Living

Horoscopul pe luna iulie. Ce îți rezervă astrele

Verdict.ro
July 4, 2021 14:09 PM

Am intrat oficial în luna iulie și știi ce înseamnă acest lucru: zile nesfârșite petrecute la plajă, romantism, costume de baie colorate și cocktail-uri reci.

Dacă vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru a începe să îți faci planuri privind o viitoare călătorie sau visezi la o nouă relație, nu îți face griji, Mădălina Manole a dezvăluit pentru cancan.ro tot ce trebuie să știi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

 

Dragoste

Tranzitele din Leu activează chiar sectorul iubirii și cei născuți în zodia Berbec sunt mai dornici de flirt, de a cuceri și a iubi. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu, pasiunea se reaprinde și nativii își pot recuceri partenerul. Pentru ce singuri, posibilitatea unei atracții bruște, a unei iubiri la prima vedere este foarte mare, iar pasiunea va fi pe măsură. Însă, aspectele tensionate de la începutul lunii iulie trebuie tratate cu seriozitate pentru că pot apărea tensiuni care să conducă la rupturi surprinzătoare. Pentru cei singuri, tranzitul lui Venus din Fecioară poate aduce claritate sentimentală și astfel pot vedea toate detaliile care, în focul pasiunii de moment, le-au ignorat.

Carieră

Prima jumătate a lunii iulie, aduce un soi de determinare în afirmarea profesională care poate fi dăunător acelor nativi care se lasă conduși de orgolii și fac orice pentru a ieși în față. Pot fi ușor în centrul atenției și se pot remarca prin creativitate, dar nu trebuie să exagereze pentru că pot să-și strice imaginea. Când Venus trece în Fecioară, nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja cu ajutorul unei persoane.

Bani

Berbecii pot fi foarte cheltuitori luna aceasta și se pot confrunta cu unele probleme financiare dacă nu sunt atenți la cum administrează banii, maiales că au tendința de a-i arunca pe distracții. Speculațiile financiare pot aduce pierderi semnificative, deci trebuie evitate.

Sănătate

Cu tranzitele din Leu și aspectele pe care le fac planetele, în special Marte, guvernatorul lor, Berbecilor nu le lipsește cheful de viață, pofta de a se distra și bucuria, însă totul trebuie făcut cu măsură. Moderația este cheia sănătății acum, mai ales că există un risc de accidentări ca urmare  a careului Marte-Uranus. Recomandarea mea este să facă mai multă mișcare, să se dedice unor activități sportive, dar fără să-și asume riscuri inutile.

Style icon: Lady Gaga

Taur

 

Dragoste

Luna iulie este favorabilă Taurilor, indiferent dacă sunt singuri sau într-o relație. În prima parte a lunii sunt mai sociabili și pot cunoaște persoane noi, cât timp Mercur, planeta care le guvernează iubirea, traversează zodia Gemeni, iar ulterior, Venus, guverantoarea lor, va intra în Fecioară, în sectorul iubirii și le va aduce chef de flirt și noi cuceriri. Pe de altă parte, tranzitele din Leu ajută foarte mult nativii să se reconecteze la familie și să-și consolideze relația cu cei dragi sau chiar să se preocupe de activități gospodărești amânate. Sunt și nativi care acum decid să-și construiască o familie, dar și nativi care se tem de ideea de a-și pierde libertatea. Conjuncția dintre Venus și Marte, guvernatorul relațiilor, poate alunga monotonia din cuplu.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur au ocazia acum să-ți analizeze viața, atât personală, cât și profesională și să vadă dacă sunt pe direcția potrivită sau ce anume îi limitează săajungă acolo unde-și doresc. Saturn din casa carierei lor face opoziția cu Venus, guvernatoarea lor, deci s-ar putea să resimtă că mai au de muncă până a ajunge în vârf. Este foarte important ca Taurii să descopere echilibrul între casă și carieră pentru a se simți împliniți.

Bani

Mercur iese din sectorul financiar și nativii pot trage linie și face o analiză clară a situației conturilor, a modului în care își câștigă și cheltuie banii. Acum pot vedea plusurile și minusurile mai clar. Pot intra într-o perioadă bună pentru negocieri și pot face tranzacții după ce Mercur intră în Rac.

