Living

Horoscopul pe luna decembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
December 5, 2019 13:23 PM

Ah, decembrie! Luna ce aduce finalul spectaculos al anului, plină de sărbători pe care le poți petrece cu familia și prietenii sau poți să alegi să pleci într-o nouă aventură. Casele sunt decorate frumos, poți să mănânci dulciuri câte dorești (pentru că sunt sărbătorile!) și să te încălzești cu o ciocolată caldă.

Pe aceeasi temaCum faci față stresului, în funcție de zodie

Horoscopul tău pe luna decembrie este aici și în sfârșit poți să începi să faci planuri.

Iată ce îți rezervă astrele pentru această lună:

Capricorn

Poate este sfârșitul anului, dar pentru tine acest lucru înseamnă un start fresh. Într-o secundă, toate lucrurile o să ți se pară mărețe și pline de speranță. Această încredere pe care o să o capeți din nou te va ajuta privind schimbările din viața personală și un nou stil de viață pentru a începe să trăiești așa cum ți-ai dorit mereu. Se poate să te simți vulnerabilă dar în curând o să te simți invincibilă. Apropo, banii și dragostea o să se lipească de tine în această lună.

Noile aventuri sau discuțiile filozofice prelungite până noaptea târziu mai mult ca sigur te vor face fericită în această lună. Încearcă să nu gândești foarte practic în această lună, ci să visezi cu ochii deschiși.

Style Icon: Kate Moss

Kate Moss

 

Vărsător

Știi deja că nu ai toate răspunsurile privind primul pas către realizarea ta, însă în această lună o să înțelegi în sfârșit că tot ce știai fără a pune întrebări era mai mult bazat pe opinie, nu pe fapte. Te-ai aruncat deja într-o relație mult prea repede? A da timp și a oferi răbdare o să te ajute mult mai mult decât a grăbi lucrurile. Lasă-i pe ceilalți să vină la tine în loc să le invadezi spațiul.

Este timpul să te liniștești puțin, vărsătorule, deși poate pare greu. Ai încredere în intuiția ta, te va ajuta să scapi de unele lucruri sau persoane ce nu ți-au făcut bine în acest an, făcându-ți loc pentru tot ce ai nevoie pentru a duce o viață fericită.

Style Icon: Emma Roberts

Emma Roberts

 

Pești

În această lună îți dai seama exact cine sunt prietenii tăi adevărați. Noile cunoștințe pot juca un rol foarte important în a te ajuta să îți îndeplinești vise la care până acum nici nu îndrăzneai să te gândești. Încearcă să găsești un loc liniștit în care să îți aduni gândurile și să faci curat în viața ta sentimentală, căci casa ta poate fi un loc unde nu poți să gândești clar, potrivit Vogue.

Pentru că în ultima vreme te-ai simțit singură, luna decembrie va schimba acest lucru, aduncând pe toată lumea în jurul tău. Este timpul să dai un mesaj către toate cunoștiințele tale, sigur nu vei regreta!

Style Icon: Rihanna

Rihanna

 

Berbec

Anul acesta te-ai descurcat cu toate problemele într-un mod admirabil, dar este posibil ca pe la jumătatea lunii stresul și oboseala să te cuprindă. Nicio problemă, înseamnă că este timpul să pleci într-o vacanță! Asigură-te că te odihnești foarte bine înainte de toate pentru a te asigura că poți să continui tot ce ai început în acest an.

Înarmează-te cu multe cunoștiințe pentru a urca în carieră și pentru a îmbunătăți viața socială, căci dacă știi mai multe, vei avea parte de mai multe relații. Dragostea și prietenia sunt în centru în această lună pentru tine.

Style Icon: Mariah Carey

Mariah Carey

 

Taur

Încearcă să ai mai multă grijă la banii pe care îi cheltuiești acum că decembrie este aici și generozitatea ta te va face să cheltuiești din ce în ce mai mult. Luxul pe care ți-l dorești poate aștepta, căci o nouă fază privind stabilitatea ta pe termen lung este pe cale să înceapă. Totuși, în timp ce faci lucrurile „ca la carte” în această lună, poți avea parte de surprize privind dragostea sau viața profesională.

Asigură-te că ai toate actele în regulă (în caz de călătorii neașteptate), notițele pregătite și treburile la muncă terminate. Această lună aduce cu ea multe de învâțat pentru tine, este timpul ca lumea ta să se mărească iar oamenii să se bazeze pe tine datorită inteligenței tale.

Style Icon: Penelope Cruz

Penelope Cruz

 

Gemeni

Ești tentată să îți iei prea multe pe cap în decembrie. Încearcă să discuți cu partenerii și colegii tăi pentru a te asigura ce trebuie să faci singură și unde ai nevoie de ajutor. Privind dragostea, vei avea parte de surprize exotice, căci te așteaptă o călătorie sau o întâlnire cu cineva ce vine de departe pentru a ajunge acasă. Mai mult, o să descoperi ceva ascuns la care încercai să ajungi de ceva vreme, iar acest lucru îți va aduce bucurie nemărginită și libertate.

