Living

Horoscopul pe luna aprilie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
April 2, 2021 14:11 PM

Iată că primăvara ne aduce multe surprize! Cum vremea se îmbunătățește, s-ar putea să visezi la o călătorie într-o locație exotică, la o nouă relație sau la o schimbare de look. Dacă vrei să vezi ce îți rezervă astrele înainte de a lua o decizie, nu te teme, horoscopul pe luna aprilie este aici și îți oferă informații prețioase despre perioada următoare din orice punct de vedere.

Pe aceeasi temaCe parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru a începe să îți faci planuri privind o călătorie sau visezi la o nouă relație, nu îți face griji, Mădălina Manole a dezvăluit pentru cancan.ro tot ce trebuie să știi.

Berbec

Dragoste

Prima jumătate a lunii, cu Soarele, Venus și Mercur în zodia lor, Berbecii sunt atrași de idile, romanțe trecătoare și joacă de-a dragostea. Vor flirta, vor cuceri, dar nu neapărat vor dori ceva serios. Ulterior, când Venus, cea care le guvernează relațiile, și Soarele, guvernatorul iubirii, se mută în Taur, registrul se poate schimba și pot dori mai multă stabilitate în viața sentimentală.

Aspectul îi va încuraja pe nativii care sunt parte a unui cuplu să-și consolideze relația, iar pe cei singuri să caute partenerul ideal. Problema este că planetele vor face conjuncție cu Uranus, ceea ce poate aduce instabilitate în cuplu, surprize neașteptate, iar celor singuri le poate aduce o tragoste la prima vedere și ar fi de preferat să nu se entuziasmeze prea mult.

Carieră

Nativii Berbec se bucură de intrarea lui Mercur, planeta care le guvernează munca, în zodia lor și vor da dovadă de multă inspirație profesională, vor lua decizii bune și vor fi stimulați să găsească soluții pentru a-și eficientiza activitățile.

Este foarte probabil ca cei care-și caută un loc de muncă să se angajeze în această perioadă. În plus, proiectele în care sunt implicați se bucură de idei îndrăznețe, dar ar fi bine să aibă și o bază concretă.

Bani

Către finele lunii, cei născuți în zodia Berbec au parte de intrarea celor trei planete în sectorul financiar, perioadă favorabilă câștigurilor și chiar negocierilor salariale, însă dat fiind că acestea vor face o conjuncție cu Uranus este posibil să aibă parte și de surprize neașteptate în ceea ce privește banii.

Pe de o parte îi câștigă, iar pe cealaltă parte îi cheltuiesc.

Sănătate

Dacă luna anterioară le-a adus celor născuți în zodia Berbec griji și frici legate de sănătate, iată că acum acestea se vor dizolva. Cât timp cele trei planete vor traversa semnul lor, aproximativ prima jumătate a lunii, nativii se vor bucura de energie și vitalitate.

Marte, guvernatorul lor, va intra în Rac, iar finele lunii vor aduce nu neapărat o scădere a energiei, cât o mai mare dorință de interiorizare, acțiunile nativilor fiind canalizate către casă, familie și găsirea unei liniști interioare, a unei împăcări cu trecutul. În plus, Luna Nouă este momentul oportun să înceapă un nou capitol de viață, să facă acele schimbări și îmbunătățiri pe care și le doresc.

Style icon: Mariah Carey

Taur

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Taur nu vor fi chiar în apele lor, ci tendința generală va fi de introspecție, de conectare insistentă la trecut și la amintiri. Aceste stări pot aduce frământări și pot face ca nativii să se interiorizeze. Abia când Soarele, Mercur și Venus, planeta lor guvernatoare, vor intra în zodia lor, aceștia vor reveni la viață și vor fi mai dornici de iubire, însă conjuncțiile planetelor cu Uranus pot aduce surprize neașteptate.