Sănătate

Luna iulie este perfectă pentru reechilibrarea emoțiiilor, pentru acceptarea, integrarea și iertarea trecutului, pentru a depăși tot ce a fost copleșitor și traumatizant în viața lor. Nativii au șanse să fie mai energici și să se bucure mai mult de viață, când Venus, guvernatoarea lor, va păși în Fecioară și le va activa sectorul fericirii și al distracțiilor.

Style icon: Uma Thurman

Gemeni

 

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează iubirea, se va afla în opoziție cu Saturn și careu cu Uranus, deci pentru cei născuți în zodia Gemeni nu se anunță deloc o lună favorabilă iubirii și noilor povești, doar dacă vor depune mai mult efort, mai ales că și Jupier, planeta guvernatoare a relațiilor lor, este în retrogradare. Însă, nativii au ocazia să-și reevalueze relația de cuplu și să o repună pe noi baze, să vină cu schimbări sau chiar împăcări.Cei singuri pot mai degrabă să cunoască persoane noi și să lege, într-o primă etapă, prietenii strânse, chiar dacă pot apărea unele atracții și în acest caz. Conjuncția Venus-Marte poate fi stimulantăpentru a lămuri aspecte sentimentale, poate și pentru aventuri romantice trecătoare.

Carieră

Gemenii pot avea tendința de a se lăuda prea mult și de a se urca singuri pe un piedestal, iar Jupiter retrograd în sectorul carierei lor le atrage atenția că nu vor fi bine văzuți de ceilalți. Marte, planeta care le guvernează munca, se va uni cu Venus, deci putere de muncă au, voință au, dar în aspecte tensionate cu Saturn și Uranus, le transmite că răbdarea și flexibilitatea reprezintă cheia succesului.

Bani

Mercur, guvernatorul lor, va intra în sectorul financiar pe 11 iulie și din această poziție îi poate stimula pe nativi să caute soluții la problemele financiare și să vină cu noi idei pentru a-și crește veniturile, mai ales că aici se petrece și Luna Nouă și le poate aduce noi începuturi. O soluție poate veni prin intermediul unui colaborator.

Sănătate

Starea interioară este destul de oscilantă, apăsătoare, mai ales în cazul Gemenilor care nu au făcut pace cu trecutul. Totuși, iertarea lor și a altora, le poate aduce mai multă liniște. Planetele din Leu și aspectele acestora pot aduce nervi, irascibilitate și cuvinte spuse din impulsivitate. Atebție mai multă în cazul nativilor care pot activa o afecțiune mai veche, posibil cronică.

Style icon: Nicole Kidman

Rac

 

Dragoste

Cu Mercur intrat în zodia lor, după 11 iulie, se poate îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur. Totuși, ceva nu le convine nativilor, dat fiind că Saturn, guvernatorul relațiilor lor, este în opoziție cu Venus. Tot acest context poate sta și la baza unor reproșuri din partea partenerului ca urmare a lipsei de interes și atenție pe care o arată nativii pentru acesta. Conjuncția Venus-Marte și careul Marte-Uranus pot aduce nativilor singuri (și nu numai) o atracție bruscă pentru o persoană din anturaj sau cunoscută în mediuil online.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac care-și caută de muncă, mai ales care caută un job mai bine plătit, au toate șansele să se angajeze acum, dat fiind că Marte, guvernatorul carierei lor, se află în zona banilor. Posibil ca mulți nativi să-și atungă niște aspirații profesionale acum.

Bani

Toate tranzitele din Leu activează sectorul financiar al Racilor, iar aspectele promit o creștere remarcabilă a veniturilor,dar și o tendință de a cheltui mai mult pentru distracții și propriile lor plăceri. Totuși, mai multă atenție în cazul nativilor care așteaptă sau primesc bani de la alții, fie că sunt părinți, fie partener de viață. Aici pot apărea unele limitări și întârzieri, mai ales că aici se petrece și Luna Plină care poate aduce încheieri. Poate fi vorba și de culegerea roadelor muncii lor.

Sănătate

În primele trei săptămâni din lună, Soarele le tranzitează zodia și le oferă multă energie nativilor Rac și chiar ocazia să-și amelioreze diferite probleme de sănătate cu care s-au confruntat în ultima perioadă sau să aducă schimbări benefice stilului de viață, dat fiind că se petrece și Luna Nouă în zodia lor. Trebuie doar să se preocupe mai mult de viața personală și de nevoile lor și mai puțin de să-și consume energia pentru alții.