Ține-te departe de Netflix în această lună și încearcă să ieși în cât mai multe locuri, nu știi niciodată unde poți să întâlnești dragostea! Ba chiar, această nouă relație ce te așteaptă va avea o dinamică pur și simplu năucitoare.

Style Icon: Lily-Rose Depp

Lily Rose Depp

 

Rac

Lumina este pusă în această lună pe dragoste și relațiile profesionale. Poți să descoperi un admirator secret sau o relație poate lua o nouă și neașteptată turnură. Contină să vorbești, să asculți și să înveți, căci în această lună destinul tău pentru următoarele 12 luni începe să se definească iar tu trebuie să ai controlul total asupra vieții tale. Încearcă să planifici tot ce ai de făcut pentru a încerca lucruri noi (cum ar fi un sport pe care îți doreai de mult să îl încerci).

Cu privire la dragoste, luna aceasta te vei îndepărta foarte mult de „genul tău”. O să încerci să lucrezi mai mult la a face relația să meargă și te vei simți mai puțin emotivă, noua ta legătură fiind acum foarte matură.

Style Icon: Ariana Grande

Ariana Grande

 

Leu

Ori că este vorba de faptul că ai îndeplinit orice plan pe care îl aveai pentru acest an sau că nu ai reușit să duci nimic la final, este timpul să te gândești foarte bine la ce își dorești. A depune efort acum te va ajuta să ajungi unde îți dorești. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât o să ai parte de cât mai mult noroc, mai ales dacă o să încerci să îi ajuți pe alții, nu pentru a obține gloria. Acest lucru îți va oferi stabilitate, nu rezolvări de moment.

Încearcă să reduci din programul tău lucrurile ce te sufocă sau oamenii de care nu mai simți că ești legată, așa Anul Nou o să te găsească între oamenii ce te iubesc și lângă care tu te simți foarte fericită. Oh, povestea ta de dragoste o să fie delicioasă luna aceasta.

Style Icon: Meghan Markle

Meghan Markle

 

Fecioară

În decembrie o să ai parte de foarte multe șanse pentru ca fericirea ta să fie la nivelul maxim. O să îți dai seama de ce lipsește în viața ta iar sentimentele ce te-au făcut până acum să te simți ca și cum pierzi ceva o să dispară. Bineînțeles, luna aceasta este strâns legată de dragoste și de parte ta creativă, iar dacă pui în practică tot ce ai visat o să ai parte de surprize privind partea financiară și latura emoțională, căci vei încerca să atingi perfecțiunea.

Prin autenticitatea ta o să reușești să întorci toate capetele iar lucrurile noi ce vin în viața ta acum o să te facă să te simți foarte fericită.

Style Icon: Beyonce

Beyonce

 

Balanță

Poate că în ultima vreme ai analizat totul mult prea mult iar multele alegeri pe care le ai de făcut este posibil să te înnebunească. Cea mai bună alegere pe care poți să o faci acum este să mergi acasă pentru a putea să îți reîncarci bateriile. Acest lucru îți va aduce ceva mai stabil în viața ta – ori că este vorba de dragoste, viață socială sau încredere în sine. Acum ai cea mai mare oportunitate din ultimul deceniu pentru a descoperi ce te face cu adevărat fericită.

O să te bazezi foarte mult pe sentimente și pe ceea ce simți, de aceea o să găsești acum persoanele și locurile ce te fac să te simți ca acasă.

Style Icon: Naomi Watts

Naomi Watts

 

Scorpion

Dacă în ultima vreme te-ai simțit invizibilă sau ai crezut că nimeni nu te ascultă, luna aceasta vei avea o oportunitate prin care „faptul că ai stat în umbră” devine super-puterea ta. Este timpul să îți găsești o cale unică și înțeleaptă prin care te poți conecta cu ceilalți. Trebuie să îți dai seama de cum o să ajungi unde ți-ai dorit privind viața și dragostea, chiar dacă asta implică unele strategii mai grele.

Prietenii și cunoștiințele te vor ajuta să îți vezi rutina într-o lumină nouă, pentru a reuși să evoluezi. Folosește-ți vocea, vorbește tare, explică-le tuturor ce au nevoie să audă exact ce îți dorești.

Style Icon: Emma Stone

Emma Stone

 

Săgetător

Gândește-te bine la relațiile tale în această lună, pentru a putea să păstrezi anumiți oameni ce te fac să te simți bine în jurul tău și pentru a putea să spui stop relațiilor ce nu sunt de viitor. Pentru tine va conta de acum calitatea, nu cantitatea, iar principiile tale o să fie acum mult mai bine structurate. O să găsești dragostea dacă începi să te bucuri de ce ai în jur în loc să visezi că te afli în alt loc.

Dacă de mult vrei să încerci un nou sport, să te relaxezi într-un centru spa sau să încerci o nouă metodă de înfrumusețare, acum este timpul perfect.

Style Icon: Chrissy Teigen

Chrissy Teigen