Living

Horoscop săptămânal: 7-13 decembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
December 7, 2020 15:47 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Rac au ocazia să acționeze cu curaj în direcția profesională.

Pe aceeasi tema4 zodii care vor fi la fel de puternice precum un diamant neșlefuit în 2020

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de o săptămână foarte bună, promițătoare. Nativii vor reuși să ducă la capăt tot ce și-au propus și vor avea mai multă energie ca oricând. Posibil să fie mai visători ca de obicei și destul de confuzi cu privire la anumite alegeri pe care trebuie să le facă, de aceea poate ar fi mai bine să le amâne. În cuplu pot apărera tensiuni financiare, însă și șansa de a le rezolva, poatet chiar prin schimbarea perspectivei.

Style Icon: Mariah Carey

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de trăiri sentimentale intense, puternice. Nativii au șansa să trăiască iubirea la nivel erotic și să reaprindă pasiunea în cuplu și, cel mai important, să ajungă la viziuni comune cu partenerul, să se înțeleagă reciproc. Reluarea unor acțiuni din trecut, poate legate de zona financiară, a bunurilor materiale, a creditelor, taxelor, asigurărilor se poate rezolva acum cu succes. Mulți nativi vor simți nevoia de a evolua, personal sau profesional, de a mai învăța ceva.

Style Icon: Behati Prinsloo

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, însă vor trebui să depună mai mult efort ca până acum pentru că viziunile pot fi diferite, idealurile de asemenea, iar autoritatea și impunerea unui punnct de vedere se poate dovedi problematică. Cei singuri pot fi tentați să dea naștere unor pasiuni cu persoane din cercul de prieteni. Pe de altă parte, nativii se pot asocia cu persoane importante într-un proiect personal, pot primi susținere din partea celorlalți și asta le va da încredere și curaj.

Style Icon: Angelina Jolie

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să deschidă noi porți, noi drumuri și noi direcții în zona profesională. Nativii vor prinde curaj pentru a acționa în vederea atingerii unor obiective și se pot bucura de succes. Au ocazia să se afirme, însă li se cere mai multă atenție la dialogurile cu superiorii care pot fi mai tensionaate din cauza viziunilor diferite. Veștile bune nu se termină aici. În plan sentimental, cei singuri au ocazia să cunoască persoane de care să fie atrași, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot reaprinde pasiunea și pot trăi momente intime intense.

Style Icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână bună în plan sentimental. Nativii singuri își vor canaliza energia pentru a cuceri pe cineva, iar cei care sunt parte a unei relații fac planuri de viitor alături de persoana iubită și reușesc să se înțeleagă din priviri. În relația cu părinții, în schimb, pot apărea tensiuni și nemulțumiri cauzate de contexte financiare sau legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri, bunuri materiale deținute împreună.

Style Icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să poarte dialoguri sincere cu persoana iubită și să-ți îmbunătățească relația, să se apropie de partener și să lămurească neînțelegeri. Este o săptămână bună să discute despre copii, despre creșterea și educația acestora, sau chiar despre posoibilitatea de a deveni părinți. Inclusiv relația nativilor cu copii se va îmbunătăți. În schimb, se întrevăd tensiuni cu colaboratorii și frustrări legate de un contract. Cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu, moștenirile, litigiile, pot fi susținuți acum.

Style Icon: Michelle Williams

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să-și evidențieze mai mult talentele personale și să se folosească de abilitățile pe care le dețin pentru a semna noi parteneriate, noi asocieri. Relațiile cu colaboratorii se îmbunătățesc în urma unor dialoguri, iar nativii care sunt nemulțumiți de salariazare, comision pot căuta ceva mai bun. Unele Balanțe pot ajunge la înțelegeri financiare cu familia, pot primi sprijin de la părinți sau pot obține bani din vânzarea unor bunuri de patrimoniu, din valorificarea unor moșteniri. Posibile vești neplăcute despre starea lor de sănătate sau a cuiva drag.

Style Icon: Dakota Johnson

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de multă profunzime în dialog și asta îi poate ajuta în reapropierea de persoana iubită, mai ales că pasiunea se reaprinde în viața lor. Posibil să fie mai geloși sau mai impunători atunci când vine vorba de valori personale sau, pe de altă parte, să ceară mai multă apreciere. Profesional, nativii pot cere o renegociere salarială sau a unui comision primit în urma unei munci depuse. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.

Style Icon: Alexa Chung

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător iau atitudine în plan sentimental și reușesc să se apropie de persoana iubită sau de persoana care le place. Nativii pot trăi pasional o poveste amoroasă ascunsă. Pe de altă parte, își vor canaliza foarte mult atenția asupra copiilor și asupra activităților distractive, asupra propriilor lor hobby-uri, cărora, în sfârșit, le vor da fru liber. Profesional, creativitatea, imaginația și simțul artistic vor fi la cote înalte.

Style Icon: Miley Cyrus

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie atrași de o persoană din anturaj, să dea frâu liber unei tentații, unei pasiuni cu cineva din cercul de prieteni sau cunoscut prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, sunt contexte care vizează familia care pot fi mai tensionate, mai agitate și mai greu realizează nativii care este cauza. În unele cazuri, trecutul le dă târcozle și amintirile devin pregnante. Nu este exclus să reia dialogul cu cineva din trecut.

Style Icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite deciziile financiare majore, investițiile și să fie mai prudenți în cheltuieli. Pe de altă parte, sunt susținuți în dialog, pot lega noi relații de prietenie și pot cunoaște persoane care să-i ajute cu idei, sfaturi. Un proiect personal se poae bucura de succes, de promovare, mai ales dacă este vorba de mediul online. Este o perioadă bună de afirmare profesională.

Style Icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au partede o săptămână mai dificilă în plan profesional, în special în relația cu superiorii, unde șansele să ajungă la o viziune comună sunt slabe. În schimb, sunt bine aspectate proiectele profesionale și pot primi ajutor din partea prietenilor și își pot face planuri împreună cu aceștia. Nativii vor prinde curaj și vor acționa în direcția financiară, poate vor renegocia salarizarea, un comision sau anumite atribuții primite.

Style Icon: Jessica Biel