Style icon: Prințesa Diana

Leu

 

Dragoste

Cu Venus și Marte alături, cei născuți în zodia Leu se bucură de o perioadă romantică, pasională și încărcată de momente intense. Totuși, aceastea pot fi duse ușor la extrem și orgoliul necontrolat al nativilor poate strica o relație. Unii lei resimt puternic limitări relaționale, se simt neiubiți de partener și pot dezvolta frustrări personale manifestate sub formă de ego crescut. Cei care sunt singuri nu se vor decide prea ușor dacă vor o relație sau doar o aventură romantică.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu nu vor fi dispuși să accepte autoritatea nimănui, astfel că în prima parte a lunii conflictele cu superiorii pot fi la ordinea zilei. Din neatenție sau, din nou, din mândrie, nativii pot să-și strice imaginea în fața altora. Cei care vor cu orice preț să se afirme trebuie să o facă într-un mod nonconformist, dar fără a stinge lumina altora. Sunt necesare schimbări profesionale, unele vor fi voite, altele vor fi forțate.

Bani

Leii nu se lase mai prejos nici când vine vorba de veniturile lor. Nativii caută idei și au soluții bune pentru a-și crește veniturile, însă trebuie să țină cont că orice exces va fi taxat. Returnarea unei datorii ar trebui să fie o prioritate acum.

Sănătate

Luna iulie este foarte bună pentru nativii care vor să facă mai multă mișcare, care se dedică unui sport preferat. Însă, mare atenție la aspectele tensionate pe care le face Marte din zodia lor pentru că accidentele și accidentprile nu sunt excluse. Acțiunile pe care le întreprind trebuie făcute cu un maxim de atenție și responsabilitate, iar sporturile extreme trebuie evitate.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

 

Dragoste

Luna iulie le poateaduce celor născuți în zodia Fecioară o tendință fie de a-și ascunde sentimentele, fie de a se întoarce la cineva din trecut. Oricum ar fi, sunt amintiri care pot reveni acum destul de brutal în mintea lor. Sunt și nativi care pot trăi o relație secretă sau departe de ochii lumii. Abia în ultima săptămână, atunci când Venus va intra în zodia lor, vor fi mai deschiși sentimental.

Carieră

Fecioarele au parte de o Lună Plină care se petrece în sectorul muncii lor și care poate aduce încheierea unei etape ce ține de locul de muncă, dar totodată și culegerea unor roade. Nativii vor fi răsplătiți pe cât au muncit, nici mai mult și nici mai puțin. Până pe 11 iulie au susținerea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul carierei și se pot aștepta la aprecieri din partea superiorilor.

Bani

Venus, planeta guvernatoarea a banilor lor, susține nativii prin aspectele pe care le face să câștige mai mulți bani, însă le cere și mai multă responsabilitae în modul în care aceștia sunt cheltuiți. Recomandarea mea este să-și asculte intuiția financiară.

Sănătate

Cu atât de multe planete în sectorul sănătății, Fecioarele sunt mai irascibile, mai agitate pe interior și trebuie să depună un real efort pentru a se liniști și pentru a se odihni. Nu este deloc exclus ca afecțiuni mai vechi, chiar cronice, să se manifeste acum pentru a fi tratate. Mercur, din ipostaza de guvernator, în tranzitul său prin Rac îi poate susține să se echilibreze emoțional.

Style icon: Sophia Loren

Balanță

 

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Balanță care sunt singuri, aspectele planetare care se petrec în Leu sunt foarte stimulante pentru că favorizează ieșirea din casă și socializarea. Nativii pot să-și facă noi relații de prietenie și nu este exclus să apară o atracție bruscă pentru cineva din anturaj sau din mediu online. Atenție, însă, la geloziile care pot marca viața de cuplu. O relație mai puțin solidă se poate încheia odată cu Luna Plină.

Carieră

Nativii care au proiecte de grup sau afaceri în mediu online sunt foarte bine susținuți acum în promovare și pot primi ajutor de la alte persoane. Chiar și cei care-și caută un loc de muncă, se pot angaja la recomandarea cuiva, mai ales că Luna Nouă le poate aduce ocazia unor noi începuturi profesionale. Până pe 22 iulie au susținere și energie pentru a se afirma profesional și pentru a se face remarcați.

