Living

Horoscop săptămânal: 8-14 martie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
March 8, 2021 16:18 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Pești trec prin momente foarte importante în viața lor.

Pe aceeasi temaCe zodii au cele mai lungi relații! Astrele îți aleg jumătatea

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec, deși au încă planete importante care le stimulează viața socială, săptămâna aceasta s-ar putea să simtă o mai mare nevoie de retragere, de a sta ei cu ei înșiși și a medita. Este o perioadă foarte bună pentru iertare (atât a lor, cât și a celor care consideră că le-au greșit), o perioadă bună pentru vindecare, și fizică, dacă se apelează la tratamente naturiste, dar mai ales psihică și sentimentală. Este o perioadă în care se poate arde o karmă, sentimentală, relațională, comportamentală, familială, etc. Cei care s-au despărțit recent, pot acum să se vindece într-un mod chiar miraculos. Pe de altă parte, cei care sunt parte a unei povești de iubire, o vor duce la un nivel emoțional înalt. Se vor reconecta spiritual cu partenerul de viață și chiar se pot reîndrăgosti. În schimb, nu este momentul unei noi povești de dragoste, iar profesional, nu este momentul semnării contractelor și noilor colaborări.

Style icon: Saoirse Ronan

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să conștientizeze care sunt greșelile făcute în dragoste, vor avea ocazia să (se) ierte, să accepte că au greșit și să învețe lecția astfel încât să depășească o situație sentimentală. De aceea, mulți Tauri se pot detașa acum ușor de persoanele toxice din viața lor. Poate fi vorba și de relații de prietenie, iar unii nativi pot avea conștientizări legate de relația cu copiii. Este o perioadă bună să cunoască oameni noi, să iasă la întâlniri, să socializeze, însă, totodată, nu trebuie să aibă nicio așteptare de la cei pe care-i cunosc acum. Posibil ca mulți nativi să aibă inspirația unor proiecte, să aibă vise mărețe în acest sens, dar nu trebuie să se bazeze prea mult pe ceea ce zic ceilalți, pe ceea ce zic, de exemplu, asociații. Din punct de vedere financiar pot să apară cheltuieli mai mari săptămâna aceasta.

Style icon: Cate Blanchett

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână foarte impactantă din multe puncte de vedere. Nativii au ocazia să conștientizeze poziția pe care se află, fie în viața lor profesională, fie în viața lor personală, și să se ierte pentru ceea ce nu au reușit să facă așa cum și-au propus. Sunt frământări și frustrări pe care le vor simți puternic, dar vor veni cu vindecarea modului în care se raportează la statutul lor în viața lor și a altora. Este o perioadă în care pot avea parte de schimbări majore, mai ales de direcție profesională, dar și de direcție personală. Este, însă, foarte important să fie atenți la deciziile profesionale pe care le iau și să nu meargă pe promisiuni.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de niște conștientizări remarcabile la capitolul credințe și filozofii de viață. Toate acestea vor veni, cel mai probabil, în urma unor frământări, unor temeri trezite, unor interiorizări care nasc întrebări existențiale, în urma unei reconectări la trecut. Nativii explorează și pot ajunge la cu totul alte principii de viață, detașându-se de tot ceea ce au crezut până acum că este adevărat și bun de urmat. Prejudecăți și dogme, deși pare greu de crezut, pot fi lăsate în spate acum. Pe de altă parte, poate fi o perioadă în care descoperă un domeniu nou care le atrage atenția și pe care vor să-l cerceteze sau pot avea o conexiune puternică cu o persoană din străinătate, cu o altă cultură, religie, stil de viață.

Style icon: Margot Robbie

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână cu iz karmic. Vor fi nativi care vor accepta o învingere, o pierdere, o pagubă, vor asimila (forțat) lecția și vor depăși momentul neplăcut. Alți nativi vor renunța la ceva ce le-a făcut rău, la ceva ce este toxic pentru ei. Este un moment foarte bun să vindece frici, angoase, răni sentimentale, chiar traume sexuale, legate de intimitate. Pe de altă parte, este nevoie să capete o nouă raportare la resursele celorlalți, mai ales la resursele partenerului de viață, indiferent despre ce resurse este vorba. Este nevoie de o nouă viziune legată de bani, buget comun, de bunuri materiale, dar și de viața intimă a cuplului.

