Living

Horoscopul pe luna iunie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
June 4, 2020 17:59 PM

Oficial am intrat în luna iunie și știi ce înseamnă acest lucru, vara în sfârșit a venit! Te poți bucura acum de seri nesfârșite cu prietenele pe o terasă, de bronzul pe care îl vei căpăta din zilele în care vei sta la plajă, pe malul mării sau la o piscină ce ți-a lipsit sau, poate vei avea norocul să ai parte de o dragoste de vară, doar horoscopul tău îți poate spune.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Dacă ești curioasă să vezi ce îți rezervă astrele, ei bine, noi îți venim în ajutor, așa că pregătește-ți cafeaua și bucură-te de ce îți va oferi această lună călduroasă.

Rac

Nu ai nevoie acum de îndoieli, însă, simți că ceva te face să nu ai așa de multă încredere în forțele proprii. Faptul că dedici prea mult timp altor oameni și problemelor pe care ei le au ar putea fi cauza ce te reține să mergi înainte. Încearcă să te pui pe tine pe primul loc și să ai grijă de propria sănătate și fericire pentru a avea tot ce îți dorești.

La locul de muncă vei avea multe provocări de întâmpinat în curând, așa că trebuie să te asiguri că ești pregătită suficient și nu ai și alte lucruri pe cap. Dacă dragostea se simte acum ca un loc de război, fă un pas înapoi și gândește-te bine la ce îți dorești tu și partenerul tău.

Style icon: Margot Robbie

Leu

Dragostea și banii îți cam lipsesc în această lună. Motivele pentru care treci prin așa ceva nu sunt destul de evidente, așa că încearcă să ai grijă și să nu îți forțezi norocul. În curând, vei dori să strângi finanțe pentru a îți îndeplini cele mai mari vise, așa că trebuie ca tu să fii stăpână pe situație, nu propriile dorințe privind lucrurile mărunte.

Luna aceasta o să îți dai seama de impactul pe care îl ai asupra celor din jur, așa că este posibil să pierzi un prieten apropiat sau chiar un iubit.

Style icon: Jennifer Lawfrence

Fecioară

Dedică din timpul tău pentru prieteni, în special pentru cei ce te fac să simți că sunt familia ta, mai mult decât propria familie. Încearcă să îi cunoști mai bine pe cei mai vechi amici ai tăi și rezolvă orice neînțelegere din trecut, lăsând spiritele să se calmeze pentru a avea parte de noi colaborări creative.

Dacă o relație cu un coleg de la muncă sau propria relație de durată devine senzuală în ultima vreme, ce ai de pierdut? O să îți dai seama de toate aspectele relației dacă încerci să privești în retrospectivă.

Style icon: Beyonce

Balanță

Este foarte probabil să uiți de anumite deadline-uri importante sau să nu înțelegi toate informațiile ce ți se comunică, așa că este momentul să devii mai organizată. Cât despre locul de muncă, noi sisteme vor fi implementate despre care nu știi așa de multe precum credeai, sau nu toate informațiile îți sunt oferite.

Încearcă să nu treci peste rutina privind sănătatea în timp ce mintea ta este în cu totul altă parte pentru a nu uita să ai grijă de tine, rămâi axată pe toate aspectele vieții în timp ce relația ta devine mai pasională, potrivit Vogue.

Style icon: Barbara Palvin

Scorpion

Este foarte posibil să mergi să vizitezi un loc extrem de îndepărtat, în timp ce simți că ai nevoie să înveți mai multe pentru a completa spațiile lipsă din cunoștiințele tale. Finanțele reprezintă o problemă pentru tine, însă dacă o să te axezi pe muncă, vei avea parte de câteva câștiguri suplimentare.

Nu o să ai foarte mult timp liber, așa că dacă o flacără mai veche își dorește să revină în viața ta, amintește-ți cât de rău doare atunci când te joci cu focul.

Style icon: Amandla Stenberg

Săgetător

Este vremea să îți sărbătorești succesul și să iei o pauză. În ultimul timp ai încercat să faci tot ce ți-ai propus, însă bateriile tale sunt pe terminate și trebuie să te relaxezi și să îți iei o pauză pentru a putea reveni în forță.