Astfel, nu este exclus ca mulți nativi să prefere independența și libertatea în ciuda unei relații stabile. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu, acest context le poate aduce un destul de mare dezinteres față de partener și o atenția mai mare pe care și-o acordă lor și plăcerilor lor. Luna Plină din Scorpion poate fi un moment delicat în relația de cuplu, care poate aduce unele schimbări. Vor fi nativi care vor încheia relații toxice sau relații care nu-i mai reprezintă.

Carieră

Cei născuți în semnul Taur nu încep luna cu avânt și chef de a pune lucrurile în mișcare, însă odată cu intrarea celor trei planete în zodia lor, registrul se va schimba complet, ba chiar nativii vor fi practici și cu inițiativă.

Bani

Mercur, planeta care le guvernează finanțele, va intra în zodia lor și, în plus, va face conjuncție cu Venus, aspect care pentru Tauri poate aduce o ocazie de a-și crește veniturile, poate o negociere, poate o surpriză neașteptată, niște beneficii financiare la care nu ar fi sperat.

Sănătate

În prima parte a lunii, nativilor Taur li se recomandă odihnă și mai multă grijă la sănătate, la stilul de viață și la rutina zilnică. Nativii nu trebuie să se lase copleșiți de emoții și să profite de acest context astrologic pentru a se elibera de tot ce este nociv în viața lor, fie că este vorba de obiceiuri, fie de persoane.

Ulterior, cu ingresul planetelor în zodia lor, se vor simți mai energici și mai activi.

Style icon: Behati Prinsloo

Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să profite în prima jumătate a lunii de tranzitul Soarelui, al lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, și al lui Mercur prin sectorul vieții sociale pentru a ieși în lume și a-și face noi prieteni.

Oricând se poate aprinde o relație și chiar cu cineva cunoscut prin intermediul anturajului sau într-un grup de socializare. Ulterior, sunt mai avantajați cei care au deja relații pentru că se pot reconecta la persoana iubită și se pot surprinde cu ceea ce redescoperă. Cei singuri, cel mai probabil, vor fi întorși către trecut, vor depana amintiri și vor avea unele regrete sentimentale, însă le vor depăși destul de ușor.

Carieră

Prima parte a lunii este foarte favorabilă Gemenilor care au de pus pe picioare proiecte de grup. O serie de aspirații profesionale par acum mai ușor de atins, iar pentru unii nativi vin chiar și vești din străinătate. Este o perioadă în care pot învăța noi strategii de promovare și afirmare

Bani

Când Marte va intra în zodia Rac va cativa sectorul financiar al Gemenilor, ceea ce înseamnă că le va aduce mai multă determinare în a-și îmbunătăți veniturile, însă vor exista și riscuri la care se vor supune și cheltuieli neprevăzute. Este important să-și administreze cu mai multă grijă finanțele și să caute să-și monetizeze mai mult talentele.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii, odată ce planetele se mută în Taur, inclusiv Mercur, guvernatorul lor, pentru nativi nu va fi deloc confortabil, mai ales că acestea fac conjunții cu Uranus. Gemenii vor fi mai introspecți, mai retrași și mai apatici și nu ar strica să meargă la medic pentru un set de investigații, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice sau revin simptomele unor afecțiuni mai vechi.

Style icon: Angelina Jolie

Rac

Dragoste

Cu Venus, Mercur și Soarele în tranzit prin zodia Taur, din a doua jumătate a lunii aprilie viața socială a Racilor se anumă. Nativii vor avea mai multe oportunități de a cunoaște persoane noi, de a flirta și nu este exclus ca o atracție bruscă să ia naștere cu cineva din anturaj.

În plus, Marte, planeta care le guvernează iubirea, le va activa zodia la finele lunii și le va aduce mai multă pasiune și dorință, dar și curaj să-și recunoască sentimentele. În cuplu este o perioadă favorabilă pentru a reaprinde scânteia, mai ales în preajma Lunii Pline care se petrece în sectorul iubirii. Tot atunci, sentimentele vor fi mai intense și pot apărea fel și fel de surprize.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac trebuie să profite din plin de prima jumătate a lunii aprilie pentru a-și consolida cariera. Nativii au șanse de afirmare, de atingere a unor obiective profesionale și pot avea parte de propuneri de avansare, ocazia unor oportunități remarcabile.

