Living

Horoscop săptămânal: 7-13 septembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
September 7, 2020 13:59 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Berbec sunt deosebit de conflictuali și puși pe harță.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie cât mai prudenți în acțiunile lor, încă din prima zi a săptămânii, deoarece Marte, guvernatorul lor, se află deja în staționare și energia sa va fi din plin resimțită. Nativii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face ceva, nu trebuie să ia decizii pripite și nici să se avânte în acțiuni periculoase. Atenție la pedala de accelerație, și la propriu, și la figurat. Berbecii vor fi mai certăreți, nu vor suporta autoritatea și nici să li se impună ceva.

Totuși, dacă vor ieși la luptă, trebuie să se asigure că au armele potrivite pentru războiul pe care-l duc, altfel totul va fi în zadar și vor consuma doar energie. Mai multă atenție la sănătate și chiar odihnă cât mai multă pentru a preveni suprasolicitarea. Cu Venus în casa iubirii, în plan sentimental, cei singuri au șanse mai mari să se îndrăgostească, iar cei care se află într-o relație, s-ar putea să fie foarte declarativi cu sentimentele lor.

Revenirea în mers direct a lui Jupiter nu poate decât să-i bucure, dat fiind că Jupiter se află pe casa carierei și a aspirațiilor profesionale. Deci va urma o perioadă în care nativii se pot aștepta la oportunități de avansare în carieră, la descoperirea direcției de viitor și chiar la reluarea unor teme profesionale care până acum nu au dat roade.

Style icon: Jessica Chastain

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să nu amâne problemele de sănătate cu care se confruntă pentru că Marte retrograd îi stimulează puternic să-și reevalueze acest sector de viață și să trateze ce este de tratat sau ce a fost ignorat până acum, deși indicat ar fi ca operațiile să nu fie făcute în această perioadă, acolo unde se pot amâna fără să implice și alte riscuri.

Este o perioadă de vindecare, dat fiind că Venus, planeta lor guvernatoare, face aspecte bune cu Chiron, Micul Vindecător, retrograd în zodia Berbec. În principiu, nativii se pot simți mai obosiți ca de obicei, mai extenuați, de aceea odihna și relaxarea va fi pentru ei cel mai bun remediu și tratament.

Cum Jupiter își revine în mers direct în sectorul călătoriilor, nativii pot să-și programeze un concediu de odihnă, o vacanță. Taurii, cu Venus în tranzit prin Leu, se vor iubi mai mult pe sine, le va păsa mai mult de ei înșiși și de familie, vor petrece mai mult timp alături de cei dragi. Atenție la conflictele în cuplu, dat fiind că Marte guvernează zona relațiilor pentru Tauri.

Style icon: Emilia Clarke

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia, odată cu retrogradarea lui Marte, să-și reanalizeze și revizuiască niște proiecte, fie pe care le-au demarat în ultimele două luni, fie pe care se pregătesc să le demareze. Este nevoie de mai multă răbdare și atenție la detalii pentru că acțiunile în acest sens pot fi încetinite, însă și Mercur, guvernatorul lor, în tranzit prin Balanță, le va echilibra mintea ageră și-i va ajuta să ia decizii cât mai înțelepte.

Sunt susținuți nativii care lucrează în zona artistică și creativă. Este posibil ca în cercul de prieteni, în anturajul din care fac parte, să apară unele tensiuni și să fie nevoie de mai multă înțelegere din partea nativilor, atitudine pe care o vor avea și grație lui Venus în tranzit prin sectorul comunicării.

În cuplu, în dragoste, sunt foarte bine susținuți și pot comunica orice cu persoana iubită, iar cei singuri pot fi mai cuceritori și mai dornici de flirt și de spus povești frumoase. Revenirea lui Jupiter în mers direct le poate aduce șanse și oportunități financiare.

Style icon: Natalie Portman

Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă mare grijă la locul de muncă pentru că pot ajunge la conflicte cu superiorii, dat fiind că Marte retrogradează în acest sector. De asemenea, unele aspirații profesionale, țeluri, obiective vor părea mai greu de atins și nativii se pot simți fără resursele necesare saltului.

