Living

Horoscop săptămânal: 31 august-6 septembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 31, 2020 13:30 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Fecioară au șansa de a-și îmbunătăți viața sentimentală.

Pe aceeasi temaCum faci față stresului, în funcție de zodie

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Va fi o săptămână destul de intensă pe toate planurile pentru cei născuți în zodia Berbec. Relațiile cu familia vor fi încordate și nici în cuplu lucrurile nu vor sta mai bine. Va fi un test de răbdare pentru acești nativi, un test al maturității și sunt sfătuiți să dea dovadă de multă responsabilitate și înțelepciune în aceste două direcții. Dacă vor lăsa impulsivitatea deoparte și vor apela la dialog, vor face minuni. În schimb, în sectorul profesional sunt foarte bine aspectați și pot negocia cu încredere contracte, pot să-și folosească cunoștințele pentru a obține ceea ce-și doresc, își pot atinge obiectivele. Va fi o perioadă în care depășesc frici și temeri, mai ales legate de sănătate, o perioadă în care conștientizează ce este cu adevărat important pentru ei. Pot lăsa cu ușurință trecutul în spate pentru a privi cu mai multă încredere către viitor.

Style icon: Saoirse Ronan

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor simți frustrați, limitați de partener și vor lua atitudine. Nativii sunt sfătuiți să nu intre în conflicte și să nu abordeze atitudinea acidă, ci din contră, să abordeze dialogul calm, înțelept pentru că în această perioadă au mare susținere în acest sector și vor avea parte de discuții cu adevărat transformatoare. Mulți nativi vor căuta să studieze mai mult, să învețe lucruri noi, să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare profesională. Este o săptămână bună să-și folosească talentele creative în scopuri profesionale. Posibil ca acele proiecte care nu le aduc satisfacție deplină să fie încheiate în această perioadă. Chiar și unele relații de prietenie pot fi puse sub semnul întrebării.

Style icon: Cate Blanchett

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să încheie și să culeagă roadele unui proiect profesional. Pentru unii nativi poate fi vorba de o schimbare de carieră, inclusiv a orașului în care muncesc. Gemenii vorbesc mult despre ei, sunt foarte axați pe cunoașterea lor interioară și vor scoate la lumină ceea ce trebuie transformat cu adevărat în viața lor. Vor avea momente de conștientizare, vor dezvălui secrete despre ei, vor lăsa trecutul în spate. Deși vor exista limitări financiare, lecții pe care trebuie să le învețe legate de administrarea finanțelor, va fi o perioadă foarte bună pentru negocieri financiare legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri. De evitat implicările sentimentale în proiectele profesionale și financiare.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să acceseze iubirea de sine înainte de a o pretinde partenerului de viață. Este o perioadă în care sunt susținuți în comunicare și pot să-și regenereze relația de cuplu. Totuși, acei nativi care se află în conflicte parteneriale vechi și greu de depășit și care s-au gândit la divorț, la despărțire, acum pot lua decizia finală și pot acționa neînduplecat. În plan profesional, răbdarea le-a fost prea mult pusă la încercare, la fel și nervii și acum cei mai mulți Raci vor ieși la luptă și se vor impune, îndă pentru a li se asigura reușita în carieră trebuie să o facă cu diplomație și responsabilitate. Degeaba ies la luptă, dacă ei au săbii și restul pistoale. Se întrevăd negocieri favorabile de contracte, mai ales în afacerile personale.

Style icon: Margot Robbie

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să încheie o situație care vizează un bun de patrimoniu, o succesiune, o moștenire, un litigiu, partaj, o rată la credit. Unii nativi pot intra în posesia unei sume de bani. Posibil să fie vorba inclusiv de o mărire de salariu, de o negociere avantajoasă a sarcinilor și responsabilităților pe care le au. Sănătatea le este pusă la încercare de ceva vreme, iar acum a venit momentul să se vindece, însă vindecarea vine din iubire de sine și mai ales din schimbarea unor principii de viață, a unor mentalități și sisteme de valori. În plus, Venus, Micul Benefic al astrologiei, va intra în zodia lor și-i va ajuta în armonizarea propriei vieți.