Ulterior, sunt avantajați nativii care au proiecte de grup sau care doresc să adere la noi grupuri cu aceleași interese ca ale lor. Posibil să-ți pună în practică mult mai ușor niște planuri și strategii profesionale, mai ales că Marte, guvernatorul carierei lor, îi va susține în acest sens la finele lunii.

Bani

Soarele, guvernatorul sectorului financiar, le poate aduce în prima parte a lunii beneficii de pe urma funcției lor, poate chiar ocazia negocierii salariului sau ocazia unor negocieri ce sunt în avantajul lor cu un superior.

Ulterior, ar putea primi sprijin financiar din partea unor asociați, prieteni, cel puțin o susținere morală. Faptul că pot ști că au pe cine se baza la nevoie îi va ajuta, dar nu ar trebui să se bazeze pe asta. Atenție acum la cheltuieli pentru că aspectele Soarelui cu Uranus pot aduce dezechilibre și chiar pierderi financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme serioase de sănătate pentru nativii Rac, însă este posibil să se simtă mai agitați decât de obicei și mai obosiți în a doua jumătate a lunii, dat fiind faptul că Mercur, guvernatorul sănătății lor, facea specte tensionate cu Saturn. Este o perioadă în care este bine să fie prudenți și responsabili la semnalele pe care le transmite organismul. Când Marte va intra în zodia lor, s-ar putea să se simtă într-un carusel, însă se vor obișnui cu noua energie rapid.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu pot profita de această lună pentru a sta de vorbă cu partenerul de viață și a planifica direcția de viitor. Soarele, guvernatorul lor, dar și Venus, planeta iubirii, îi susțin în prima parte a lunii să reaprindă pasiunea în cuplu și să scape de monotonia care a pus stăpânire pe relația lor.

Cei singuri nu sunt prea convinși că își doresc o nouă relație, însă finele lunii poate fi o perioadă cu surprize și se pot trezi chiar îndrăgostiți.

Carieră

Se anunță o lună foarte bună, dar și provocatoare pentru cei născuți în zodia Leu în ceea ce privește cariera. Mercur, Venus, dar și Soarele vor activa sectorul profesional începând cu jumătatea lunii aprilie și vor aduce șanse și oportunități de afirmare, de avansare și chiar de schimbare a direcției profesionale pentru unii.

Bani

Ceea ce se petrece în sectorul carierei va avea efecte pozitive și asupra veniturilor nativilor, dat fiind că Mercur, planeta care le guvernează finanțele, se va afla în zona profesională. Cel mai probabil, o promovare va aduce și o creștere salarială sau un nou job va veni la pachet cu o remunerație mai mare.

Sănătate

Luna aprilie este bună pentru nativii Leu din punct de vedere al sănătății. Vor avea parte de energie, vitalitate, mai ales în prima jumătate. Însă, dacă se ridică niște probleme, acestea se vor manifesta după ce Marte va intra în Rac pentru că le va activa casa sănătății. Până se vor obișnui cu noua energie de acolo, nu este exclus să se simtă obosiți, apatici și chiar mai irascibili decât de obicei.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Dragoste

Prima jumătate a lunii este foarte pasională pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii sunt dornici de experiențe noi, fie că sunt parte a unui cuplu, fie că sunt singuri. Pentru aceștia din urmă, există chiar posibilitatea unor pasiuni care să-i scoată din ritmul lor, să le dea peste cap niște repere și să-i copleșească. Însă, este posibil ca acestea să fie experiențe karmice și să nu reziste fără efort.

