Living

Horoscopul pe luna aprilie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
April 3, 2020 17:36 PM

Deși o să ne petrecem luna aprilie în casă, nu trebuie să uităm de speranțe! Avem multe activități de făcut, timp de petrecut cu oameni dragi, putem lucra de acasă și sunt multe persoane pe care le putem cunoaște online. Niciodată nu știi ce te așteaptă.

Pe aceeasi temaCum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodia lui

Dacă ești genul ce nu își face planuri până nu citește horoscopul la cafea, iată că îți venim în ajutor! Horoscopul tău este aici și noi abia așteptăm să îți spunem ce îți rezervă astrele.

Taur

Rutina ta nouă te-a dus până la limite iar sănătatea ta ar trebui să fie prioritară acum. Învăță să te răsfeți, nu să te pedepsești. Ești foarte presată de carieră, finanțele sunt și ele o parte stresantă, însă nu ar trebui să iei totul asupra ta. Găsește noi moduri de a împărți costurile.

Se vor face schimbări cu privire la locul tău de muncă și se poate să nu te simți confortabil, însă dacă te vei adapta rapid, vei afla că schimbările nu sunt chiar așa de rele precum par.

Style Icon: Behati Prinsloo

Gemeni

Nu ar trebui să te surprindă faptul că în această lună ți se vor întâmpla multe lucruri minunate și vei cunoaște oameni extrem de interesanți. Trebuie să realizezi că, deși nu poți avea totul, poți avea ce este mai bun dacă mergi pe principiul ‚less is more’. Cu privire la o relații, ai două alegeri: îți iei un angajament sau îl lași să plece.

S-ar putea să te implici în organizații caritabile, ținând cont de ce ne încearcă. Simți nevoia de o vacanță, însă nu te teme, vei avea parte și de așa ceva în viitor.

Style Icon: Angelina Jolie

Rac

Casa ta reprezintă de obicei un loc unde îți reîncarci bateriile, însă acum simți nevoia să îți găsești inspirația în alt loc. Nu îți poți lua gândul de la dragoste, fie că este vorba de o revelație secretă sau vindecarea după o despărțire dureroasă. Oricum, trebuie să te gândești mult la ce o să faci în continuare. Nu te teme, august o să fie luna ta norocoasă și pe atunci vei găsi exact ceea ce cauți.

Ai multe multe activități și nu te plictisești deloc! Vrei să te implici în și mai multe, însă încearcă să te informezi înainte de a lua o decizie și ai încredere în instinctul tău.

Style Icon: Joan Smalls

Leu

Te-ai simțit presată în ultima vreme din cauza locului de muncă și a partenerului, însă luna aceasta va aduce mai multă pasiune și mai puțină presiune. Dacă ești singură, s-ar putea să găsești dragostea în cercul tău de prieteni, așa că gândește-te cum să te apropii mai mult de cineva ce ți-a atras atenția. Rămâi deschisă la noi provocări și nu te speria dacă apare ceva neprevăzut.

Cât despre locul de muncă, amintește-ți că nu tot ce strălucește este aur. Rămâi pe poziții și informată mereu, pentru a nu te găsi într-o poziție incomodă.

Style Icon: Meghan Markle

Fecioară

Doar inima știe ce vrea, iar a ta își dorește să călătorească, așa că salvează finanțe pentru când o să ieși din casă, căci te așteaptă multe aventuri! Cariera ta este pe primul loc acum și o să fii răsplătită pentru toată munca depusă. Mai mult, chiar acolo s-ar putea să găsești dragostea, printre colegii de muncă.

O să ai foarte multe activități de făcut, ca de obicei. Știm că nu te surprinde acest lucru pentru că ești o perfecționistă și tinzi să iei totul asupra ta.

Style Icon: Michelle Williams

Balanță

Este o lună perfectă pentru a te liniști și a-ți încărca bateriile. Completează o agendă, este timpul să te gândești la tot ce îți dorești și cum poți să obții acele lucruri. Dacă dragostea a lipsit din peisaj în ultima vreme, lipsa finanțelor ți-ar putea aduce și o veste bună, cineva este lângă tine pentru a te ajuta.

