Living

Horoscop zilnic: 7 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 7, 2020 12:10 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Rac au parte cu ingresul lui Venus, ce va avea impact asupra modului de relaționare cu cei din jur, dar și asupra personalității lor.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă în care nevoile personale legate de iubire vor căpăta mai multă atenție și importanță. Venus este planeta care le guvernează relațiile și, implicit, în tranzitul său prin Rac, le va aduce nativilor dorința de a-și consolida relația, de a-și construi un cămin, iar celor singuri le imprimă nevoia de a avea o relație serioasă și matură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce armonie în familie și bună înțelegere cu părinții.

Style icon: Sarah Jessica Parker

Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia în această perioadă să-și îmbunătățească remarcabil comunicarea cu persoana iubită și să discute subiecte care altă dată puteau ridica tensiuni. Cei singuri pot să cunoască o persoană prin intermediul mediului online, prin intermediul rețelelor de socializare sau a site-urilor matrimoniale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține să-și exprime sentimentele, să facă declarații de dragoste.

Style icon: Miranda Kerr

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, iar nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația materială, poate chiar să-și găsească o nouă sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce nativilor o reală dorință de a fi valorificați în dragoste. Mulți Gemeni vor lupta pentru a se pune în evidență în fața partenerului. Posibil ca unele talente să poată fi monetizate în această perioadă.

Style icon: Lana del Rey

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus întocmai în semnul lor, iar planeta iubirii le va aduce multă armonie și liniște în viața sentimentală, cel puțin în prima parte a tranzitului său. Nativii singuri vor avea șanse mai mari să înceapă noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se valorifice mai mult și să facă pace cu sinele lor interior, incluisv cu trecutul.

Style icon: Ariana Grande

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi destul de răscoliți de amintiri, pot avea parte de fel și fel de gânduri și trăiri interioare contradictorii. Unii Lei se vor închide într-o lume interioară. Nativii au șansa de a vindeca trecutul, dar și de a-și ameliora unele stări psihice, chiar și probleme de sănătate mai vechi, însă pentru asta trebuie să folosească în mod constructiv energia venusiană, să ierte, să iubească și să se lase iubiți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de relua o legătură cu un fost partener, poate de a se împăca în sensul prietenesc.

Style icon: Jennifer Lopez

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să cunoască noi persoane în această perioadă, să placă pe cineva cunoscut prin intermediul anturajului. Venus îi susține în ducerea la bun sfârșit a unor planuri și proiecte, mai ales dacă au miză financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară aduce multă armonie și înțelegere în grupul de prieteni.

Style icon: Zendaya

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea șansa de a se pune în evidență la locul de muncă. Venus, guvernatoarea lor, îi susține în această perioadă în sectorul carierei și nativii ar trebui să profite pentru a-și armoniza relațiile cu superiorii, pentru a se afirma profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să pună mai mult accent pe imaginea afișată în fața celorlalți.

Style icon: Kim Kardashian

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia odată cu acest tranzit vensian să-și armonizeze unele principii de viață, să-și consolideze niște mentalități și sisteme de valori. Venus este planeta care le guvernează relațiile și este foarte probabil ca nativii să reușească să empatizeze impecabil la nivel de gândire cu partenerul în toată această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie sau de a planifica o vacanță.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa în această perioadă de reglementarea unor situații financiare, fiind vorba în special de situații care vizează bani sau bunuri materiale la comun cu alții. Posibil ca în cuplu să apară discuții legate de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în investiții, tranzacții bancare și unii nativi pot depune actele pentru un credit de casă. Este o perioadă în care se pune accent pe intimitate și sexualitate.

Style icon: Miley Cyrus

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. În cuplu, cu un minim efort, se poate armoniza situația, iar nativii singuri vor fi mult mai determinați să înceapă o poveste de iubire de lungă durată, serioasă, matură. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în relațiile profesionale, în legarea de noi parteneriate de afaceri, noi colaborări și asocieri.

Style icon: Michelle Obama

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă în care vor munci cu mai mult spor, vor reuși să-și eficientizeze munca, să-și ducă la bun sfârșit sarcinile zilnice. Nativii care vor să-și îmbunătățească stilul de viață o pot face acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o stare generală, o stare de spirit mult mai bună.

Style icon: Emma Roberts

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul iubirii, iar din această poziție planeta îi va susține în armonizarea relației de cuplu, în consolidarea poveștii de dragoste. Cei singuri au șanse mai mari să înceapă noi relații. Bună înțelegere cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în activitățile creative și distractive. Moment prielnic pentru a pleca într-o vacanță, pentru a-și folosi inspirația artistică.

Style icon: Drew Barrymore