Living

Horoscopul pe luna februarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
February 5, 2020 14:14 PM

La începutul lunii februarie, toată lumea este nostalgică. Poate pentru că dragostea plutește în aer și toți simțim nevoia de un partener mai mult ca oricând sau avem nevoie să direcționăm toată iubirea către noi înșine.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Horoscopul tău pe luna februarie este aici și în sfârșit poți să îți faci planuri. Planuri pentru relația lungă pe care deja o ai sau să te pregătești pentru un nou început romantic, cine știe ce îți rezervă astrele?

Pești

Poate pe exterior toată lumea te vede fabuloasă în această lună, însă în interior se duce o luptă. Te gândești la ceva de multă vreme, iar o schimbare în atitudine îți va afecta profund stilul de viață. Deși te simți extrem de singură într-o mare de oameni, trebuie să înțelegi că există persoane ce au grijă de tine pentru a te simți din nou iubită și încrezătoare. Partea bună? Vei avea o surpriză plăcută cu privire la finanțele tale.

Există o confuzie în aer atunci când vine vorba de sentimente, însă nu îți face griji. Pe la jumătatea lunii, dacă vei începe să fii deschisă cu privire la tot ce ți se întâmplă, totul se va clarifica.

Style icon: Taylor Hill

 

Berbec

Este timpul să îți răspunzi la cele mai mari întrebări, nu să începi alte aventuri. Viața ta romantică ar putea să aibă parte de schimbări surprinzătoare, așa că încearcă să pui mai mult preț pe prietenie, nu pe pasiune și nu căuta benficii instante. Este o lună bună pentru tine cu privire la dragoste și finanțe, așa că încearcă să iei totul pas cu pas.

Vei avea parte de o întâlnire neașteptată cu un prieten de care nu ai mai auzit de multă vreme. Cât despre provocările pe care le vei întâmpina, învață să spui ‚nu’ dacă nu îți place ceva și toate visele tale vor deveni realitate.

Style icon: Rooney Mara

 

Taur

Îți dorești diversificare și relații platonice în luna aceasta pentru a te simți bine. Este posibil să simți că în gașca ta este nevoie de ceva nou, așa că încearcă să te gândești care este motivul pentru care voi sunteți atât de buni prieteni. O pasiune comună poate transforma un amic vechi într-un partener iar dragostea și aventurile noi te așteaptă, iar tu ești dornică să pornești la drum.

Deși poate nu toată lumea va fi de acord cu tine în această lună privind noile soluții aduse, nu îi lăsa pe ceilalți să te oprească. Vei avea foarte mult de muncă, atât la job cât și în viața personală, așa că încearcă să uiți de sentimentele de instabilitate pe care le simți.

Style icon: Gigi Hadid

 

Gemeni

Deși nu ai avut un drum clar cu privire la cariera ta până acum, încearcă să găsești un alt rol pentru tine pentru a-ți satisface sufletul. Un training extra ți se pregătește luna aceasta, așa că trebuie să muncești pentru a deveni indispensabilă la locul de muncă. Banii sunt motivația ta, însă s-ar putea să îți ia ceva timp până să ajungi la bugetul pe care ți-l dorești, căci o nouă pasiune printre prieteni sau colegii tăi de muncă s-ar putea să înflorească și să îți fure mințile.

Zvonurile false despre tine te-ar putea deranja acum mai mult ca niciodată, dar amintește-ți că acestea nu pot sta în calea ta. Vei avea multe schimbări din punct de vedere al stilului de viață, iar multe ți se vor părea că nu ți se potrivesc, iar un prieten vechi de va ajuta să îți reamintești cine eșți cu adevărat.

Style icon: Carey Mulligan

 

Rac

Banii nu îți pot aduce toate visele la realitate și vei vedea că fericirea ta se bazează pe energia pe care o depui privind petrecerea timpului cu oamenii de lângă tine. Încearcă să cunoști cu adevărat pe cineva pe care l-ai judecat greșit și o să observi că tot ce știai până acum se va schimba, căci atât tu, cât și el, o să priviți situația dintr-un alt unghi.

O să lucrezi mult mai bine cu echipa ta la muncă și luna aceasta o să descoperiți că dețineți toate calitățile pentru a deveni o echipă de vis.

Style icon: Selena Gomez

 

Leu

De obicei le dai celorlalți impresia că tu ești exact ceea ce se vede la suprafață. Însă ai foarte multe lucruri ce merită descoperite, iar luna aceasta o să treci peste vechile frici ce te supără de multă vreme. Îți vei da libertatea de a nu mai avea așteptări asupra a ce ar trebui să faci sau să fii. Încearcă să oferi o atenție extra locului de muncă și explorează un nou teritoriu cu privire la dragoste, vei avea parte de surprize de la cineva care nu este genul tău.

