Living

Horoscop săptămânal: 29 martie-4 aprilie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
March 30, 2021 14:30 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Scorpion sunt mai comunicativi și mai declarativi cu sentimentele lor.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind faptul că Soarele și Venus din zodia lor fac aspecte de susținere cu Saturn și Nodul Nord. Acest context îi poate stimula pe nativi să-și facă planuri pe termen lung, să-și prioritizeze proiectele și să fie mai deschiși la propunerile celorlalți. Își doresc să se exprime, să-și expună punctul de vedere, dar nu le este foarte clar cum să o facă. Conjuncția Mercur-Neptun nu îi va susține prea mult în comunicarea rațională pe care ei și-o doresc, dar în schimb îi poate ajuta să se conecteze la spiritualitate. Pe calea viselor pot primi mesaje importante, dar și prin meditație și introspecție. Este ultima săptămână în care se simt confuzi și fără chef, apatici, interiorizați pentru că de duminică Mercur va intra în zodia lor și-i va stimula intelectual foarte mult. Este o perioadă bună pentru meditație, relaxare și odihnă.

Style icon: Saoirse Ronan

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot profita de acest context astrologic pentru a se ocupa mai mult de starea lor de sănătate. Venus, guvernatoarea lor, și Soarele pot evidenția anumite neplăceri, majoritatea legate de stil de viață, de aceea nu este exclus să se confrunte cu insomnii sau stări de agitație interioară, iar Saturn le cere mai multă responsabilitate prin sextilul pe care-l face. De asemenea, poate nu ar trebui să creadă toate promisiunile prietenilor și nici să se bazeze prea mult pe ce spun aceștia deocamdată. În plan sentimental trebuie să evite relațiile ascunse sau care sunt bazate pe prea multe secrete sau parteneri care cer de la nativi să stea în umbră.

Style icon: Penelope Cruz

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu ar trebui să se avânte în decizii profesionale acum pentru că Mercur, guvernatorul lor, este conjunct cu Neptun în casa carierei și există riscul să nu vadă prea clar situația, ba mai mult, să aleagă pe fond emoțional. Totodată, aspectul poate fi folosit pentru a privi dintr-un alt unghi cariera lor și viitorul profesional. Curajul de a-și cere drepturile nu le lipsește, dar este important cum și-l manifestă pentru a nu intra în conflicte cu superiorii. Este o săptămână în care viața socială este mai activă și dorința de a ieși din casă, de a petrece timp cu prietenii este destul de mare. Nu este exclus să apară și unele atracții în cercul de prieteni, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot fi mai dornici de schimbări pentru a-și îmbunătăți relația.

Style icon: Lana del Rey

Rac

Sunt aspecte favorabile în sectorul carierei pentru cei născuți în zodia Rac, însă nativii trebuie să aibă și curaj pentru a le da viață. Nu este exclus ca acum unii să-și schimbe locul de muncă sau pur și simplu să schimbe unele contexte profesionale de care nu sunt mulțumiți. Totodată, conjuncția Mercur-Neptun susține nativii să-și atingă idealurile și aspirațiile, mai ales să meargă pe acel drum care le oferă evoluție spirituală și împlinire sufletească. În plan sentimental sunt momente pasionale, intense și pot reuși în sfârșit să obțină ceea ce și-au dorit de la partener, să ajungă la un consens, la o direcție de viitor. Este important să fie deschiși, sinceri și să-și recunoască dorințele.

Style icon: Ariana Grande

Leu

Cei născuți sub semnul Leului pot folosi conjuncția Mercur-Neptun pentru a spune ceea ce-i apasă, ceea ce au pe suflet și reprimă, chiar dacă sunt aspecte intime sau delicate. Poate recunosc o teamă, o dependență, o pasiune ascunsă. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă grijă în administrarea banilor și bunurilor materiale pe care le dețin împreună cu alții. Este important să nu se lase păcăliți, furați de promisiuni și acolo unde nu sunt sigură să ceară sfatul altora, mai ales al unor persoane înțelepte și cu experiență în domeniul. Posibil să fie nevoie să rezolve situații ce țin de acte, moșteniri, partaje, litigii sau credite, taxe și impozite. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidare, însă prin schimbări, prin noi viziuni și planuri de viitor.

Style icon: Greta Gerwig

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, conjuncția Mercur-Neptun se petrece chiar în sectorul relațiilor și le cere nativilor exprimarea sentimentelor. Dialogul poate aduce multe clarificări acum și este necesar să se discute sincer și deschis. Profesional, își pot expune nemulțumirile și pot avea parte de lămuriri importante, de bun augur pentru viitorul unui contract, unei colaborări. Financiar, ar putea obține sprijin, ajutor de la cei din jur. În plan sentimental este o perioadă destul de pasională. În cuplu se poate îmbunătăți viața intimă, iar cei care sunt singuri vor fi mai deschiși aventurilor, se vor lăsa mai ușor purtați în noi experinețe.

