Living

Horoscop săptămânal: 25-31 ianuarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
January 26, 2021 14:45 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Leu au parte de încheieri importante în plan personal, ce aduc noi începuturi.

Pe aceeasi temaCum faci față stresului, în funcție de zodie

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună în plan profesional. Nativii pot realiza ceva măreț în cariera lor, iar cei care au colaborări pot avansa, pot pune la cale proiecte noi, se pot asocia cu noi persoane și-și pot atinge obiectivele legate de carieră, de ascensiunea profesională. În plan sentimental sunt aspecte favorabile vieții de cuplu. Se poate reaprinde pasiunea între parteneri și se poate trece la alt nivel în viața sentimentală. Există și posibilitatea ca relațiile aflate la început să se încheie, însă nu va fi cu durere, ci cu detașare.

Style icon: Jessica Chastain

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de aspecte puternice în sectorul carierei lor și este posibil ca săptămâna aceasta să vină unele oferte nesperate care să-i bucure pe nativi sau poate fi vorba de decizii pe care trebuie să le ia vizavi de sectorul profesional. Este important să evite conflictele cu autoritățile din viața lor, mai ales că Luna Plină le poate aduce niște tensiuni în familie. Sunt de evitat deciziile importante legate de carieră, dat fiind că Mercur va retrograda aici, deși mulți nativi le pot lua în sinea lor, mai ales dacă sunt nemulțumiți de profesia aleasă. În plan sentimental, conjuncția Venus-Pluto este aducătoare de noi speranțe în cuplu. Se poate îmbunătăți relația cu partenerul, pot avea parte de conștientizări importante privind viața în doi. Cei singuri pot atrage mai ușor partenerul dorit.

Style icon: Emilia Clarke

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și îmbunătățească credințele, principiile, mentalitățile și să aducă un plus sistemului de valori pe baza căruia se ghidează. Mulți nativi vor fi dornici să mai învețe ceva nou, să obțină o diplomă, iar alții pot primi oferte din străinătate. Vor fi Gemeni care primesc oportunitatea de a se folosi de un atestat avut. Din punct de vedere financiar se pot rezolva situații cu credite, se pot încheia datorii, se pot obține împrumuturi sau partenerul de viață poate veni cu un sprijin considerabil. De altfel, relațional este un moment bun să se depășească toate neînțelegerile avute și să se apropie de persoana iubită.

Style icon: Natalie Portman

Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să fie mai atenți la bani, mai ales la banii pe care-i dețin împreună cu alții și să nu se grăbească în asocieri riscante. Nu este momentul investițiilor, cheltuielilor, ci din contră este un moment bun să se pună capăt unor desfrâuri financiare. Este posibil ca unii nativi să piardă o sursă de venit, dar și să câștige alta printr-o nouă ofertă de colaborare sau noi sarcini apărute la locul de muncă și remunerate suplimentar. Se pot rezolva favorabil situații ce țin de acte, moșteniri, procese, litigii. În perioada de retrogradare a lui Mercur este nevoie de mai multă grijă acordată sănătății și chiar căutarea unor remedii în acest sens. Sentimental este o perioadă de reconecatre la partener, de pasiune și profunzime în cuplu.

Style icon: Selena Gomez

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite conflictele cu superiorii și să nu lase stresul profesional să le strice unele colaborări avute. Din această zonă pot veni oportunități și noi contracte. Pe de altă parte, partenerul de viață poate veni cu oferte mai greu de refuzat, poate chiar legate de o mutare, oferte care să aducă noi etape în viața unora dintre nativi, dat fiind că Luna Plină se petrece în zodia lor și poate aduce încheierea unei etape de viață. Cei singuri pot avea ocazia să cunoască pe cineva care să le cucerească simțurile și să-i atragă într-un mod deosebit.