Style icon: Jennifer Lopez

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de toate acestea aspecte enumerate în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale. În relația cu partenerul de viață apare o nevoie de iertare, de vindecare a unor dezamăgiri aduse de acesta. Este o perioadă în care mulți nativi se împacă cu partenerul, însă este important să se împace de pe o poziție de egalitate și nu ca urmare a fricii de singurătate sau a oricărei alte temeri. Dacă o relație este toxică și a adus mult prea mult rău în viața nativilor, este momentul să o încheie. Pe de altă parte, profesional pot veni noi oferte, însă nu trebuie să accepte orice contract de colaborare sau orice impunere a superiorilor, dacă acestea nu sunt în acord cu puterea lor, cu funcția și statutul lor sau chiar cu principiile lor.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia în această săptămână să aducă schimbări la locul de muncă, fie legate de sarcini și activități, fie legate de program sau, poate, chiar în diferite contexte care vizează colegii de muncă. Unii nativi decid să schimbe chiar locul de muncă, în timp ce alții să renunțe la anumite joburi sau persoane toxice cu care lucrează sau au activități comune. Pe de altă parte, este o perioadă în care este nevoie de mai multă atenție la sănătate pentru că sunt șanse de a se vindeca anumite afecțiuni, mai ales prin schimbarea stilului de viață. În plan sentimental, posibil să apară unele ciocniri de opinie cu partenerul de viață.

Style icon: Dakota Johnson

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de aceste aspecte în casa iubirii și a creativității. Nativii trec prin momente în care conștientizează că trebuie să dea mai mult ca lucrurile să meargă bine, fie în plan sentimental, fie în plan creativ. Cumva, trebuie să renunțe la a aștepta ca lucrurile să le facă alții și trebuie să intervină și ei în firul acțiunii. Este o perioadă de mare inspirație artistică și dacă au o frică, un obstacol în calea afirmării creativității, s-ar putea să-l dea la o parte. Scorpionii se pot reconecta la persoana iubită acum. Cei singuri trebuie să aibă grijă să nu se lase vrăjiți prea ușor și să se iluzioneze până la obsesie.

Style icon: Gwendoline Christie

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de toate aceste aspecte în sectorul familiei. Nativii au acum ocazia să conștientizeze importanța oamenilor dragi din viața lor și este posibil să resimtă regrete vizavi de faptul că nu au petrecut mai mult timp cu aceștia. Alți nativi își pot cere iertare de la cei dragi, de la părinți în special, alți nativi își pot conștientiza traumele din copilărie, frustrările care nu-i lasă acum să aibă o relație sau să-și întemeize propria lor familie. Relațional, săptămâna poate fi destul de tensionată, atât în viața de cuplu, cât și în relațiile cu ceilalți. În alte cazuri, sunt nativi care renunță sau pierd un bun de patrimoniu sau își schimbă ideile vizavi de casă, de raportarea la cămin.

Style icon: Sarah Paulson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de toate acestea aspecte pe casa comunicării, dar și a rațiunii. Nativii au ocazia să-și schimbe niște tipare greșite și toxice de gândire și, odată cu ele, viziuni și considerente asupra vieții care le inhibă evoluția. Este o perioadă în care pot ierta pe cineva care le-a greșit, o perioadă în care pot fi mai blânzi în comunicare și pot dialoga mai mult cu cei apropiați. Totuși, există riscul să devină ironici, acizi, critici, dar vor conștientiza că sunt tipare pe care trebuie să le elimine. Ca un subpunct al contextului astrologic, pot renunța la ticuri verbale care-i deranjează și la păreri fixiste.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

A venit momentul ca cei născuți în zodia Vărsător să-și recapete încrederea în sine, încrederea în talentele și abilitățile lor, fie că sunt abilități financiare, fie profesionale, artistice. Din cauza stimei de sine scăzută, mulți nativi pot intra în conflicte cu persoana iubită sau pot fi temători în afirmarea creativității. Este o săptămână în care pot apărea cheltuieli suplimentare sau nativii pot cheltui mai mult decât de obicei și, din nou, poate fi o sursă de discuții mai aprinse în cuplu. Pe de altă parte, în unele cazuri pot apărea și surse noi de câștig, oportunități noi de a face bani.

Style icon: Yara Shahidi

Pești

Este o săptămână foarte importantă pentru cei născuți în zodia Pești, dat fiind că toate aceste aspecte astrologice se petrec în semnul lor. Mai puternic vor resimți nativii născuți în a doua jumătate a perioadei, însă va fi impactantă pentru toți. Este momentul ca Peștii să se ierte pentru momentele în care au renunțat la ei pentru a le face altora pe plac, pentru momentele în care nu au avut curaj să spună ceva sau să ia atitudine într-un context, să acționeze într-o anume direcție. Totodată, este momentul să învețe să se iubească mai mult pe ei înșiși, să se vindece pe interior, să-și acorde o a doua șansă în relația cu ei înșiși, să-și dea mai multă valoare. Este momentul să renunțe la vicii, la dependențe, la toate obiceiurile toxice din viața lor care le pun sănătatea în pericol.

Style icon: Lupita Nyong’o