Dacă ai o relație de lungă durată, anumite discuții pot să apară între voi. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu puțină comunicare și prietenie, încearcă să nu te superi prea ușor înainte de a încerca să ajungi la o înțelegere.

Style icon: Jennifer Lopez

 

Fecioară

Pentru că te simți capabilă de orice, aura ta va atrage oameni ce îți vor ajutorul sau lucruri ce au nevoie de reparații. Deși adori să ajuți și să fii de ajutor, încearcă ca în luna aceasta să pornești tu discuțiile și situațiile, în loc să reacționezi la tot ce își doresc ceilalți. În februarie pasiunea din viața ta romantică va atinge cote maxime și vei atrage pe cineva ce nu are nevoie de ajutor, ci este la fel de puternic ca tine, potrivit Vogue.

Dacă ai deja o relație, aceasta se va reinventa. Agresivitatea ta reprezintă punctul culminant din această lună, căci vrei să ai totul bine pus la punct exact așa cum îți dorești.

Style icon: Blake Lively

 

Balanță

Ai grijă de tine, răsfață-te. Momentan uită de ambiții și problemele prietenilor și caută o rutină mult mai indulgentă pentru a avea parte de rezultate de lungă durată. Luna aceasta vei avea câteva probleme în dragoste. Chiar dacă pare ușor să te întorci la vechile obiceiuri privind relațile toxice, dacă vei avea grijă de tine și te vei pune pe primul loc, vei obține răspunsurile potrivite și totul se va clarifica pentru a lua cele mai bune decizii.

Dacă simți că neînțelegerile au apărut între tine și partenerul tău, nu lăsa furia să te cuprindă pentru a aduce din nou la suprafață lucrurile din trecut. Încearcă să ajungi la o înțelegere comună și privește totul dintr-un alt unghi.

Style icon: Brie Larson

 

Scorpion

Un proiect pe care l-ai început acum șase luni se va termina în februarie, așa că te poți premia cu orice te face să te simți fericită. Un detox temporar privind media și social media ar trebui să fie foarte important pentru tine luna aceasta pentru a te putea reconecta cu prietenii și a explora noi aventuri sau chiar a cunoaște pe cineva într-un mod romantic.

Ascultă de intuiția ta. Mulți își vor dori să fii alături de ei în această lună privind noile aventuri, însă dacă simți că ceva nu este bine, stai departe. Ferește-te de orice este negativ pentru a nu îți afecta stilul de viață.

Style icon: Gemma Ward

 

Săgetător

Noi metode vor apărea pentru a ține în echilibru viața ta personală, familia șau alți oameni ce petrec foarte mult timp cu tine. Acum, dacă ai grijă ca mediul de acasă să fie unul extrem de pozitiv, probabil o să redecorezi, căci este foarte posibil să te trezești cu o surpriză privind un bebeluș. Toate costă, dar în această lună o să ai noroc privind finanțele pentru a putea să investești în tot ce îți dorești.

Ai grijă de apropiații tăi și de familie. Și prietenii sunt importanți în această lună, ținând cont că vor accepta orice aventură dacă ești alături de ei.

Style icon: Rita Ora

 

Capricorn

Ai foarte multă energie pentru a tranforma ideile în proiecte, dar încearcă să îți asculți corpul și să meditezi pentru a te liniști și a nu lua decizii radicale. Investește timp și bani în viața ta personală pentru a recăpăta fericirea și liniștea pe care ți-o dorești. Nu trebuie să călătorești mult pentru a găsi dragostea, se află chiar lângă tine.

Îți dorești să te afli exact unde se petrece acțiunea, dar există o parte din viața ta ce are nevoie de atenție extra, așa că încearcă să te liniștești și să nu mai acorzi atâta importanță altor lucruri.

Style icon: Georgia May Jagger

 

Vărsător

Un început fresh te așteaptă privind finanțele, dar înainte să treci la treabă, trebuie să îți vindeci vechile răni, să pui la punct detalii și să iei decizii, ținând cont că partenerii tăi, atât din viața profesională, cât și din cea personală, nu o să își dorească să se implice. Doar pentru că îți dorești ca un anumit lucru să se întâmple nu înseamnă că ar trebui, așa că privește orice legătură cu mare atenție, mai ales pe cele legate de dragoste.

Discuțiile privind sprijinul tău acordat celor dragi nu mai trebuie să fie amânate. Poate toată lumea va avea o surpriză atunci când va afla că există o limită privind generozitatea ta, însă trebuie să se afle adevărul.

Style icon: Rosamund Pike