Bani

Marte, guvernatorul lor financiar, faceaspecte tensionate în prima parte a lunii și de preferat ar fi ca nativii să fie mai atebți cu cheltuielile lor. Nu ese exclus să piardă bani la jocuri de noroc, în investiții riscante și speculații financiare. Niște schimbări legate de modul în care-și administrează banii, ai lor sau ai altora, pot fi de bun augur acum.

Sănătate

S-ar putea ca multe Balanțe să piardă energie din cauza faptului că se stresează prea mult. În ultima săptămână din lună, Jupiter retrograd va intra în sectoru muncii lor și va cere o revizuire a obiceiurilor, dar și a rutinei zilnice. Excesele pot fi destul de costisitoare atunci.

Style icon: Cardi B

Scorpion

 

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile, va aface o conjuncție remarcabilă cu Marte, guvernatorul lor, aspect care pe de o parte poate aduce multă pasiune, iar pe de altă parte și multe orgolii în cuplu și lupte de putere.Atenție la relațiile profesionale care pot deveni atracții bruște și deloc confortabile. Nativii singuri pot începe acum noi relații, însă nu vor fi neapărat de lungă durată.

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au parte conjuncția Venus-Marte în sectorul carierei și acest aspectle poatea duce multe ambiții profesionale, însă pentru a-și atinge scopurile trebuie să dea dovadă de flexibilitate și moralitate. Nativii se pot lupta cu îndârjire pentru o funcție, pentru un statut, dar mare grijă la unii colegi care le pot pune bețe în roate.

Bani

Pot începe să vină niște bani din urmă, iar nativii care s-au chinuit să obțină un credit, acum îl pot primi. Este important ca luna aceasta să evite cheltuielile în exces pe distracții sau pe satisfacerea plăcerilor, dar mai ales să evite speculațiile financiare.

Sănătate

Venus, guvernatoarea sănătății lor, va face aspecte tensionate în prima parte a lunii și stările de nervozitate, irascibilitatea crescută și insomniile pot strica buna dispoziție și pot tulbura pacea interioară a multor Balanțe.

Style icon: Kris Jenner

Săgetător

 

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetătorpot fi atrași luna aceasta de relații cu persoane străine, de altă cultură și naționalitate, sau care locuiesc în altă țară, care se află șa distanță. Sunt cazuri în care apare atracție elev-profesor sau atracții față de persoane elevate spiritual. Nativii deja îndrăgostiți pot trăi destul de profund, emoțional, intens povestea de dragoste, iar în cuplu se întrevede pasiune și o reconectare spirituală la partener, chiar stabilirea unor idealuri comune de viitor.

Carieră

Este nevoie de mai mult studiu în cazul unor nativi care vor să-și atingă niște obiective. Totodată, s-ar putea să fie mai conflictuali cu colegii și cu cei cu care lucrează. Luna aceasta ar putea să înceapă să facă schimbări legate de locul de muncă, de sarcini, de program. Când Venus va intra în Fecioară, în sectorul carierei, pot să apară beneficii profesionale și șansa de a-și îmbunătăți imaginea.

Bani

Din punct de vedere financiar,Saturn, guvernatorul casei financiare, le cere prudență în negocieri și o revizuire a modului în care-și administrează finanțele. Este momentul să facă economii și nicidecum cheltuieli și să-și achite datoriile.

Sănătate

Marte, guvernatorul sănătății, face aspecte tensionate în prima parte a lunii și Săgetătorii care au afecțiuni cronice le pot resimți mai intens. Sunt cazuri în care afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător se pot manifesta acum. Starea generală poate fi de agitație, irascibilitate și nu sunt excluse insomniile.


Style icon: Britney Spears

Capricorn

 

Dragoste

Venus, planeta guvernatoare a iubirii lor, face o conjuncție cu Marte, planeta dorinței, în sectorul intimității, aspect care aduce multă pasiune în viața nativilor. Pot dezvolta atracții intense și pot intra în aventuri romantice, posibil chiar secrete. Geloziile și posesivitatea se pot și ele manifesta acum și nu este exclus să iasă secrete sau infidelități la suprafață. Careul Venus-Uranus poate aduce o dragoste la prima vedere, o atracție bruscă și aproape imposibil de controlat.

