Living

Horoscopul pe luna mai. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
May 1, 2020 18:03 PM

Am intrat oficial în luna mai și știi ce înseamnă acest lucru, horoscopul tău este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri!

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Știm că ai stat în casă până acum, dar sigur astrele ți-au pregătit ceva interesant, așa că te invităm să vezi ce aventuri, povești de dragoste și idei mărețe te așteaptă în timp ce îți savurezi cafeaua.

Iată ce îți rezervă astrele pentru această lună:

Berbec

Arta conversațiilor este prioritară pentru tine acum. A fi deschisă, sinceră și onestă îți va deschide mai multe uși decât te-ai aștepta, mai ales atunci când vine vorba despre dragoste. Trebuie să ai grijă să îți faci propriul noroc la locul de muncă, după tot ce s-a întâmplat în ultima vreme.

Încearcă să eviți jocurile și manipularea emoțională pentru a avea o lună frumoasă în care îți vei stimula intelectul, dar și pasiunile. Spre sfârșitul lunii o să simți nevoia de a călători, de a cunoaște noi oameni și de a sta cu persoanele apropiate.

Style icon: Saoirse Ronan

Taur

Trebuie să începi să te axezi pe finanțele tale începând de luna aceasta. Deși nu îți place să nu cheltuiești nimic, a face alegeri înțelepte și a fi mai puțin cheltuitoare te va salva din a te pune într-o lumină proastă. „Less is more” o să fie motto-ul tău pentru următoarea perioadă.

Încearcă să scapi de orice tip de relație ce te epuizează emoțional și folosește timpul salvat pentru a sta cu tine și a te cunoaște. Nu te teme, când vei începe să ai grijă de tine din nou, ambiția ta pentru a face lucruri mărețe se va întoarce.

Style icon: Penelope Cruz

Gemeni

Tu ești cea mai fericită, pentru că acum, mai mult ca niciodată, tot ce contează în lume este comunicarea, pe care o adori pur și simplu. Informațiile te bombardează din toate părțile și le absorbi pe toate, iar toată lumea vrea câte o bucățică din timpul tău.

Fă un pas în spate și nu îți mai umple tot timpul pentru că există posibilitatea de a răbufni și de a te obosi mult prea tare și păstrează detaliile legate de viața ta romantică ascunse. La muncă totul este dinamic, căci acțiunile tale îți vor face visele să devină realitate.

Style icon: Lana del Rey

Rac

Lunile trecute au fost foarte grele pentru tine, așa că este timpul să te răsfeți și să te bucuri de tot ceea ce ai învățat, pregătindu-te de următorul episod al vieții tale. O revelație privind o parte creativă din tine te va suprinde.

Mai mult, dacă nu îți descoperi partea creativă, nu te speria, căci romantismul oricum îți va umple luna, pavând viitorul tău ce se bazează pe calitate, nu cantitate, atât la muncă, cât și în dragoste. Ești pregătită să fii cât mai independentă și să obții tot ce îți dorești acum.

Style icon: Ariana Grande

Leu

În ultima vreme job-ul te-a epuizat total, iar în această lună până și mediul tău de acasă se simte a fi extrem. Încearcă să te întorci la conexiunile cu vechii prieteni și să te gândești la visele tale ce ți-au scăpat printre degete, căci nu toate planurile reprezintă o cauză pierdută.

Sănătatea ta, dar și partenerul, te vor pune la încercare, însă amintește-ți că totul se rezolvă cu o bună comunicare. Pune întrebările potrivite și nu pierde din ochi pe nimeni.

Style icon: Greta Gerwig

Fecioară

Fiecare zi aduce cu ea o nouă învățătură pentru tine, iar tot ce aflii acum ar putea să te ajute pe viitor, mai ales atunci când vei putea să îți iei cursuri în plus pentru a învăța ceva, devenind tu aceea ce îi ajută pe ceilalți.

Totul se rezumă la carieră acum, așa că rămâi axată pentru ca în următorii doi ani să îți schimbi total planul privind finanțele și partenerii. Așteaptă-te la câteva rețineri din partea celor apropiați, însă ascultă de tine pentru a-ți urma visele și destinul.

Style icon: Jennifer Hudson

Balanță

Problemele privind banii și dragostea ți se par mult prea familiare acum, ținând cont că te gândești mult prea mult în trecut, însă acum este șansa ta de a schimba lucrurile și de a le îmbunătăți.

Axează-te pe domenii ce au legătură cu arta și investește în tine și în partenerul de lângă tine pentru a avea o relație adevărată, nu una virtuală. Nu uita de sport, acum este timpul cel mai potrivit pentru a ajunge la silueta pe care o visezi.

Style icon: Kim Kardashian

Scorpion

Ai dat pe toată lumea pe mute în această lună și te-ai săturat de dramele altora. Este timpul să dispari puțin și să te focusezi pe tine. Cel mai bine te simți acum acasă, căci simți nevoia de a avea grijă de plăcerile tale și de a dobândi un nou skill inedit.

Ai mare grijă de finanțele tale, căci dacă începi să strângi bani și să îți recalculezi cheltuielile, în următorii doi ani vei putea să îți îndeplinești toate dorințele și să mergi în toate locurile pe care ți-ai dorit să le vizitezi.

Style icon: Emma Stone

Săgetător

Este timpul să nu te mai axezi pe celelalte personaje principale din viața ta și să îți aduci aminte că trebuie să ai grijă de tine, nu trebuie să urmezi un program strict. O dragoste promițătoare s-ar putea să se transforme în ce nu îți doreai, iar lucrurile din viața ta personală s-ar putea să se incingă, așa că fă un pas în spate și gândește-te bine la următoarea mișcare.

Cam prin august calea ta o să devină mult mai clară, însă cheia succesului este comunicarea, dacă te vei baza pe ea nu o să dai greș.

Style icon: Chrissy Teigen

Capricorn

Norocul tău a părut cam absent în ultima perioadă, însă acest lucru reprezintă doar un reminder de a lucra la propria viață și de a nu te aștepta ca lucrurile bune să se întâmple din senin. Dorința ta de a crește finanțele se va schimba în dorința de a empatiza cu toată lumea, așa că sărbătorește prieteniile pe care le ai și explorează-ți visele și ambițiile comune pe care le împarți cu persoanele dragi.

Sănătatea este primordială, însă nu așa cum te-ai aștepta, căci este timpul să ai grijă și de sănătatea ta mintală, nu doar de siluetă.

Style icon: Sienna Miller

Vărsător

Cariera ta este înfloritoare, iar în luna aceasta toate dubiile pe care le-ai avut vor dispărea, lăsându-te să te bucuri mult mai mult de ce ai realizat până acum. Încearcă să faci pași mici, nu îți arunca inima și banii în necunoscut, așteaptă să explorezi totul înainte de a lua orice decizie.

Este important să clarifici totul atunci când vine vorba de viața ta sentimentală, pune totul cap la cap și privește totul în retrospectivă, în loc să te aprinzi din orice, pentru a face un progres real.

Style icon: Elizabeth Olsen

Pești

Sensibilitatea ta extremă te ajută să ai parte de cele mai bune lucruri, însă atrage și toată negativitatea, așa că folosește luna aceasta pentru un media detox. Folosește energia pentru a comunica cu prietenii ce te ridică, nu te epuizează, decorează-ți din nou casa și gândește-te la legăturile romantice pe care le ai, dar și cele de familie.

Dacă te vei axa pe lucrurile pe care le-ai dobândit și pe tot ce ai învățat, vei ajunge exact unde trebuie să fii pe viitor.

Style icon: Camila Cabello