupte pentru atingerea obiectivelor lor. Pe de altă parte, trecutul nu-i lasă în pace, nu au liniște și sunt agitați de fel și fel de gânduri, amintiri. Important este că au susținere să lase în spate și să depășească o despărțire, poate chiar un divorț, oricum un aspect relațional care le-a provocat suferință sau pe care l-au ținut secret până acum. Trebuie să fie atenți la acestă zonă a secretelor, pentru că pot ieși multe ascuzișuri la suprafață. Unii nativi pot alege să spună chiar ei ce au pe suflet pentru a scăpa de o povară. Partenerul de viață le poate oferi sprijin. În schimb, este nevoie de mai multă atenție la familie, la părinți și la situații ce țin de locuință. S-ar putea să fie mai mult solicitați din aceste direcții.

Style icon: Phoebe Waller-Bridge

Leu

Sunt aspecte favorabile pentru cei născuți sub semnul Leului în această perioadă. Nativii îți recapătă entuziasmul, sunt mai dornici de socializare și au ocazia să lege noi relații, dar și să-și consolideze viața de cuplu. Tensiunile sunt posibile în legătură cu banii și bunurile materiale, cu investițiile făcute. Probabil unele planuri, proiecte nu ies așa cum nativii s-ar fi așteptat. Pe de altă parte, este o perioadă de progres la nivel de convingeri, mentalități, o perioadă  de revelații și conștientizări în care comuniunea cu spiritualitatea este foarte mare. Unii nativi pot studia lucruri noi și se pot dezvolta pe noi direcții.

Style icon: Dua Lipa

Fecioară

Săptămâna aceasta conflictele la locul de muncă, cu colegii, cu superiorii, cu colaboratorii vor fi la ordinea zilei pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor fi stresați de deciziile profesionale, de discuțiile avute și tot acest context se poate răsfrânge asupra relației de cuplu. Este important să nu dea naștere contradicțiilor cu partenerul, mai ales că autoritatea este un subiect care poate aduce mult disconfort în cuplu acum. Luna Plină se petrece în sectorul financiar și poate aduce unele cheltuieli, nemulțumiri și neajunsuri. Posibil ca unii nativi să facă un credit sau su primească ajutor de la terțe persoane.

Style icon: Beyonce

Balanță

Chiar dacă la locul de muncă sunt posibile tensiuni și neînțelegeri cu colegii, decizii care deranjează, activități care obosesc, cei născuți în zodia Balanță vor reechilibra starea cu ceea ce se petrece în viața sentimentală. Nativii care sunt parte a unui cuplu își îmbunătățesc relația, reaprind pasiunea, iartă, depășesc ce a fost mai neplăcut, sunt mai înțelegători cu partenerul, iar cei care sunt singuri au ocazia să înceapă noi relații, mai ales că aceea conjuncție Soare-Venus îi susține din plin. Luna Plină se petrece în zodia lor și le poate aduce ocazia de a face unele schimbări în modul de abordare a vieții personale și de cuplu. De exemplu, îți pot exprima nemulțumirile astfel încât să reinstaureze noi reguli.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea tendința să-și manipuleze partenerul, poate chiar să-l mintă pentru a obține ceea ce-și doresc. Tendința este de a se folosi prea mult de resursele celuilalt și asta poate da naștere tensiunilor în relații, mai ales dacă sunt relații nesudate. Pe de altă parte, nativii pot munci mai mult decât de obicei, pot consuma multă energie pentru a-și rezolva sarcinile, însă contextul îi bucură și le aduce satisfacții. Totuși, weekendul ar trebui să-l folosească pentru odihnă, mai ales că Luna Plină se petrece pe o casă a sănătății care le cere relaxare mai multă.

Style icon: Thandie Newton

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător săptămâna aceasta vine cu mult chef de viață, cu multă poftă de distracție, dar și de iubire, de aventură și flirt. Posibil ca unii nativi chiar să înceapă relații noi acum care se vor dovedi serioase, iar în cuplu este un moment bun pentru clarificări și consolidări ale relației prin dialog. Se pot ierta mai ușor, pot vindeca răni sentimentale mai vechi. În schimb, în familie, în relația cu părinții sunt posibile tensiuni, neînțelegeri și se pot afla unele secrete sau cuvintele spuse pot fi destul de usturătoare și pot aduce stări emoționale delicate, tristețe.

Style icon: Hailee Steinfeld

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să muncească mai mult săptămâna aceasta și să fie mai stresați, mai obosiți din cauza sarcinilor profesionale, mai ales dacă din cauza asta nu se pot dedica familiei sau locuinței, pentru că mulți nativi simt dorința să stea mai mult acasă sau să reamenjeze, reorganizeze sarcinile gospodărești. Poate din cauza aceasta vor decide să schimbe ceva în legătură cu obiectivele lor. Din punct de vedere financiar, ar putea obține o stabilitate, nu neapărat o creștere de salariu, dat fiind că aspectele pe negocieri nu sunt atât de avantajoase lor, dar poate reușesc să facă niște economii sau comisioane din munca lor.

Style icon: Adut Akech

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte bine susținuți pe zona de comunicare. Nativii au idei, poartă dialoguri, vin cu soluții, negociază, fac deplasări, iar cei care au de învățat, de susținut ședințe sau de dat examene sunt favorizați de contextul astrologic. Multe principii de viață pot trece acum prin schimbări. De preferat ar fi să evite călătoriile pe distanțe lungi pentru a nu avea parte de situații neplanificate. Totodată, este nevoie să fie mai atenți și mai chibzuiți la finanțe pentru că au tendința să cheltuie mai mult decât le permite buzunarul. Speculațiile financiare trebuie evitate. Cei care sunt în relații de iubire noi pot da dovadă de multă maturitate și seriozitate și dorință de a le consolida.

Style icon: Alicia Keys

Pești

Cei născuți în zodia Pești se află într-un conflict între minte și emoții și din această cauză pot fi acizi, ironici, pot ataca prin cuvintele lor, mai ales dacă cineva îi scoate din zona de confort. Confuzia va fi destul de mare, deci nu ar trebui să ia decizii importante acum. Tensiuni pot să existe și cu familia și asta pentru că Peștii sunt nemulțumiți de modul în care cei dragi acționează, se poartă. Nativii au, în schimb, parte de aspecte favorabile în sectorul financiar. Pot avea energia necesară să-și crească veniturile, pot primi avantaje materiale, dat fiind că Soarele și Venus fac conjuncție acolo, iar cei care au de depășit trauma unei pierderi financiare acum au susținere să o facă. De asemenea, Luna Plină poate fi un bun moment ca nativii să renunțe la un viciu sau să scape de o dependență, de o frică, poate chiar teama de a avea o relație.

Style icon: Rihanna