Living

Horoscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
January 11, 2020 12:57 PM

Poate ai avut un început anevoios în noul an, dar încă mai există foarte mult timp pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune momente în 2020.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe luna ianuarie. Ce îți rezervă astrele

Bineînțeles, noul an nu poate fi minunat pentru fiecare. În timp ce unele semne zodiacale vor experimenta succesul, altele vor învăța o lecție pentru a căpăta mai multă înțelepciune și putere, potrivit astrologului Kelli Fox. Nu sună rău, nu?

Dacă aveai nevoie de horoscopul tău pentru a porni la drum, sau pur și simplu nu îți plac surprizele, iată cum o să fie anul pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Echilibrul pe care l-ai format în viața ta profesională nu o să mai fie la fel. Dacă fundația ta este solidă, totuși, nu ai de ce să îți faci griji. Acest an va fi plin de provocări privind drumul tău în viață și vei renunța la oricine te trage în jos sau pur și simplu nu mai reprezintă nimic bun pentru tine. Îți vei petrece următoarele 12 luni asumându-ți riscuri, făcând noi descoperiri și adunând informații ce îți vor folosi pe viitor.

Ai mare grijă la partea financiară, căci entuziasmul acesta te poate face să îți depășești cu mult bugetul. Atunci când vine vorba de dragoste, ești pregătită să te deschizi și să realizezi că slăbiciunile tale reprezintă de fapt putere. Această nouă parte sensibilă a ta va atrage foarte mulți oameni.

Style icon: Saoirse Ronan

 

Taur

Perspectiva ta de a privi viața se va schimba radical în 2020, iar acest lucru este foarte important, căci semnul tău este foarte stabil, deci poți fi încăpățânată și rigidă atunci când vine vorba de schimbări. Cu privire la muncă, te vei simți testată iar presiunea pusă asupra ta va fi extrem de mare, dar răbdarea ta va da roade într-un final.

Deși iubești stabilitatea, vei simți nevoia să experimentezi mai mult, să riști și să faci alegeri mai puțin previzibile. Pe plan financiar te simți mai sigură ca niciodată, iar pe la sfârșitul anului este posibil să o iei pe cu totul alt drum privind cariera. Această „nouă” tu va reprezenta un ajutor în relația de lungă durată, iar dacă ești singură, cu siguranță vei fi atrasă acum de parteneri ce în trecut nu au fost genul tău.

Style icon: Cate Blanchett

 

Gemeni

În 2020 valorile îți vor fi testate și uneori chiar nu le vei mai respecta. Iunie îți va aduce în față o decizie extrem de importantă: dacă ești într-o relație, vei decide dacă o vei continua sau te vei opri, iar dacă ești singură, te vei decide în sfârșit dacă ai găsit partenerul perfect sau nu. 2020 va reprezenta pentru tine o călătorie extrem de dificilă, dar vei termina anul mai sigură ca niciodată privind lucrurile în care tu crezi. Stilul tău personal se va schimba radical.

Fiind curioasă de fel, vei dori să încerci cât mai multe schimbări de look pentru a te descoperi în această călătorie de dezvoltare personală. Vei realiza că doar tu ești responsabilă pentru deciziile pe care le iei, iar de acum încolo vei asculta mult mai sigură pe tine părerile celorlalți, știind cine are controlul absolut asupra situației.

Style icon: Naomi Campbell

 

Rac

Acest an va aduce schimbări în legătură cu apropiații și partenerul tău. Este vorba de schimbarea dinamicii pe care relația ta o are. În iulie te vei găsi în fața unei alegeri, trebuind să decizi ce este mai bine pentru tine sau ce este mai bine pentru relația ta.

Locul tău de muncă va deveni unul plin de provocări, așa că încearcă să te menții deschisă către schimbări, dar încearcă totuși să ai grijă de corpul tău, fără a prelua mai multe activități decât poți duce. Punctul culminant? Nu vei mai accepta ca nimeni să îți dicteze ce poți să faci în viața ta.

Style icon: Margot Robbie

 

Leu

2020 va aduce o schimbare în atitudinea ta privind rutina, viața de zi cu zi și stresul de a te simți încătușată. Vei învăța cum să îți ordonezi prioritățile pentru a avea o energie mai bună, dar nu va fi ușor.

Veștile bune vin din partea vieții tale sentimentale, căci vei cunoaște culmi nebănuite ale iubirii. Dacă vei depune efort, vei primi tipul de dragoste ce îți merită timpul și atenția. Mai mult, vei avea grijă acum de tine mai mult ca niciodată, dorindu-ți să ajungi la silueta pe care mereu ai visat-o. Poate nu vei reuși la început, însă pe la mijlocul anului vei vedea că toate eforturile tale dau roade. Totuși, chiar dacă te vei axa pe fitness, o să ai parte și de plăcerile pe care doar un nativ leu le poate adora așa mult.

Style icon: Jennifer Lopez

 

Fecioară

Trebuie să te gândești clar la responsabilitățile pe care le ai și să te ocupi de obligații mai întâi și apoi de plăceri și hobby-uri. Din fericire, pe la sfârșitul anului, te vei bucura de tot ce îți va aduce această muncă și vei petrece timp liber de calitate.

Ești o perfecționistă pe toate planurile, iar acest an îți va pune la încercare calitatea. Deși te vei confrunta cu provocări ce îți vor pune la încercare viața personală și cea profesională, iar tu vei avea nevoie de mai mult timp pentru a rezolva aceste probleme. Sunt multe de făcut, chiar și pentru tine, multitasking-ul zodiacului. Totuși, vei găsi o cale pentru a rezolva totul. Pregătește-te pentru acest an bine, căci dacă rezolvi totul acum, în 2021 vei avea parte doar de lucruri bune.