Este, în schimb, o perioadă foarte bună să-și reanalizeze cariera, direcția profesională pe care vor să se încadreze de aici înainte, mai ales că Jupiter, guvernatorul muncii, își reia mersul direct prin sectorul parteneriatelor, aspect care poate aduce oportunități legate de noi asocieri, noi colaborări, poate și un alt loc de muncă.

În plus, tranzitul lui Venus prin Leu le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți semnificativ veniturile, mai ales din proiecte extra sau personale. Mai multă atenție, cumpătare și înțelegere în plan sentimental, deoarece Marte, fiind guvernator al iubirii lor, poate aduce unele nemulțumiri și răzvrătiri odată cu retrogradarea sa.

Style icon: Selena Gomez

Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt din plin beneficiile lui Venus în tranzit prin semnul lor încă din prima zi a săptămânii. Nativii devin mai sociabili, mai dornici de distracție și de pus în evidență. Chiar și în cuplu se îmbunătățește situația, odată cu revenirea în direct a lui Jupiter, iar cei singuri pot avea mai multe șanse să înceapă o relație de acum înainte. În schimb, Marte poate crește unele tensiuni în familie și va aduce un tumult legat de filozofiile și credințele lor de viață.

Nativii pot intra în polemici principiale, însă pentru ei va fi o perioadă de reevaluare a concepțiilor și mentalităților. De asemenea, pentru unii Lei, această perioadă de retrogradare le poate aduce dorința de a învăța ceva nou, de a studia un nou domeniu, de a se înscrie la noi cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau chiar profesională.

Dacă până acum munca li se părea o corvoadă, de acum pot simți că lucrează cu o mai mare bucurie, iar cei care-și doresc altceva pot începe să caute un nou job pentru că au șanse să se angajeze mai mari ca până acum.

Style icon: Cara Delevingne

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor preocupa de rezolvarea unei situații financiare și nu este exclus să apară unele pierderi materiale în această perioadă, mai ales în cazul nativilor care se află în procese, partaje, litigii. Mare atenție la negocieri și la modul în care nativii comunică cu cei din jur pentru că pot fi destul de conflictuali.

Posibil ca cei care-și doresc un credit să fie întârziați. Deocamdată, în această săptămână, vor fi ușor echilibrați în dialog de Mercur, guveratorul lor, care tranzitează Balanța. Din punct de vedere al sănătății au parte de tranzitul lui Venus prin acest sector și pot observa o îmbunătățire a stării de sănătate, mai ales că sunt puternic susținuți și de Soare aflat în tranzit prin semnul lor și în aspecte benefice cu Jupiter. În dragoste, se mai îmbunătățește situația și pot începe să simtă că trag în aceeași direcție cu persoana iubită. De evitat relațiile extraconjugale!

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul relațiilor, prin urmare aici va fi vorba de o mare provocare. Nativii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, iar unele relații se pot afla pe muchie de cuțit, mai ales acele relații de lungă durată, căsnicii, în care lucrurile nu mai pot fi redresate.

Este o perioadă în care se pot face reevaluări și se pot reanaliza unele acțiuni de cuplu, de aceea nativii care luptă să rămână împreună au nevoie de multă înțelepciune și mult calm, mai ales că Jupiter, revenit în mers direct, va susține ideea de familie. În plan social, Balanțele sunt dornice de ieșit în lume și legat noi relații.

Profesional, o serie de proiecte au șanse de dezvoltare, însă mare atenție la relația cu partenerii de afaceri și colaboratorii pentru că va fi, de asemenea, supusă unor tensiuni.

Style icon: Felicity Jones

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți chiar în cea mai bună formă dat fiind că Marte le este guvernator secundar și retrogradează în sectorul muncii și al sănătății. Acest aspect le cere mai multă atenție acordată orelor de muncă, programului, modului în care-și îndeplinesc sarcinile pentru că acum trebuie evitate acțiunile impulsive.

