Living

Horoscopul pe luna ianuarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
January 3, 2020 14:11 PM

Dacă stăteai pe gânduri cu privire la noi aventuri sau pur și simplu nu știi ce îți rezervă astrele, horoscopul tău pe luna ianuarie este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri. Ne aflăm la începutul noului an și știi ce înseamnă acest lucru: este vremea pentru schimbări, întâlniri neașteptate și călătorii inedite!

Pe aceeasi temaCe machiaj se potrivește in funcție de zodie

Vărsător

Noile căi ce ți se deschid pot fi puțin imprecise așa că încearcă să rămâi la fel de calmă și pregătită pentru orice în interior așa cum ești și pe exterior. Casa ta nu mai pare un mediu așa de sigur acum că totul este imprevizibil, însă prietenii și lucrurile pe care ți le dorești te pot menține optimistă, în timp ce în materie de dragoste și bani poate interveni confuzia. Totuși, aceste probleme pot fi rezolvate atâta vreme cât ești sigură pe valorile pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului.

Trebuie să muncești mult pentru a-ți îndeplini visele, însă nu îți face griji, vei fi recompensată! Este vital să te axezi pe ce îți dorești să obții de la acest an, căci vei avea parte de multe provocări, însă, într-un final, o să realizezi că poți depăși orice situație.

Style Icon: Jasmine Tookes

Pești

Este posibil să descoperi un secret ce are legătură cu viața ta sentimentală dacă ai căutat dragostea până acum. Deși la începutul noului an o să te simți inconfortabil, poți să stai liniștită, căci totul se va dovedi a fi bine până la finalul lunii. Încearcă să le oferi mai multă atenție colegilor de muncă și să discuți diplomat cu toată lumea și vei observa o schimbare majoră la sfârșitul lunii ianuarie.

Semnul tău zodiacal te pune într-o poziție în care să tânjești după dragoste, deci vei aprecia mult mai mult relațiile și prieteniile acum. Conexiunile tale pot trece prin câteva schimbări mari. Chiar dacă te simți puțin pierdută la început, vei observa că aveai nevoie de aceste lucruri pentru a te dezvolta personal și a ajunge la un alt nivel.

Style Icon: Jessica Biel

Berbec

Rolul tău în orice grup este de a fi conducătoare, însă în această lună se vor produce schimbări ce îți vor schimba drastic obiceiurile, mai ales în privința carierei. Vei dezvolta conexiuni cu oameni la care nu te-ai fi așteptat, vei visa la propria afacere iar relația ta va înflori, ținând cont că tu și partenerul tău o să luptați împreună pentru a fi mai apropiați ca oricând. Asigură-te că îți păstrezi latura realistă pentru orice mișcare riscantă ce te va entuziasma la început.

Este vremea pentru un nou început, iar această experiență te va ajuta pe viitor. Toate obstacolele ce ți se pun în cale pot fi depășite pentru a ajunge la un alt nivel. Din punct de vedere romantic, acest an va fi unul surprinzător pentru tine, așa că pregătește-te!

Style Icon: Claire Foy

Taur

În luna aceasta vei avansa în carieră, relația cu partenerii de muncă va deveni mai armonioasă iar visul tău privind o noua afacere se poate îndeplini, așa că nu trebuie să te ascunzi în zona ta de confort. Încearcă să fii bine informată înainte de a lua orice decizie. Totul se învârte în jurul carierei în această lună, vei munci cu mult mai mult drag și chiar poți întâlni dragostea la birou.

Lumea ta bine organizată va fi dată peste cap, căci trebuie să evoluezi cu orice preț. Noi oportunități se vor deschide în fața ta, așa că trebuie să te pregătești să fii mai flexibilă pentru a experimenta cât mai multe.

Style Icon: Stella Maxwell

Gemeni

Finanțele sunt extrem de importante pentru tine în această lună, așa că încearcă să investești în ceva pe termen lung sau într-un parteneriat ce te va ajuta de acum încolo. A știi ce ai deja te va ajuta să te aventurezi mai mult, indiferent dacă îți dorești să călătorești sau să creezi ceva ce va lua cu asalt internetul. Intuiția ta nu te va dezamăgi niciodată, însă încearcă să te informezi mai mult în loc de a te baza pe instinct.

Dacă ești pregătită să asculți, partenerul tău va avea ceva extrem de interesant de zis pentru a face lucrurile mai ușoare pentru tine. Un vechi prieten poate apărea în peisaj pentru a-ți aduce vești bune, așa că fii deschisă la orice provocare pentru a putea depăși anumite limite.

Style Icon: Emily Ratajkowski

Rac

Dacă ai simțit până acum că îți lipsește ceva, este timpul să te aventurezi pentru a afla ce este mai exact. Lucrurile pot deveni foarte emoționale în timp ce personalitatea ta, prieteniile și valorile se vor schimba. Simți nevoia de un nou început, iar prin acesta vei descoperi noi căi de a fi mai bună cu tine însuți și de a explora un nou stil de viață și o nouă cale de a iubi.

Partenerul tău îți va aduce câteva griji ce nu sunt necesare și vei simți nevoia de a-l ajuta să se reorienteze, însă ai grijă să plănuiești totul cu tact. Te vei face remarcată luna aceasta, iar dorința de a învăța cât mai multe lucruri noi va îndrepta toate luminile către tine.