Mai mult, trebuie să rezolvi câteva probleme financiare sau de natură romantică pentru a clarifica toate problemele și a avea parte de un nou start fresh pe ambele fronturi. În timp ce obligațiile de acasă devin mai puține, poți începe să explorezi partea ta romantică și creativă cu mai multă pasiune.

Style icon: Amanda Seyfried

Capricorn

Axează-te pe cele mai apropiate parteneriate ale tale acum. Dacă mereu te-ai bazat pe cineva crezând că niciodată nu o să plece, la muncă sau în dragoste, comunică mai mult pentru a afla ce a lipsit în tot acest timp și pentru a recupera relația de care îți este dor.

Ești nerăbdătoare să termini toate obligațiile de acasă acum, iar răbdarea ta are o limită, însă, încearcă să depui un efort mai mare. Este frumos să te simți importantă, dar este mai important să fii drăguță cu toată lumea.

Style icon: Noomi Rapace

Vărsător

Ți-ai pus toate prieteniile pe pauză pentru a încerca să îți îndeplinești toate ambițiile. Dacă simți că ceva lipsește din rezultatul final, motivul ar fi lipsa de energie ce cauzează lipsa de autenticitate în proiectul tău de care ești pasionată sau lipsa conexiunilor cu apropiații.

Ia-ți puțin timp liber pentru a avea grijă de tine și rezolvă problemele din relația amoroasă pentru a avea din nou atenția pe care ți-o dorești, înainte de a te avânta pentru a îți realiza visele și pasiunile și a găsi echipa visată.

Style icon: Emma Roberts

Pești

Instinctele tale legendare pot fi înșelătoare în aceasă lună așa că în loc să te bazezi pe intuiție, verifică totul înainte. Acest lucru este valabil și pentru viziunea ta privind romantismul sau creativitatea. Amintește-ți de toate notițele pe care le luai înainte și le poți verifica și acum.

Cariera ta va lua o altă turnură așa că este timpul să te relaxezi, să plănuiești și să începi să îți ții bani pentru orice eventualitate, în loc să cheltuiești totul. Doar știi că tu nu te poți abține oricând vezi ceva ce îți face cu ochiul.

Style icon: Rihanna

Berbec

Este inima ta în același loc în care îți este și casa? Se pare că îți dorești o escapadă pentru a scăpa de locul în care ai prins rădăcini, însă orice pas pe care îl faci te trage înapoi, din motive pe care nu le cunoști încă, însă, acestea te opresc din a zbura liberă.

Menține-te calmă și consideră acest lucru o binecuvântare, pentru că poți să îți dai seama, acum, mai mult ca oricând, de ceea ce înseamnă acasă, familie și moștenire, pentru a face din luna aceasta una extraordinară.

Style icon: Keira Knightley

Taur

Relațiile sunt prioritate pentru tine în iunie. Încearcă să te ții departe de a face presupuneri, în special față de cineva pe care l-ai considerat plictisitor înainte, poate avea calități ce te vor surprinde cu siguranță. În timp ce ideile devin mai importante ca acțiunile, rămâi răbdătoare și încearcă să gândești orice pas de două ori.

S-ar putea să te trezești cu cheltuieli suplimentare ce nu pot fi amânate, așa că evită să cheltuiești prea mulți bani pe lucruri efemere și fă-ți un plan privind finanțele ce trebuie strânse pentru a nu avea surprize neplăcute.

Style icon: Uma Thurman

Gemeni

Tu mereu știi ce se poate întâmpla, însă în această lună este posibil să uiți un aspect vital despre o persoană ce îți este extrem de apropiată. Ai dubii atunci când vine vorba de dragoste și de finanțe, așa că încearcă să te bazezi mai mult pe instinctele tale și mai puțin pe apropiații ce au propriile planuri.

Cariera ta a ajuns într-un punct extrem de confuz, așa că este timpul să te gândești dacă trăiești pentru a munci sau trăiești la muncă și să îți dai seama de ce te face să te simți apreciată.

Style icon: Riley Keough