Living

Horoscopul pe luna august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 1, 2020 19:09 PM

Dacă nu știi ce să faci (să pleci la mare cu prietenele sau într-o aventură cu noua ta dragoste, sau poate pur și simplu nu știi dacă să achiziționezi ceva acum sau nu) noi îți venim în ajutor și îți spunem ce îți rezervă astrele pentru luna august.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Ce trebuie să știi? Pregătește-te pentru o perioadă călduroasă, plină de noi surprize!

Berbec

Ești pregătită de acțiune în această lună, îți dorești să ți se îndeplinească toate dorințele și o să faci tot posibilul să ajungi unde îți dorești. Povestea ta de dragoste o să se întoarcă la normal după o perioadă plină de mesaje mixte și frustrări.

Pentru că se vor rezolva problemele privind finanțele, te poți concentra în sfârșit pe tine, așa că poți învăța să iubești din nou și o să îți schimbi stilul de viață în felul în care visai, fără a respecta standardele impuse de altcineva.

Style icon: Lady Gaga

Taur

Dragostea plutește din nou în aer, iar mâncarea, bineînțeles, sănătoasă, ar putea fi calea spre inima ta sau spre inima altcuiva. Situația ta financiară este mult mai bună, deși o situație destul de incertă ar putea să îți testeze limitele și răbdarea.

Încercă să ridici nivelul de confort și stabilitate acasă pentru a te simți mult mai bine și a îl face pe partenerul tău să se simtă mult mai calm și în siguranță.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Probabil simți că ai stat ca într-o cușcă, ținând cont că ai petrecut foarte mult timp între patru pereți în ultima vreme, dar ideea de a petrece mult timp acasă este o idee extrem de bună ce te va ajuta. Poți începe să te reconectezi local acum, pentru că locul de unde ai început este locul ce te va vindeca, imediat după ce te gândești cum să îți schimbi stilul de viață.

Încearcă să gândeși clar chiar și când te panichezi și ai grijă să te axezi pe ceea ce poți face, nu pe ceea ce nu poți să reușești să duci la capăt.

Style icon: Nicole Kidman

Rac

Te simți mai bine cu tine însuți în această lună, iar ideea de pace interioară parcă atinge pe toată lumea din jurul tău. Prietenii ce au lipsit în ultima vreme de lângă tine se întorc în scenă și ești gata să formezi din nou o relație cu ei extrem de bună și pozitivă, potrivit Vogue.

Este luna ideală pentru a începe să te gândești la planurile mari pe care le-a lăsat în urmă în ultimul timp, așa că gândește-te la ce este cel mai important în viața, dar și sustenabil.

Style icon: Khloe Kardashian

Leu

Îți dorești să știi mai multe, să faci mai multe, să fii mai multe și să îți extinzi lumea în acest moment. Te simți nesăbuită cu tot în afară de viața ta romantică, unde dragostea ce te face să te vindeci și te susține pare mult mai interesantă pentru tine ca pasiunea.

Relațiile ce nu aveau vreun viitor vor dispărea acum sau este posibil să surprinzi pe toată lumea și să îți iei un angajament, ținând cont că o să îți schimbi perspectiva asupra vieții.

Style icon: Viola Davis

Fecioară

Sănătatea ta a fost problematică în ultima vreme, așa că este timpul să folosești această lună pentru a pune accentul pe grijă de sine și pe rutina ta de sport. Trebuie să fii fermă cu privire la deciziile pe care le faci și să îți iei angajamente pe termen lung pentru a vedea rezultate.

Banii și pasiunea te motivează mai mult decât au făcut-o în trecut și se pare că latura ta ce își dorește distracție s-a activat și îți dorești să sărbătorești cu prietenii, în timp ce colaborările de tot felul vor atrage numai lucruri bune.

Style icon: Jennifer Hudson

Balanță

Relațiile devin mult mai pasionante în această lună, dar există o turnură destul de competitivă în cariera ta în care dacă vei juca în favoarea ta vei aduna mult entuziasm și înțelegere față de alții ce vor opta pentru o abordare mult mai tăioasă.

Încearcă să îți ocupi timpul liber cu proiecte creative personale pentru a îți diversifica timpul și a te simți mult mai satisfăcută cu lumea pe care o construiești.

Style icon: Naomi Watts

Scorpion

Cu cât îți iubești mai mult cariera și depui mai mult efort în această privință, cu atât o să te simți satisfăcută din punct de vedere emoțional și financiar. O să ieși în evidență dacă o să lucrezi din greu, dar asigură-te că nu uiți să ai grijă de tine în acest drum.

Cele mai recente relații pe care nu puteai să le citești devin mult mai transparente acum, iar lucrurile internaționale, exotice, spirituale și ce au legătură cu social media se simt ca locurile perfecte cu care te poți conecta.

Style icon: Ciara

Săgetător

Spune mai puține, ascultă mai multe. Acesta ar trebui să fie motto-ul tău în această lună pentru a afla mult mai mult informații despre orice. Există o posibilitate să te reorientezi spre o poveste de dragoste din trecut sau să plănuiești un proiect creativ, ba chiar poți lucra pentru a aduce pe lume un bebeluș.

Problemele de sănătate nu mai sunt așa de grave acum, dar încearcă să aflii totul despre orice problemă ce te îngrijorează deja de ceva vreme. A te concentra pe tine este vital acum, ținând cont că este timpul potrivit pentru a îți crea un nume.

Style icon: Zoe Kravitz

Capricorn

Din cauza că îți dorești să fii independentă sau ai probleme privind angajamentele financiare este foarte posibil să experimentezi momente de furie, pasiune și dorință în această lună.

Care este întrebarea ce te frământă? Cine este de fapt răspunzător pentru stilul tău de viață și alegerile pe care le faci? Încearcă să muncești pentru a găsi fericirea acum, în timp ce relațiile trecătoare își pierd din farmec, așa că este momentul să cauți alianțe mult mai puternice și sensibile.

Style icon: Alison Brie

Vârsător

Se spune că doar oamenii plictisitori se plictisesc, așa că încearcă să găsești partea frumoasă a vieții ce a stat ascunsă în ultima vreme, căci simți nevoia să explorezi noi țărmuri.

Investește în lucrurile ce te fac fericită și sunt bune pentru tine, căci acest lucru îți va influența viitorul și poate transforma o situație dureroasă de acasă în una mult mai bună și te poate ajuta să îți revizuiești și să aduci din nou la viață cele mai apropiate relații.

Style icon: Alicia Keys

Pești

Dacă te simți epuizată emoținal, doar gândește-te să renunți la anumite situații sau persoane ce nu te mai ajută în procesul tău de a crește. A depune energie în ceva ce te bucură sau în propria îngrijire este procesul ce te va ajuta pe viitor.

Adaugă mai multă plăcere în toate activitățile tale pentru a avea grijă să simți stabilitatea și să cunoști dragostea din nou. O nouă nevoie de cheltui mulți bani se trezește în tine acum, așa că încearcă să îți dai seama de ce ai nevoie, nu de ce îți dorești.

Style icon: Samara Weaving