Style icon: Cara Delevingne

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să trăiască intens în plan sentimental. Nativii pot ierta pe cineva, pot da o nouă șansă sau pot înțelege profunzimea unor sentimente pe care le au, de fapt. Este o perioadă de regenerare emoțională, de reînnoire a vieții sentimentale. Din punct de vedere profesional pot apărea noi oportunități, noi ocazii ca nativii să facă schimbări, să aducă îmbunătățiri. Pot fi nativi care-și schimbă locul de muncă acum. Mai multă atenție la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă, mai ales în preajma Lunii Pline.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie atenți la noile relații în care intră pentru că Mercur va retrograda în sectorul iubirii și le poate pune la încercare alegerile, dar și deciziile pentru cei care sunt în cuplu. Este o perioadă bună să se ocupe de starea emoțională, să vindece trecutul, să ierte și să-și accepte copilăria cu bunele și relele trăite. Luna Plină poate aduce încheierea unei relații de prietenie care nu-i mai reprezintă pe nativi. S-ar putea ca și proiectele profesionale să sufere unele modificări, de aceea este bine ca nativii să se bazeze mai mult pe puterile lor și nu pe ale altora.

Style icon: Felicity Jones

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să rezolve una psect important legat de locuință, cel mai probabil să fie vorba de o mutare, poate în alte cazuri o achiziție a unei case. Important ar fi să se semenze actele până ce Mercur își începe retrogradarea. Perioadă foarte bună pentru negocieri și noi colaborări. De asemenea, și în cuplu se va îmbunătăți situația și puteți ajunge să vă conectați din nou la sufletul persoanei iubite. Luna Plină va aduce încheierea unei etape profesionale, în unele cazuri chiar schimbarea unui loc de muncă sau a direcției în carieră, mai ales în cazul nativilor care nu avea timp să se ocupe de familie din cauza jobului.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o săptămână foarte bună, energică, în care nici problemele de la locul de muncă nu pot să-i tragă înapoi. Pot avea parte de oportunități venite pe calea comunicării, de mesaje importante, de declarații care să le bucure inima. Pot primi mesaje, pot comunica cu mai multă ușurință, pot face deplasări, poate chiar o excursie, o călătorie. În alte cazuri este posibil ca unii nativi să obțină o diplomă sau să pună în practică o diplomă obținută. Din punct de vedere financiar este o perioadă bună pentru a face o investiție care să aducă profit. Luna Plină poate favoriza debarasarea de unele convingeri învechite și prăfuite.

Style icon: Taylor Swift

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar. Pot veni noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor și în unele cazuri chiar talentele nativilor vor fi cele care aduc un ban în plus. Conjuncția Venus-Pluto se petrece chiar în zodia lor și poate aduce pentru mulți nativi ocazia unei regenerări emoționale și sentimentale, ocazia de a trece peste ceva ce-și doresc să uite, ocazia de a se vindeca. Pe de altă parte, nativii se bucură de sex-appeal și magnetism și pot cuceri mai ușor. O relație intimă se poate încheia dacă nu mai este productivă, dacă nu mai aduce bucurie și nu-i mai reprezintă.

Style icon: Ellie Goulding

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână impactantă în plan personal. Conjuncția Soare-Jupiter poate aduce noi oportunități de evoluție, poate aduce multă bucurie și mult entuziasm în viața nativilor și își pot face planuri mai curajoase, se pot implica în noi proiecte. Totodată, detașarea de trecut va fi o altă temă pe care nativii sunt susținuți astrologic să o abordeze și mulți se pot vindeca acum de toate traumele trăite. Luna Plină impactează sectorul relațiilor și poate încheia o legătură care nu mai funcționează, care este toxică și nu mai are viitor.

Style icon: Amal Clooney

Pești

Cei născuți în zodia Pești au nevoie de mai multă atenție la sănătate. Nativii trebuie să fie mai atenți la tendința de a se suprasolicita psihic și nervos, maia les că stresul este foarte mare în această perioadă. Munca prea multă poate aduce epuizare și chiar agravarea unor probleme de sănătate mai vechi sau cronice. Luna Plină din Leu încheie o etapă profesională, poate nativii schimbă un loc de muncă din cauza responsabilităților prea mari sau poate renunță la unele sarcini sau la un job extra avut. Oricum, este o recomandare pentru cei care muncesc prea mult să facă acest pas. În plan sentimental este posibil să fie atrași de o persoană din anturaj. Se întrevăd împăcări cu prietenii. Nativii pot ierta mai ușor acum pe cei care le-au greșit.

Style icon: Emily Blunt