Style icon: Jennifer Hudson

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia săptămâna aceasta, grație conjuncției Mercur-Neptun, să facă schimbări în stilul de viață, să aducă îmbunătățiri rutinei zilnice. Nativii se pot preocupa mai mult de starea de sănătate și pot căuta răspunsuri, pot face investigații și analize. Totodată, nu ar trebui să se avânte în decizii majore legate de locul de muncă, din cauza confuziei care poate plana acum, dar se pot decide să aducă îmbunătățiri modului în care-și desfășoară sarcinile. Pot primi sfaturi de la colegi și sprijin în desfășurarea activităților. În plan sentimental, este o perioadă benefică pentru a vedea ce merge și ce nu merge în relația de cuplu. Ce anume rănește și trebuie vindecat, unde este nevoie de mai multă responsabilitate. Cei singuri ar putea începe acum relații, însă acestea s-ar putea să vină și cu niște lecții, poate lecții legate de maturitate sentimentală.

Style icon: Kim Kardashian

Scorpion

Conjuncția Mercur-Neptun se petrece în sectorul iubirii pentru cei născuți în zodia Scorpion, aspect care-i susține să discute cu persoana iubită su cu copiii despre ceea ce nu merge în cuplu. Rezultatele se vor dovedi benefice, mai ales dacă nativii vor fi sinceri, deschiși și își vor exprima sentimentele. De asemenea, este o perioadă de creativitate, în care nativii pot da naștere unor adevărate opere artistice, mai ales dacă lucrează în domenii de profil. Pentru ceilalți, aspectele pe care Venus și Soarele din casa muncii le fac cu Saturn aduc mai multă muncă, dar și mai multă perseverență în obținerea unor rezultate dorite. Este nevoie de răbdare în negocierile pe care le fac pentru obținerea unui program mai bun sau pentru obținerea unor mici beneficii.

Style icon: Emma Stone

Săgetător

Săptămâna aceasta aduce conștientizări puternice celor născuți în zodia Săgetător, iar acestea sunt legate de familie, de cămin, de copilărie, de rădăcinile lor. Sunt și nativi care se ocupă de casă, de o reorganizare, de o achiziție. Sentimental, Venus și Soarele din sectorul iubirii susțin atmosfera jucăușă în cuplu, dar și consolidarea relațiilor aflate la început. Atenție la cei singuri care ar trebui să-și mai schimbe atitudinea dacă vor să cucerească pe cineva. Din punct de vedere financiar există riscul ca nativii să cheltuie mai mult pe distracții. Speculațiile financiare și jocurile de noroc ar trebui evitate.

Style icon: Chrissy Teigen

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de conjuncția Mercur-Neptun în sectorul comunicării și este o perioadă foarte bună pentru dialog și negocieri, pentru că nativii ai intuiție, inspirație și fler, dar trebuie să se asigure că-și exprimă ideile clar și concis, în caz contrar existând riscul de a creea confuzii. Soarele și Venus se află în sectorul familiei și în aspecte bune cu Saturn, chiar guvernatorul nativilor, context care ajută la clarificările unor situații cu cei dragi, dar și la restabilirea ordinii și disciplinei în cămin. Posibil ca unii Capricorni să facă unele cheltuieli pentru casă, pentru propriul lor confort. Sentimental, este o perioadă favorabilă flirtului, destul de pasională, cu un apetit crescut. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu, este o perioadă în care clarifică neînțelegeri prin dialoguri profunde, care aduc și schimbări.

Style icon: Sienna Miller

Vărsător

Conjuncția Mercur-Neptun se petrece în sectorul financiar, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător poate fi o portiță spre noi câștiguri. Nativii pot avea idei despre cum să-și crească veniturile, dar totodată pot fi și mai cheltuitori decât de obicei. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, comunicare, pentru a da un exemen, un interviu. Modul în care nativii poartă acum dialoguri îi face plăcuți, apreciați și poate fi un real ajutor în cuplu, în clarificarea problemelor mai vechi, mai ales că sunt mult mai dispuși la compromisuri. Cei singuri pot cunoaște persoane care să-i atragă, dar cel mai probabil vor începe să flirteze după ce Mercur va intra în Berbec.

Style icon: Elizabeth Olsen

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de conjuncția lui Mercur cu Neptun în zodia lor, prin urmare pot trece prin multe stări contradictorii, dar și revelatorii. Pot fi mai confuzi și sunt sfătuiți să evite luarea deciziilor, să evite să dea verdicte și să fie mai atenți la ceea ce le promit celorlalți pentru că s-ar putea să nu le ducă la capăt. Nici ei cu ei înșiși nu ar trebui să-și facă promisiuni, pentru că nici pe acestea nu le vor urma neapărat, cel puțin nu acum. Pe de altă parte, nativii au ocazia să vadă în profunzimile ființei lor, au ocazia unor conștientizări puternice care pot ajuta în vindecarea lor, fie că este vorba de vindecare sentimentală, emoțională sau fizică. Trebuie să înceapă să se prețuiască și să se iubească mai mult pentru ca și ceilalți să o facă. Stima de sine este pas cu pas recâștigată și efectele benefice pot apărea și în viața sentimentală. Totodată, financiar sunt axați să facă bani, au răbdare și o strategie bună de creștere a veniturilor, iar cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu sunt susținuți de contextul astrologic să o facă acum.

Style icon: Camila Cabello