Living

Horoscopul pe luna iulie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
July 1, 2020 18:18 PM

Am intrat oficial în luna iulie și știi ce înseamnă acest lucru: zile nesfârșite petrecute la plajă, romantism, costume de baie colorate și cocktail-uri reci.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Dacă vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru a începe să îți faci planuri privind o viitoare călătorie sau visezi la o nouă relație, nu îți face griji, horoscopul tău pentru luna iulie este aici!

Leu

Dacă viața ta părea lipsită de strălucire, în această lună este timpul pentru o revenire în forță, iar atitudinea ta necesită o mare schimbare. Ești extrem de radicală, după ce ai suferit o tulburare emoțională recentă, te gândești la a obține lucruri extrem de mari și te ajută gașca ta pentru a ajunge unde îți dorești.

Încă ești singură? Cineva ce are legătură cu prietenii tăi s-ar putea să devină un viitor partener pentru tine, așa că nu uita să consulți relațiile pe care gașca ta le are.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Încearcă să îți ocupi timpul prin a te reconecta cu prietenii ce nu au mai făcut parte din viața ta în ultima vreme și sărbătorește proiectele în care ai depus extrem de multă energie. La muncă, totul va lua o turnură pozitivă și îți vei da seama că ai aceeași gândire ca și colegii tăi.

Romantismul este puțin în ceață pentru tine, așa că încearcă să clarifici problemele complicate dacă tot ce îți dorești este înțelegere, iubire și pace.

Style icon: Zendaya

Balanță

O situație on-off de la muncă o să devină mult mai stabilă acum și este foarte posibil să îi spui adio trecutului, să primești o promovare sau să îți alegi cu totul alt loc de muncă. În viața personală trebuie să dedici mai mult timp comunicării pentru a evita ca vechile probleme să iasă la iveală, potrivit Vogue.

Orice parteneriat pe care îl ai devine extrem de pasionant, așa că te așteaptă o călătorie ce va aprinde flacăra romantismului sau îți va îndeplini un vechi vis pe care îl credeai imposibil de atins.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

O lume ce ți se părea închisă se va deschide acum din nou în această lună, în timp ce viața ta revine la normal. Mă rog, o normalitate mai diferită, însă, te bucuri de acest aspect. Încearcă să dedici mai mult timp sportului pentru a avea grijă de tine, iar pe partea financiară problemele tale vor dispărea în această lună, în timp ce îndoielile tale privind dragostea și încrederea încep și ele să nu mai conteze.

O să ai câteva neclarități cu privire la sănătate și locul de muncă, dar adună toate dovezile și toate răspunsurile înainte de a te panica și a da un ultimatum.

Style icon: Alicia Vikander

Săgetător

Intențiile tale sunt clare în această lună: să creezi ceva unic ce îți poate deveni moștenire. Poate să fie o piesă de artă inovativă, un eveniment cultural inspirațional, chiar un dans pe TikTok, iar cum dragostea se simte în aer, poate să fie un viitor bebeluș.

Ai mare grijă la partea financiară și verifică-ți resursele căci este posibil să te aștepte câteva costuri neașteptate, dar investește și în viitorul tău, acest lucru fiind o prioritate.

Style Icon: Zoe Kravitz

Capricorn

Nu îți pierzi cuvintele și motivația așa ușor, dar ceva îți lipsește în această lună. Dacă te-ai dedicat altei persoane în ultima vreme, încearcă să ai grijă de tine și de sănătatea ta pentru a deveni cea mai bună variantă a ta la muncă și în viața amoroasă.

Relațiile ce s-au răcit vor avea o turnură pozitivă acum, iar în viața ta personală experimentezi o pasiune pentru a iubi și a trăi.

Style icon: Regina King

Vârsător

Este foarte posibil să nu o fi dus bine privind sănătatea și dragostea în ultima vreme, dar acum te simți extrem de bine în pielea ta și ești pregătită pentru o relație, viața ta amoroasă fiind pe primul loc în această lună. Trebuie să depui mai mult efort privind comunicarea și spiritualitatea pentru a putea să o duci așa pe plan îndelungat.

Evită ca pasiunea să te facă să îți depășești limitele sau să uiți de cauzele ce te fac să te simți cea mai bună variantă a ta.

Style icon: Natalie Dormer

Pești

Există o mare șansă ca dragostea și creativitatea să fie în atenția ta în această lună. Este la fel de posibil să îți termini resursele financiare pentru că îți dorești să investești extrem de mult în locuința pe care o vei avea atunci când își vei crea propria familie, ceea ce este o investiție de durată.

Gândește-te bine la prieteniile pe care le ai dacă evenimentele recente au dezvăluit cine da și cine nu a fost acolo pentru tine când ai avut nevoie cel mai mult.

Style icon: Lupita Nyong’o

Berbec

După o perioadă de confuzie și una intensă cu familia sau alți oameni ce împart spațiul cu tine, în luna aceasta începi să îți regândești modul de a trăi. Dacă negocierile anterioare au eșuat, acum apar mai multe opțiuni potrivite pentru a îți pune la punct stilul de viață pe care ți-l dorești.

Un factor neobișnuit s-ar putea să ridice câteva tensiuni la muncă, dar tu ești înzestrată cu șarm, poți să comunici excelent și ești încrezătoare atunci când vine vorba de a repara orice lucru.

Style icon: Reese Witherspoon

Taur

Este posibil ca ultima perioadă să îți fi adus multe provocări în cale, așa că ar fi bine să te asiguri că ai grijă de tine, dar și de oamenii ce îți sunt dragi. Modul în care comunici în această lună te va ajuta să le îndeplinești pe cele menționate mai sus și să scapi de o situație financiară destul de precară, ce te îngrijora.

Nu contează ce se întâmplă în lumea de afară, casa ta devine propriul castel și tratamentul pe care tu o să îl primești o să fie unul demn de o prințesă.

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Situațiile amestecate, vremea ploioasă și lipsa de socializare ți-au îngreunat viața în ultima perioadă, dar luna aceasta o să începi să te simți ca înainte. Problemele privind partea financiară vor dispărea și începi să simți dragostea, iar acest lucru se va vedea prin modul în care vorbești, cum te miști și cum arăți.

Distracția s-a întors iar tu nu îți mai încapi în piele de fericire! Adaugă pasiune atunci când vine vorba de prieteni și vise. Viața ta se întoarce la normalitate, doar că nu normalitatea pe care o cunoșteai.

Style icon: Lily-Rose Depp

Rac

Claustrofobia pe care ai simțit-o în ultima vreme lasă loc altui sentiment acum, anume că totul este posibil. Ești extrem de energică pentru a îți îndeplini toate planurile și pentru a îți face toate visele să se îndeplinească.

O realizare privind o relație apropiată te va face să îți dai seama care este următorul pas. Dacă te vei opri din a alerga după lucrurile nepotrivite, cele potrivite te vor găsi singure.

Style icon: Gisele Bundchen