Carieră

Din punct de vedere profesional, multe Fecioare pot dori acum să-și schimbe locul de muncă, cariera. Nu este un aspect nou, dar în a doua jumătate a lunii s-ar putea să primească niște oportunități greu de refuzat. Cei care sunt implicați în proiecte de grup se pot pune în evidență sau pot avea parte de mai mult curaj să se asocieze cu cineva.

Bani

Din punct de vedere financiar, este o lună promițătoare, dat fiind că Venus, guvernatoarea sectorului lor financiar, se unește cu Mercur, guvernatorul lor. Pot avea parte de câștiguri și chiar de beneficii materiale care nu neapărat că pot fi monetizate, dar sunt valoroase.

Sănătate

Contextul astrologic din prima parte a lunii poate ajuta nativii Fecioară care-și doresc să renunțe la un viciu, la o dependență, care-și doresc săs e detașeze de ceva toxic din viața lor. Acum se pot elibera de trecut mai ușor și pot ierta pe cei care le-au greșit, iar acest aspect le va aduce liniște interioară.

Style icon: Michelle Williams

Balanță

Dragoste

Se anunță o lună destul de intensă la capitolul sentimental pentru cei născuți în zodia Balanță. În prima parte a lunii, Soarele, Mercur și Venus, guvernatoarea lor, tranzitează sectorul relațiilor, deci energia și interesul nativilor sunt canalizate către a-și îmbunătăți relația de cuplu, dar și către a găsi partenerul ideal.

Ulterior, planetele se mută în sectorul intimității, deci șansele de a înflăcăra relațiile vechi sunt mari, iar cei singuri pot da naștere unor noi pasiuni și nu este exclus să se îndrăgostească chiar și la prima vedere.

Carieră

Cele trei planete amintite oferă nativilor Balanță ocazia de a lega noi parteneriate, de a se asocia în proiecte noi și de a semna noi contracte profesionale.

Este o perioadă benefică pentru a începe proiecte pe termen lung, pentru a avansa în carieră și a lega conexiuni care se vor dovedi de ajutor pe viitor, mai ales că și Marte, atunci când va intra în Rac, deci la finele lunii, le va activa sectorul carierei, deci și al ambițiilor profesionale, făcându-i dornici să-ți atingă niște țeluri.

Bani

Din punct de vedere fiananciar, Balanțele nu au de ce să se teamă, mai ales că Luna Plină le va aduce ocazia de a culege niște roade financiare deloc de neglijat. Poate fi vorba de o mărire de salariu, ca urmare a performanțelor profesioanle sau ca urmare a unei promovări, dar pot primi și bani de la alții sau datorită altora.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate pentru cei născuți în zodia Balanță, însă au tendința fie de a se implica prea mult în problemele altora și de a le prelua asupra lor, fie de a activa niște frici și angoase pentru a atrage atenția asupra lor.

Style icon: Dakota Johnson

Scorpion

Dragoste

Din a doua jumătate a lunii, Soarele, Mercur și Venus, planeta care le guvernează relațiile, vor activa chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei, deci șansele ca nativii să-ți îmbunătățească viața de cuplu cresc considerabil.

Pot fi surprinși de partener, pot alunga monotonia instalată, iar cei singuri se pot îndrăgosti. Paiunea este în continuare la cote înalte și se pot șopti cuvinte pasionale cât Marte, guvernatorul lor, tranzitează Gemenii. Ulterior, dorința de a-și face planuri de viitor în doi va fi cea care va fi prioritară.

Carieră

În prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul celor trei planete amintite prin sectorul muncii, deci șansele de a-și eficientiza munca, de a-și crește randamentul vor fi foarte mari. Acțiunile lor nu vor rămâne nerăspplătite, dat fiind că Soarele este planeta care le guvernează cariera. Vor fi șanse de afirmare și promivare, iar cei care-și caută un loc de muncă se ot angaja acum.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion vor avea tendința de a cheltuyi mai mult, dar și dorința de a câștiga va fi mai mare, iar acest aspect îi poate stimula pe cei care lucrează la procent sau care au de obținut bunuri materiale, beneficii financiare de pe urma altora.