Style icon: Kaia Gerber

 

Balanță

Mari schimbări urmează: vei schimba locul unde locuiești, cum locuiești, până și dinamica familiei tale. În cele din urmă aceste schimbări vor fi pozitive, chiar dacă la început nu simți acest lucru. Pe la sfârșitul anului stresul va dispărea, iar 2021 va fi un an perfect pentru tine, mult mai bun ca acesta. Se poate ca locul unde te vei muta să fie mult mai departe decât ești obișnuită, ba chiar te poate aștepta o aventură ce implică o călătorie lungă pentru a te regăsi.

În acest an încearcă să aduni cât mai multe informații de la oricine, oricând, oriunde. Semnul tău are o legătură puternică cu relațiile, iar în lunile ce te așteaptă vei prelua controlul, învâțându-i pe ceilalți să se iubească pe ei înainte de a-ți oferi dragoste.

Style icon: Dakota Johnson

 

Scorpion

Provocarea ta în 2020 este de a învăța ce poți să controlezi și ce nu poți. Îți vei regândi strategia privind planurile tale, atât cele făcute pentru un timp scurt, cât și cele făcute pentru un timp îndelungat. Vei sfârși anul având idei diferite față de tot ce ai crezut până acum, iar acest lucru de va ajuta privind dezvoltarea ta personală, potrivit Harper’s Bazaar.

Vei depune eforturi și pe plan financiar. Deși pare dureros să îți schimbi total modul în care îți împarți bugetul, acest lucru te va ajuta pe viitor. Pentru a adăuga o notă mai veselă, dacă încă ești singură, dragostea îți va ieși în cale exact când nu te aștepți, de nicăieri. Dacă ai o relație de lungă durată, aceasta va înflori, căci vei avea o nouă abordare, devenind mult mai independentă.

Style icon: Gwendoline Christie

 

Săgetător

În anul 2020 te vei axa complet pe partea financiară. Cel mai mare eveniment astrologic al anului, alinierea lui Saturn cu Pluto va avea loc în ianuarie și va aduce schimbări privind finanțele tale, iar efectele acestui eveniment se vor simți tot anul.

Trebuie să întocmești un nou buget și să faci o nouă strategie cât mai repede! Chiar dacă pare greu, o să adori rezultatele muncii tale, căci vei avea o poziție extraordinară la sfârșitul anului. Relațiile reprezintă și ele un punct cheie al acestui an, iar provocarea pentru tine este de a învăța când trebuie să vorbești și când trebuie să îi lași și pe ceilalți să strălucească pentru a atrage un nou partener sau a deveni mai apropiată ca niciodată de alesul tău.

Style icon: Sarah Paulson

 

Capricorn

Vei simți efectele eclipsei de lună chiar de la începutul anului, iar acum toată atenția se va muta pe viața ta sentimentală. Pentru că tu ești conectată cu persoanele ce ți se aseamănă, dezvoltarea ta personală din acest an va aduce schimbări privind persoanele cele mai apropiate.

Vei descoperi că alte persoane reprezintă cheia succesului în acest an pentru tine, așa că ar trebui să te gândești la o nouă tactică de a aborda oamenii. Vei realiza că este mai important să cooperezi, nu să conduci. Toate aceste lucruri vor părea mai clare pe la jumătatea anului, când vei descoperi o nouă latură a ta, extrem de înțelegătoare. Romantic, acest an va fi unul surprinzător pentru tine. De ce nu, este posibil să te aștepți chiar și la un bebeluș.

Style icon: Kate Moss

 

Vărsător

Anul acesta va trebui să renunți la ordinea pe care o ai în viața ta și să îmbrățișezi haosul, chiar dacă ești un semn zodiacal foarte stabil. A avea grijă de responsabilitățile tale este acum esențial. Mai mult, acesta este anul ce îți va deschide multe oportunități de care vei putea profita pe viitor.

Cu cât muncești mai mult, cu atât vei avea parte de mai multe lucruri frumoase. Ai grijă să dai atenție cât mai mult detaliilor de la muncă și ai grijă de colegii tăi acum, mai mult ca niciodată. Cu privire la dragoste, un prieten se poate transforma într-un partener sau o nouă iubire profundă îți poate pune în umbră relațiile de prietenie. Semnul tău tinde să se dedice celorlalți, dar ai grijă și de tine, timpul pe care ți-l dedici este esențial acum.

Style icon: Yara Shahidi

 

Pești

Lumina nu o să mai fie pusă pe tine privind cariera, deci poți să devii mai puțin vizibilă la job. Spiritualitatea joacă un rol important în 2020 și vei simți să urmezi o altă cale mai importantă decât a lucra undeva unde este nevoie constant de a fi recunoscută pentru merite.

Iubești compania celorlalți, iar acest an te va pune în poziția perfectă pentru a sărbători relațiile pe care le ai deja, așa cum nu ai mai făcut-o în ultimul deceniu. Conexiunile tale vor trece prin câteva schimbări drastice, dar o să realizezi că orice provocare pe care o întâmpini te va ajuta să te dezvolți pe viitor. În acest an vei decide pe cine vrei alături de tine, așa că trebuie să te asiguri că faci alegeri înțelepte. Iubești să te îndrăgostești, așa că te poți aștepta ca soarta să îți surâdă cu privire la acest aspect.

Style icon: Lupita Nyong’o