Carieră

Relațiile profesionale pot fi destul de tensionate și s-ar putea ca nativii să aibă de-a face cu parteneri deloc cinstiți sau cu care pur și simplu să nu rezoneze, în prezența cărora să nu se simtă apreciați și motivați. Luna Nouă poate aduce noi începuturi în cazul unui contract sau colaborare și nu este exclus să încheie o asociere pentru a prelua alta.

Bani

Din punct de vedere financiar, prima jumătatea a lunii se anunță destul de instabilă, date fiind aspectele tensionate făcute de Saturn retrograd, guvernatorul lor, aflat aici. Nativii trebuie să evite cheltuielile, să-și revizuiască modul de administrare a finanțelor și să evite speculațiile, dar și investițiile riscante, împrumuturile și creditele.

Sănătate

Capricornii pot fi destul de agitați, stresați și irascibili luna aceasta, cu precădere în prima parte. Trebuie să facă un efort să găsească echilibrul în interiorul lor, să nu se lase purtați de nostalgii și să se odihnească mai mult.

Style icon: Kate Middleton

Vărsător

 

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitele din Leu în sectorul relațiilor, astfel că pe de o parte este vorba de multă pasiune și înflăcprare, iar pe de altă parte este vorba de tensiuni și neînțelegeri. Sunt schimbări care pot să apară în cuplu și nativii trebuie să dea dovadă de mai multă adaptabilitate și flexibilitate, să nu se impună în fața partenerului. Pentru cei singuri, finele lunii poate fi favorabil unor noi relații.

Carieră

Cu Soarele în tranzit prin Rac, până pe 22 iulie, nativii au energie la locul de muncă și sunt susținuți de Luna Nouă să facă unele schimbări și să lase deoparte încăpățânarea dacă vor să aducă stabilitate la locul de muncă și în relațiile cu colegii.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător sunt predispuși la excese în primele trei săptămâni ale lunii și banii pot veni mai greu și cu întârzieri. De evitat cheltuielile majore, ofertele prea tentante și investițiile cu grad de risc.

Sănătate

Prima jumătate a lunii este mai obositoare, mai stresantă și plină de dubii, de aceea nativii ar trebui să depună eforturi pentru a-și redobândi pacea interioară. Odihna este un bun remediu acum, dar și evitarea stresului. Un alt moment intens și cu posibile insomnii este Luna Plină de la finele lui iulie.

 Style icon: Alicia Keys

Pești

 

Dragoste

Mare parte din luna iulie este favorabilă Peștilor din punct de vedere sentimental. Nativii pot fi mai dornici de flirt, se pot îndrăgosti mai ușor și își pot exprima trăirile, sentimentele cu mult patos. Noi povești romantice sunt posibile odată cu Luna Nouă. Odată ce Venus va intra în Fecioară, va activa sectorul relațiilor și pentru mulți nativi poate fi momentul să-ți îmbunătățească viața de cuplu și să facă pași importanți spre consolidarea unui viitor împreună.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești care caută să se angajeze, au mari șanse să-și găsească un loc de muncă acum. Totodată, tranzitele din Leu, deși aduc energie, pot aduce foarte ușor și suprasolicitare, deci este important ca nativii să nu exagereze. Posibil să aibă parte de schimbări la locul de muncă sau ei să vină cu unele schimbări legate de program, de modul în care-și desfășoară sarcinile. Este nevoie de inovație aici.

Bani

Marte, guvernatorul lor financiar,este în aspecte tensionate, astfel că în prima parte a lunii nu sunt favorizate deciziile bruște legate de bani și investiții și nici cheltuielile iresponsabile. De evitat. De asemenea, speculațiile financiare. Posibile conflicte care pleacă de la bani.

Sănătate

Suprasolicitarea poate aduce multe dezechilibre nativilor și de aceea este de preferat să se odihnească corespunzător și să schimbe acele obiceiuri toxice și acele rutine care nu le permit să se relaxeze. Este nevoie de mai multă responsabilitate și vizavi de unele afecțiuni cronice sau mai vechi și care nu au fost tratate la timpul lor.

Style icon: Rihanna