Sănătate

Dacă Luna Plină de la finele lui aprilie poate fi un moment pe care nativii îl vor simți intens, dat fiind că se petrece în semnul lor, Luna Nouă de la început de aprilie se petrece în sectorul sănătății. Ea le cere celor născuți în zodia Scorpion să abordeze într-o nouă manieră fie o problemă de sănătate, fie rutina zilnică. Este un moment foarte bun să-și schimbe stilul de viață.

Style icon: Alexa Chung

Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul a nu mai puțin de trei planete, Soarele, Venus și Mercur, guvernatorul relațiilor lor, prin sectorul iubirii, în prima jumătate a lunii aprilie. Acest context astrologic le aduce celor care sunt parte a unui cuplu ocazia ideală de a-și îmbunătăți viața în doi și de a trăi momente intense în cuplu.

Cei singuri, cel mai probabil nu vor mai fi singuri după această perioadă, mai ales că și Luna Nouă se petrece aici și le aduce ocazia unor noi relații. Oricum, flirtează și cuceresc, se bucură de magnetism și se fac plăcuți.

Carieră

A doua jumătate a lunii este favorabilă Săgetătorilor din punct de vedere profesional. Nativii au parte de tranzitul celor trei planete aici, iar acest context le poate aduce dorință de afirmare, noi colaborări și noi proiecte, dar și unele schimbări care pot aduce, în cazul unor nativi, un nou loc de muncă, iar în cazul altora un proiect personal sau o avansare în funcție.

Bani

Banii nu sunt o problemă pentru cei născuți în zodia Săgetător, mai ales că odată cu oportunitățile profesionale pot apărea și creșteri salariale sau creșteri de venit. Marte le va activa sectorul banilor și resurselor comune cu alții către finele lunii și nativii pot fi mai interesați să obțină niște beneficii materiale, un credit, o moștenire sau să facă o investiție.

Sănătate

Energia de care se bucură luna aceasta nativii din zodia Săgetător poate fi invidiată de toată lumea, însă trebuie să ia în calcul că există și riscul de a se suprasolicita. Este o perioadă în care ar fi de preferat să facă mai mult sport, mai multă mișcare, dar să se și odihnească corespunzător.

Style icon: Miley Cyrus

Capricorn

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Capricorn se preocupă mai mult de casă și familie și au ocazia să se apropie de părinți, să discute teme legate de copilărie, trecut și rădăcini, tradiții.

Apoi, Soarele, Mercur și Venus se mută în sectorul iubirii nativilor și astfel uniunea cu persoana iubită se intensifică, iar pentru cei singuri crește probabilitatea să cunoască pe cineva și să înceapă o relație, mai ales că la finele lunii și Marte va activa sectorul relațiilor.

Faptul că planetele se întâlnesc cu Uranus este posibil ca nativii să se îndrăgostească la prima vedere sau, oricum, într-un mod și context neașteptat.

Carieră

Marte își continuă tranzitul prin sectorul muncii până aproape de finele lunii, deci Capricornii dau dovadă de multă determinare și eficiență. În plus, grație aspectelor de susținere pe care acesta le face, șansele de a se pune în valoare la locul de muncă sunt mari și satisfacțiile pe măsură.

Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. A doua jumătate a lunii este plină de creativitate și inspirație și poate fi o rampă de lansare pentru mulți Capricorni.

Bani

Șansele de a crește veniturile în mod neașteptat sunt destul de mari, mai ales de a face bani din activități creative sau din speculații financiare, însă acestea se conturează abia spre finele lunii. Până atunci este de preferat să nu se avânte în cheltuieli nesăbuite.

Sănătate

Tot Marte va tranzita mare parte din lună casa sănătății celor născuți în zodia Capricorn, dar va face aspecte de susținere care sugerează că nativii au energie, mai multă bună dispoziție și chef de viață. Preocupările legate de schimbarea stilului de viață continuă.

