Living

Horoscopul dragostei pentru toată luna martie. Ce zodii au șanse mari să se îndrăgostească

raluca.oprea
February 28, 2020 09:07 AM

Prima lună de primăvară aduce primii fiori de dragoste din acest an pentru unele zodii. Nativii care au fost singuri o lungă perioadă au acum şansa de a întâlni pe cineva special şi de a lega o relaţie frumoasă.

Horoscopul dragostei pentru luna martie vine cu veşti bune pentru majoritatea zodiilor. Iată care sunt nativii care au cele mai mari şanse să se îndrăgostească la în prima lună de primăvară!

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Ce zodii se îndrăgostesc

Berbec – În special femeile din această zodie au şanse mari de a simţi fiorii dragostei. O persoană foarte interesantă va intra în viaţa lor încă din prima parte a lunii.

Taur – Pregăteşte-te de o dragoste nouă, profundă şi pasională! Venus, planeta iubirii, îşi face de cap în astrograma ta şi îţi pune viaţa pe jar.

Gemeni – Nu ar fi exclus nici ca Gemenii singuri să simtă fiorii iubirii, dar, din păcate pentru ei, persoana de care se vor îndrăgosti s-ar putea să nu le răspundă la sentimente.

Rac – Pentru Raci se anunţă o renaştere din punct de vedere sentimental, iar cei care s-au ascuns multă vreme de dragoste sunt sfătuiţi acum să iasă la lumină şi să lase iubirea să le intre în viaţă.

Leu – Dragostea nu pare să fie printre priorităţile tale în această primă lună de primăvară aşa că nu prea ai şanse să te îndrăgosteşti.

Fecioarele visează la o nouă dragoste, Capricornii vor aventuri amoroase

Fecioară – Zodie romantică din fire, Fecioara visează cu ochii deschişi la o nouă poveste de iubire. Sunt şanse destul de bune să îşi vadă visul devenit realitate.

BalanţăBalanţele care au o relaţie de ceva vreme încep să se gândească la căsătorie şi la copii. E momentul ca povestea voastră de iubire să treacă la următorul nivel.

Scorpion – Nu te mai teme că vei fi rănit/ă şi lasă dragostea să te cuprindă. Doar aşa te vei simţi cu adevărat fericit/ă.

Săgetător – Săgetătorii singuri şi-ar putea întâlni marea dragoste către finalul lunii. Sorţii le sunt favorabili.

Capricorn – Te aşteaptă o primăvară de aventuri amoroase. Vrei să experimentezi cât mai mult şi fără obligaţii, dar nu ar strica să ai grijă cu cine te încurci.

Vărsător – Dacă vrei să primeşt iubire, trebuie să dăruieşti iubire. Asta ar trebui să fie lecţia de care să ţii cont în luna martie.

Peşti – Dragostea e în jurul tău şi nu ai cum să scapi de ea. Pregăteşte-te să întâlneşti o persoană care îţi va face inima să bată cu putere.