Style Icon: Margot Robbie

Leu

Stilul tău de viață se va schimba total în această lună, iar un lucru de care nu ai fost conștientă până acum sau o dorință pe care ai ținut-o ascunsă ar putea fi catalizator. Relația ta va avea parte de un început fresh, iar senzualitatea își va face ușor loc în viața ta. Comunicarea cu partenerul joacă un rol foarte important în această lună, așa că ai grijă la cuvinte pentru a te asigura că nu spui ceva greșit.

Îți dorești să muncești mai mult pentru a obține cât mai multe, iar sentimentele imprecise pe care le ai vor avea un rol important, însă negocierea unui lucru pentru a ajunge la un numitor comun va îndepărta orice îngrijoare.

Style Icon: Jennifer Lawrence

Fecioară

Îți dorești să le oferi tuturor cât mai mult din tine, însă s-ar putea să simți că de această dată ai oferit mult prea multe fără a te axa pe a-ți îndeplini ție cea mai ascunsă dorință. A te focusa pe ce îți dorești este vital acum pentru a obține dragostea și respectul pe care ți le dorești. Ești o forță a naturii și în propria casă, unde o schimbare de lungă durată va începe prin a împune anumite reguli.

Îți vei găsi armonia prin comunicarea cu partenerul pentru a îndepărta orice problemă ce a apărut între voi în ultima vreme. Ești o perfecționistă, iar standardele tale nu vor scădea, ci te vei găsi într-o situație în care este posibil să iei asupra ta mai multe ca niciodată.

Style Icon: Arizona Muse

Balanță

Ai parte de o revelație ce îți va pune la încercare creativitatea și stilul de viață. Noi începuturi privind viața sentimentală te așteaptă, cum ar fi venirea unui bebeluș pe lume. Îți dorești să ai grijă de tine mai mult și să îți oferi ceva de care ai nevoie, iar partea financiară trebuie pusă la punct foarte bine, însă este important să descoperi cine ești cu adevărat și ce te face fericită.

Semnul tău zodiacal dispune de o putere pe care celelalte nu o au, anume de a ajunge cât mai sus prin lucrul în echipă. Cariera ta va fi testată la maxim în această lună, iar schimbările pe care le vei întâlni pe drum te vor pune în situații în care nu te-ai fi văzut până acum.

Style Icon: Mia Wasikowska

Scorpion

Ia o pauză de la ce observi pe social media și încearcă să te axezi pe ceea ce te face unică pentru a evolua în următoarele luni. Nu poți salva lumea, însă poți ajuta o mică parte din aceasta. O nouă dragoste te poate lua prin surprindere, iar dacă te afli într-o relație, parteneriatul tău se va aprofunda. Încearcă să nu te gândești mult prea mult la o situație, altfel este posibil să o apuci pe căi greșite, potrivit Vogue.

Experiența ta și munca pe care ai depus-o te pot îndrepta spre o nouă variantă de a avea mai mult privind partea financiară, însă nu te grăbi. Această lună are mult potențial pentru tine, așa că încearcă să negociezi orice simți că îți poate aduce schimbări în bine.

Style Icon: Lisa Bonet

Săgetător

Orice vrei să realizezi în această lună poți reuși cu puțină energie și entuziasm. Comunicarea joacă un rol extrem de important, iar conexiunile inedite îți vor aduce beneficii financiare, mai ales dacă resursele tale au avut de suferit în ultima vreme. Casa ta este locul în care te vei simți acum cel mai bine, mai ales când vine vorba de a petrece timpul cu partenerul tău și a investi într-un loc de care să te bucuri.

Te așteaptă o scurtă călătorie pentru a te relaxa. Chiar dacă nevoia ta de a călători este mult mai mare decât propriul portofel, o să găsești o cale pentru a te răsfăța cu tot ce îți dorești. Câteva dificultăți vor aduce incertitudine în planul personal, fiind necesare câteva schimbări pe care trebuie să le faci.

Style Icon: Billie Eilish

Capricorn

Luna trecută te-ai axat pe schimbări privind stilul tău de viață și personalitatea, iar, în această lună, în același timp cu tine se vor schimba și relațiile pe care le ai cu persoanele cele mai apropiate. Cheia succesului constă în a vorbi frumos cu oricine, iar empatia te va ajuta să consolidezi anumite relații sau să găsești o nouă dragoste. Ești deschisă provocărilor și totul pare posibil acum, deci încearcă să descoperi anumite căi pentru a face din partea financiară o prioritate. Uși ce ți-au fost închise anul trecut se vor deschide acum, așa că pregătește-te!

Dorințele tale privind schimbările în viața alături de partener vor fi ascultate, iar problemele din relație vor fi rezolvate prin înțelegere. Încearcă să eviți conflictele pentru a nu ajunge la concluzii ce nu te vor duce nicăieri. Persoanele de lângă tine vor juca un rol important anul acesta pentru a fi fericită cu adevărat, așa că s-ar putea să îți schimbi tactica privind comportamentul tău față de ceilalți.

Style Icon: Adut Akech