Totodată, cu trei planetele în Berbec, în prima parte a lunii va fi mai greu, dar nu imposibil să-și găsească echilibrul emoțional.

Style icon: Alison Brie

Vărsător

Dragoste

În prima parte a lunii aprilie, cei născuți în zodia Vărsător sunt preocupați de zona de comunicare, fie să rezolve prin discuții situații de cuplu, fie să facă declarații care să-i apropie de partener. Se vor pune la punct lucruri, astfel că ulterior nu este exclus ca unii nativi să ia decizia de a se muta alături de partener. Oricum, activitățile ce țin de casă și familie sunt favorizate în a doua jumătate a perioadei analizate.

Poate fi vorba de o renovare, o mutare, în cazul unora. Cu Marte în tranzit prin sectorul iubirii, până spre finele lunii, cei singuri au toate șansele să înceapă noi relații, mai ales că acestea se vor lega ușor în urma unei comunicări, chiar și online.

Carieră

Contextul astrologic al începutului de lună sprijină puternic nativii care au de susținut examene, de dat interviuri pentru angajare sau de susținut ședințe și discursuri publice.

Se pot afirma într-un astfel de context și pot face pași în față. Finele lunii, după ce Marte va intra în Rac și va activa sectorul muncii, nativii sunt dedicați și determinați să facă lucrurile să funcționeze și să obțină ceea ce-și doresc din punct de vedere profesional. Tot acum, deci după 23 aprilie, cresc șansele de angajare pentru cei care-și caută un loc de muncă.

Bani

Cu trei planete pe casa negocierilor, Soarele, Mercur și Venus, în prima jumătate a lunii se conturează o perioadă foarte bună pentru a discuta despre termenii unui contract, despre salarizare. Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu se grăbească în a lua decizii financiare de anvergură și să nu acționeze mânați de impulsul momentului.

Sănătate

Agitația va fi mentală în prima parte a lunii, pentru că Vărsătorii vor fi strigați din toate părțile, vor vorbi mult, vor avea de luat decizii, de tras concluzii și găsit soluții, iar tot acest context, deși le place, le aduce și stres. Când Marte va intra în Rac, va activa casa sănătății și nativii vor fi interesați în mod deosebit de starea lor de sănătate și vor fi mai determinați să aducă schimbări stilului de viață și rutinei.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Dragoste

În prima parte a lunii sunt mai avantajați Peștii care au de clarificat situații financiare sau legate de intimitate în cuplu. Cu Mercur, planeta care le guvernează relațiile, în tranzit prin Berbec, este o perioadă bună să-și readministreze bugetul comun într-un mod corespunzător, mai ales că poate fi motiv de discuții tensionate.

Cei singuri pot avea șanse mai mari să-și schimbe statutul după ce Marte va intra în Rac, deci la finele lunii, pentru că planeta dorințelor le va activa chiar sectorul iubirii și al aventurii și va predispune la flirt și romantism.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești care-și doresc un nou loc de muncă mai bine plătit sau caută pur și simplu să se angajeze au șanse mari în prima parte a lunii, când Soarele, planeta care le guvernează sectorul muncii, tranzitează sectorul lor financiar.

Ulterior, astrul se mută alături de Mercur și Venus în sectorul comunicării și sunt avantajate interviurile și negocierile.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești au parte de nu mai puțin de trei planete în sectorul financiar în prima parte a lunii, deci au șanse să-și îmbunătățească veniturile, în special prin contracte de colaborare, dat fiind că aici se află și Mercur.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil ca tranzitele din a doua parte a lunii să deschidă răni mai vechi, să aducă în prezent o afecțiune mai veche, însă nu sunt aspecte de speriat, ci cel mai probabil de clarificat și lămurit. Sunt foarte bine susținuți nativii care merg la psiholog sau discută cu cineva despre ceea ce-i apasă.

Style icon: Jessica Biel