Dacă ești deja într-o relație stabilă, în viitorul apropiat se pot auzi clopote de nuntă, așa că profită de acest timp pentru a te bucura de partener.

Style Icon: Dakota Johnson

Scorpion

Deși luna nu va începe așa de bine, o să simți că ai multe învățat și că primești o lecție prețioasă pentru a clarifica tot ce te supără. Rezolvă toate problemele cu ceilalți în privat. Acest detox emoțional te va ajuta în viața personală și va aduce multe lucruri bune în relațiile cu apropiații tăi, potrivit Vogue.

Învață din vechile experiențe. Dacă ai o relație de lungă durată, adoptă o manieră plăcută și iubitoare pentru a rezolva problemele din cuplu.

Style Icon: Alexa Chung

Săgetător

Rutina ta de zi cu zi va avea acum un start fresh. Dacă vei accepta acest lucru, îți vei putea construi fundația pentru a îndeplini toate visele și planurile mari. Aplică aceeași strategie și pentru prieteniile pe care le-ai format. Relațiile romantice vor beneficia de acorduri comune, iar toate conversațiile pe care nu doreai să le porți se vor putea purta într-o manieră liniștitoare.

Vei avea parte de multă armonie. Munca ta va fi răsplătită, însă înțelege, uneori promisiunile rămân doar la acel stadiu.

Style Icon: Miley Cyrus

Capricorn

Ți-a păsat doar de responsabilități, deci ar trebui să te lași să te bucuri de tine și de ceea ce îți place. Gândește-te de acum pe termen lung, vei vedea că la job vei avea parte de foarte multe surprize bune. Mai mult, te așteaptă o relație neașteptată la locul de muncă și relația cu echipa ta se va îmbunătăți.

Când vine vorba de relația de lungă durată, aceasta a fost pusă în impas din cauză că stai în casă. Totuși, discută cu partenerul despre rolul tău și despre ceea ce are fiecare de făcut și vei vedea că lucrurile vor merge mult mai bine.

Style Icon: Kate Moss

Vărsător

Deși ai depus eforturi în orice faci, în ultima vreme ai simțit că acest lucru nu te va duce nicăieri. Totuși, în luna aceasta vei vedea progresele. Nu poți să îți abandonezi acum proiectele, însă poți să îți schimbi metodele și regulile pentru a merge înainte. O altă fază a relațiilor tale va începe acum, în timp ce simți că îți sporește creativitatea.

Este posibil ca viitorul să te sperie, însă dacă îți asculți instinctul, totul va fi bine.

Style Icon: Doutzen Kroes

Pești

Dacă problemele tale te-au luat cu asalt în ultima vreme, este timpul să accepți că nu totul poate să fie rezolvat și să mergi înainte. Ai șansa de a primi sfaturi și ajutor, ceea ce te va ajuta să privești în perspectivă, decât să rămâi nesigură și să stai în umbră. Casa ta reprezintă pentru tine siguranță și te vei simți mai bine ca oricând acolo în această lună.

Ai grijă de tine și răsfață-te. Aprilie este o lună favorabilă pentru a menține conexiunile și dacă vei da atenție unei rutine de zi cu zi, sigur vei căpăta succes.

Style Icon: Jessica Biel

Berbec

Valorile tale se vor schimba în această lună. Este posibil să te intereseze mai mult partea financiară, să te atragă cineva ce independent și sigur financiar sau să iei o decizie riscantă. Relațiile pot părea intense acum, însă îți dorești să comunici și să îți cultivi conexiunile.

Sentimentele tale privind responsabilitățile sunt neclare, în timp ce nu știi ce vrea toată lumea de la tine. Nu ezita, sună pentru clarificări, căci ți se va răspunde la toate întrebările.

Style Icon: Mariah Carey