Nativii trebuie să se odihească mai mult, să-și reevalueze starea de sănătate și mai ales stilul de viață, să aducă îmbunătățiri. Pentru unii, locul de muncă poate fi resimțit ca o povară sau pot avea parte de nemulțumiri. Cu Jupiter revenit în mers direct, nativii se pot aștepta la șanse de negociat unele contracte din punct de vedere financiar. În plus, au mari șanse să-și atingă niște obiective profesionale, niște țeluri propuse.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Jupiter, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul financiar. În primul rând, starea de bine a nativilor va reveni, se vor simți mai optimiști și mai plini de viață, dar și mai productivi financiar, pentru că șansele și oportunitățile de a-și crește veniturile nu vor întârzia să apară.

Marte va retrograda întocmai în sectorul iubirii și pentru acești nativi va fi vorba de o reevaluare a situației sentimentale în care se află. Săgetătorii reanalizează un context amoros, ideea unei relații, își reanalizează sentimentele și raportarea la persoana iubită. Posibile frământări interioare, tumult de gânduri și tensiuni în cuplu.

Pe de altă parte, Marte îî poate determina să se preocupe mai mult de pasiunile lor, să-și aloce mai mult timp pentru un hobby sau, din contră, le poate înfrâna pofta de distracție, dacă până acum au făcut excese. Reînvie dorința de mers în vacanță, cu Venus în tranzit prin sectorul călătoriilor, aspect care le va susține și dorința de cunoaștere a unor noi domenii, noi filozofii de viață.

Style icon: Taylor Swift

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi destul de conflictuali și pot intra în contradicții și tensiuni cu membrii familiei, dar și în grupul de prieteni vor fi destul de recalcitranți, motiv pentru care, pe perioada de retrogradare a lui Marte ar trebui să facă un efort și să fie mai calmi. Cei care au proiecte și planuri legate de o casă se pot aștepta ca acestea să se blocheze, să fie încetinite și să nu meargă conform cu dorințele lor.

Partea bună este că Jupiter va reveni în mers direct în zodia lor și le va mai aduce o doză de optimism, le va deschide noi orizonturi și le va sublinia o nouă viziune de ansamblu asupra vieții lor. Venus, planeta care le guvernează iubirea, activând zodia Leu, le poate aduce o aventură sentimentală, pasională.

Style icon: Ellie Goulding

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți în perioada de retrogradare a lui Marte prin sectorul comunicării, pentru că nativii pot deveni destul de acizi și ironici în dialog, pot da replici usturătoare și pot fi chiar ușor agresivi. Atenție în special celor care țin discursuri publice sau ședințe, seminarii, sau sunt profesori sau merg la examene și teste, la interviuri. O altă atenționare vine și pe zona deplasărilor, care, de asemenea, trebuie făcute cu prudență. Posibile tensiuni la locul de muncă cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Unele relații de prietenie se pot îmbunătăți odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter. De asemenea, cei care au proiecte de grup pot avea o nouă viziune acum, pot avea ocazia de a le promova, de a înregistra un succes. Jupiter le va aduce și o stare de bine generală, o detașare de unele gânduri negative.

În cuplu se bucură din plin de prezența lui Venus, planeta iubirii, care le aduce armonie, iar celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva și de a se îndrăgosti. Totuși, atenție la cuvinte pentru că se pot isca neînțelegeri care pot degenera în conflicte, mai ales la începutul săptămânii!

Style icon: Amal Clooney

Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucră de o doză de optimism mai mare odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter, guvernatorul lor secundar, și vor fi mult mai sociabili și mai deschiși ieșirilor cu prietenii, noilor cunoștințe. Marte va retograda în sectorul financiar, prin urmare este nevoie de multă grijă și prudență în administrarea finanțelor, dar și în modul cum câștigă banii.

Nu este exclus să apară întârzieri de plăți și chiar pierderea unei surse de venit. Tendința de a fi cheltuitori va fi mai mare și se cere o reevaluare a acestui sector de viață, a modului în care nativii se raportează la bani.

Style icon: Emily Blunt