Style icon: Jennifer Lopez

Fecioară

Înainte să le părăsească zodia, Mercur se va asigura că cei născuți în zodia Fecioară și-au pus ordine în sentimente, în relațiile de dragoste, în relația cu copiii și știu să dedice mai multă atenție distracției, relaxării, propriilor lor pasiuni. O etapă în relațiile cu ceilalți, indiferent că este vorba de cuplu sau afaceri, se va încheia pentru ca alta să se deschidă. Cel mai probabil unele secrete vor ieși la suprafață, iar ceea ce este ascuns acum nu va mai fi pentru că nativii vor dezvălui. Se vor încheia relații în care nu le este recunoscută valoarea sau pentru că sunt relații ascunse și neoficiale.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pun punct unui context legat de locul de muncă sau de modul în care-și desfășoară sarcinile profesionale sau poate fi vorba chiar de o schimbare a stilului de viață. Cel mai probabil va fi vorba de încheierea acelor situații acaparante, acelor joburi în care nativii au investit prea multe resurse, în care nu s-au simțit liberi. Unii vor căuta colaborări și asocieri care să le ofere mai multă libertate de mișcare, în timp ce alții se vor baza pe sprijinul partenerului sau pe ajutorul familiei. Este momentul să scape de frici interioare, de traume psihice și să renunțe la vicii pentru redobândirea echilibrului interior.

Style icon: Dakota Johnson

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au o săptămână foarte comunicativă și relațiile cu prietenii se pot îmbunătăți și pot deveni chiar constructive pentru nativi. Bune abilități de negociere, aspect care poate aduce un succes legat de un proiect personal sau profesional. Pe de altă parte, un capitol sentimental ajunge la apogeu și nu este exclus ca unii nativi să facă declarații de dragoste, cereri în căsătorie. Cert este că vor avea toată determinarea, izvorâtă din conștientizarea unor principii și mentalități, a unor convingeri noi, să facă o schimbare a stilului de viață, inclusiv a modului în care se raportează la muncă și sănătate.

Style icon: Gwendoline Christie

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot negocia cu încredere un aspect profesional pentru că au mari șanse să le aducă un venit mai mare. Este momentul să materializeze niște aspirații înalte, să dea valoare unor obiective avute, iar creșterea stimei de sine îi va ajuta foarte mult. O situație de familie ajunge în punctul culminant în care se va încheia pentru a face loc unui nou început, poate fi vorba inclusiv de o schimbare de domiciliu. În dragoste s-ar putea ca mulți nativi să facă o schimbare. Dacă au pus preț prea mult pe zona financiară sau nu au dat valoarea cuvenită partenerului sau, în alte cazuri, o relație a fost ținută ascunsă, acum vor simți mai mult ca niciodată să se responsabilizeze, să se maturizeze și să se manifeste sentimental, să preia frâiele și să-și recunoască sentimentele.

Style icon: Sarah Paulson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să aducă îmbunătățiri modului în care comunică și interacționează cu cei din jur, să culeagă roadele unei negocieri, să rezolve o situație ce vizează actele. În cuplu pot exista tensiuni, limitări în atingerea unor idealuri de viață în doi și a venit momentul ca nativii să devină mai maturi și mai responsabili și să acorde mai multă atenție familiei, doar așa vor reuși să rezolve conflictul cu partenerul de viață. Ceea ce este interesant este că au capacitatea de a rezolva multe în viața lor prin dialog, dar și prin elevarea zonei spirituale. Vor fi nativi care vor explora noi tărâmuri în această perioadă, care vor căuta să se dezvolte spiritual și profesional.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător culeg roadele financiare ale unui proiect, schimbă modul de raportare la finanțe și nu este exclus ca o parte dintre nativi să intre în posesia unor bunuri materiale, de patrimoniu. Alți Vărsători decid să își facă o asigurare de sănătate și să treacă la investigații serioase, în timp ce mulți vor realiza că fricile lor, neputințele lor au soluționare, iar aceasta poate veni din partea unui psiholog, printr-o mai bună conștientizare și înțelegere a unei situații. Din punct de vedere profesional, pot spune lucrurilor pe nume și pot lua atitudine la locul de muncă, își pot schimba modul de lucru, programul.

Style icon: Yara Shahidi

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de această Lună Plină în semnul lor, ceea ce înseamnă că nativii trăiesc intens această perioadă și că o etapă de viață ajunsă la apogeu se va încheia pentru a face loc unor noi experiențe. De mare ajutor le va fi comunicarea cu persoana iubită, discutarea clară, practică a aspectelor de viitor ale relației. Acum, incertitudinile devin fapte concrete, iar nativii au o mare capacitate de adaptare la provocările pe care le întâmpină. Pe de altă parte, cei care simt că nu-și pot pune în evidență un talent, că nu pot concretiza un proiect creativ, vor lua atitudine și îl vor valorifica cu orice preț, poate chiar vor investi financiar în această direcție de viață.

Style icon: Lupita Nyong’o