Living

Horoscop săptămânal: 4-10 ianuarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
January 4, 2021 15:08 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Capricorn se pot îndrăgosti.

Pe aceeasi temaCum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodia lui

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind că Marte le activează dorința de a-și consolida veniturile, îi determină să facă bani stimulându-le ingeniozitatea, capacitatea de negociere și asociere. S-ar putea să fie nativi care să rupă acum asocieri care nu le aduc profitul așteptat sau să renunțe la ceva neproductiv pentru altceva ce promite mult mai mult. Au ocazia să aducă îmbunătățiri în cariera lor, imaginii lor, să se apropie de niște obiective. Relațiile cu cei din jur sunt bune și pot primi sfaturi înțelepte de la prieteni sau susținere de la cei din anturaj.

Style Icon: Claire Foy

Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de o săptămână energică, dat fiind că Marte le va activa zodia. Este o perioadă în care se îmbunătățește starea de sănătate, în care nativii știu să-și conserve energia pentru a-și atinge scopuri. În plus, Marte le guvernează relațiile, iar aspectele benefice pe care le formează cu Venus, guvernatoarea lor, pot anunța reaprinderea pasiunii în viața nativilor, fie apropierea în cuplu, fie o nouă cucerire. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească. Pe de altă parte, poate fi o perioadă tensionată în relațiile cu superiorii și nativii să refuze viziunile acestora sau ideile de schimbare să-i deranjeze.

Style Icon: Stella Maxwell

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni readuc în actualitate contexte din trecut pentru a le rezolva. Agenda plină îi poate obosi peste măsură, iar cu Marte în acest tranzit prin Taur sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea lor de sănătate, mai ales în cazul celor care au afecțiuni cronice. Vor resimți o mai mare nevoie de odihnă și este de preferat să-și asculte corpul. Totodată, sunt nativi care pot depăși o deziluzie sentimentală, o dezamăgire sau despărțire. Atenție la posibile conflicte ideologice, de principii.

Style Icon: Emily Ratajkowski

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt stimulați de Marte să intre în noi asocieri, să semneze noi contracte, noi colaborări și să-și dezvolte niște proiecte profesionale. Se întrevăd discuții legate de bani, bunuri materiale, posibile investiții și nu este exclus ca unii nativi să ia în calcul varianta unui credit, să încerce să obțină o sponsorizare. În plan sentimental, cum Marte le guvernează iubirea, nu este exclus ca Racii să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten, dar să aibă tendința de a ascunde acest aspect. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, pentru reapropiere și consolidare.

Style Icon: Margot Robbie

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei și nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, dar și să aducă niște îmbunătățiri muncii lor, mai ales dacă perspectiva de viitor nu-i încântă. Relațiile parteneriale, inclusiv în cuplu pot fi mai tensionate și nativii trebuie să dea dovadă de maturitate și răbdare. Dialogurile cu superiorii pot fi destul de tensionate și ar fi de preferat să nu ducă lucrurile la extrem. Pot avea idei financiare îndrăznețe. În planul sănătății se întrevede o perioadă mai bună și au ocazia de a depăși un context nefavorabil. În weekend crește nevoia de distracție, de cucerit și dedicat activităților distractive.

Style Icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și îmbunătățească viaa sentimentală, dar și relația cu copiii. Nativii pot ajunge la viziuni comune de viitor, pot da dovadă de mai multă înțelegere și își pot consolida, reîmprospăta niște principii pe care le au despre relații. La locul de muncă au idei bune, se remarcă prin modul de gândire, analiză și organizare și pot veni cu soluții înțelepte, chiar dacă este posibil să fie nevoiți să se lupte pentru ele sau pentru niște convingeri pe care le au.

Style Icon: Arizona Muse

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt determinați să rezolve un context legat de bunuri materiale, de bunuri de patrimoniu, credite, iar săptămâna aceasta pot ajunge la înțelegeri cu familia. Cum Marte le guvernează relațiile și face aspect de susținere cu Venus, guvernatoarea lor, nativii au șanse să reaprindă pasiunea în cuplu și să-și consolideze relația. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt, însă sunt sfătuiți să nu se arunce în aventuri intime prea curând. Este o perioadă favorabilă ideilor creative, îndrăznețe, inclusiv depistării unor soluții financiare.

Style Icon: Mia Wasikowska

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu mult chef de socializare. Nativii vor fi antrenați de Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul relațiilor să-și consolideze viața de cuplu, dar și asocierile, parteneriatele. Nativii vor fi maeștri în negocieri în perioada aceasta și pot profita pentru a semna noi contracte. Posibile tensiuni în familie, poate discuții legate de casă și activități domestice. Viața amoroase poate cunoaște un salt și mai multă paisune.

Style Icon: Lisa Bonet

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de îmbunătățirea situației financiare și nativii au mari șanse săptămâna aceasta să culeagă rodele muncii lor, să scoată bani din activitățile întreprinse. Posibil ca dorința de renegociere salarială să apară în cazul multor nativi, mai ales că la locul de muncă vor fi destul de solicitați. Vor fi eficienți, însă nu trebuie să se suprasolicite, mai ales că încep să aibă nevoie de odihnă din ce în ce mai mult. Atenție la comunicare, în special cu colegii. Este important să fie atenți la ideile profesionale care le trec prin minte acum.

Style Icon: Billie Eilish

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de intrarea lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, întocmai în zodia lor, iar nativii vor avea ocazia să-și consolideze viața sentimentală și să-și îmbunătățească relația cu copiii, mai ales că sunt susținuți și de tranzitul lui marte prin sectorul iubirii. Pentru cei singuri este perioada perfectă să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. Pe de altă parte, nativii pot avea idei financiare bune, însă sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare.

Style Icon: Adut Akech

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de ingresul lui Mercur în zodia lor, iar acest aspect le va aduce multe idei ingenioase, curaj în exprimare, soluții progresiste, chiar inedite, la problemele pe care le au. Dialogurile vor fi utile, nativii vor fi mai sociabili, însă nu este recomandat să se grăbească în punerea în practică a ideilor. Posibile tensiuni în familie și o mai mare determinare de a rezolva un context ce vizează casa sau bunurile de patrimoniu. Satenție, totodată, și la conflictele cu autoritățile. Cei singuri pot vindeca o traumă emoțională, o dezamăgire din trecut, poate ceva legat de o pierdere, inclusiv o pierdere materială.

Style Icon: Jasmine Tookes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și îmbunătățească viața socială și relațiile de prietenie. Nativii vor fi mai dornici de ieșit în public, de legat noi prietenii, iar faptul că sunt mai vorbăreți îi poate ajuta inclusiv să flirteze și să dea naștere unor trăiri pasionale, poate chiar aventuri cu persoane din anturaj. Totuși, atenție și la cuvintele spuse pentru că pot răni sau pot fi răniți ușor. Trecutul nu le dă pace, se pot întoarce amintiri, nativii pot fi mai nostalgici, mai anxioși și introspecți, dar totodată pot dezvolta și dorința de a uita ceva, de a se vindeca.

Style Icon: Jessica Biel