Living

Horoscopul pe luna martie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
March 2, 2020 17:13 PM

A spus cineva martie? Pregătește-te să ai casa plină de flori, să revii la hainele tale subțiri și să te bucuri de razele soarelui. Luna dedicată femeilor este aici și tu trebuie să te simți răsfățată, fie că acest lucru vine din partea partenerului, apropiaților sau te gândești să îți oferi de acum încolo mai multă atenție.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Horoscopul tău pe luna martie este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri.

Iată ce îți rezervă astrele pentru această lună:

Berbec

Ești pregătită să îți faci noi planuri și să devii mai îndrăzneață. Explorează o altă cale privind sănătatea în timp ce te regăsești. Te vei bucura de partea financiară foarte tare, însă ai grijă, banii pot să dispară așa de repede precum au apărut. Ținând cont de aceste numeroase schimbări, vei simți nevoia să îți implici prietenii în cariera ta profesională sau să dezvolți o nouă amiciție la muncă, potrivit Vogue.

Te vei găsi visând la o vacanță într-o locație îndepărtată, iar dacă vei avea grijă să îți pui în ordine responsabilitățile, acest vis o să devină realitate. Încearcă să uiți de griji, căci acestea nu te vor duce nicăieri.

Style icon: Jessica Chastain

Taur

Mai mult ca oricând, în această lună o să simți nevoia de a obține orice ți-ar dorit vreodată. Pentru că ești mai sigură pe tine ca niciodată, această schimbare de a nu-ți mai pierde timpul cu oricine s-ar putea să atragă mai multă lume decât te aștepți. Cu cât înveți mai mult, cu atât vei avea succes pe plan profesional. Încearcă să participi la training-ul acela pe care ți-l dorești de ceva vreme, luna aceasta este perfectă pentru noi schimbări.

Încearcă să privești fiecare situație cu optimism și nu despica firul în patru de fiecare dată. Însă, dacă simți că o persoană vrea să te pună în dificultate, clarifică problemele pentru a avea totul în avantajul tău.

Style icon: Emilia Clarke

Gemeni

A rămâne axată pe un lucru te sperie, ținând cont că ești obișnuită să te implici în absolut orice. Totuși, pentru a ajunge unde îți dorești, gândește-te de ce trebuie să te ocupi mai întâi și rămâi dedicată acelui lucru. Gândirea aceasta îți va schimba rolul la locul de muncă, însă este și o mișcare ce va aduce foarte multe lucruri bune viitorului tău. Romantismul se simte în aer, însă momentan, este mai bine să stai departe de ochii publicului.

Generozitatea ta te pune în dificultate, făcându-ți mari griji cu privire la partea financiară în această lună. Nu te grăbi să iei decizii, gândește-te de două ori cu privire la orice.

Style icon: Natalie Portman

Rac

Noi schimbări în bine apar privind locul de muncă, fie că este vorba de o promovare sau schimbarea job-ului. Simți că ai îndeplinit tot ce se putea în locul în care te afli acum și îți dorești să pornești ceva de una singură. Vrei să înveți și să câștigi mai mult, iar relațiile pe care ți le-a făcut până acum vor beneficia de noul tău simț al libertății.

Vacanțele exotice te atrag și simți nevoia de o escapadă, iar acum, mai mult ca niciodată, îți dorești să te regăsești și să ai grijă de tine, conform Yearly Horoscope.

Style icon: Selena Gomez

Leu

Noi descoperiri te așteaptă în această lună, fiind timpul să te gândești foarte bine ce dorești să faci cu relația aceea on-off pe care o tot ai. O călătorie ți-ar putea întări relația cu partenerul tău, iar dacă ești singură, te va face să descoperi pe cineva nou. Cariera ta merge bine, iar acum nu vei mai simți să dai banii pe absolut orice.

Luna aceasta aduce dragostea de departe pentru tine, iar un partener îndepărtat își poate face apariția. Nu contează dacă te pregătești, o să fii luată prin surprindere oricum și dorințele tale se vor schimba într-o secundă.

Style icon: Cara Delevingne

Fecioară

Probabil ai nevoie de puțină odihnă, dar nu este ca și cum nu o meriți sau nu ai muncit din greu în ultima vreme. În loc de a încerca să mulțumești pe toată lumea, ai grijă de sănătatea ta și amintește-ți că dacă tu te vei simți fericită, atunci totul se va schimba. Pune-te la punct, iar, imediat ce o să fii mulțumită, dragostea și dorințele cele mai ascunse vor înflori.

Un fost parteneriat îți va da planurile peste cap și te va face să îți dorești să discuți la muncă despre o viitoare promovare, căci vrei ca partea financiară să fie din ce în ce mai bună.

Style icon: Beyonce

Balanță

Relația dintre tine și partenerul tău devine acum foarte intensă, iar dacă ești singură, sigur o să cunoști pe cineva. Dragostea este importantă pentru tine în această lună, însă trebuie să te pregătești pentru a reuși să obții tot ce îți dorești și să îndepărtezi toate lucrurile ce nu țin mult, pentru a găsi stabilitatea. Nu te neglija pentru a mulțumi partenerul, independența și grija de sine reprezintă ceva extrem de atrăgător, ce atrage pe oricine.

Vei beneficia de noi alianțe și contacte, așa că în sfârșit o să socializezi așa cum ți-ai dorit mereu. Înainte de a fugi în vacanța pe care ți-o dorești, ai grijă să îți pui toate responsabilitățile în ordine.

Style icon: Felicity Jones

Scorpion

Când este vorba de pasiune, atunci clar acolo este un scorpion. Folosește-ți această calitate pentru a pune totul în ordine. Corpul și sufletul tău au nevoie de schimbări, magie și romantism, iar prietenii tăi și visele mărețe ar trebui să vină pe locul 2. Instaurează o rutină solidă și încearcă să o respecți pentru a te asigura că nu te pierzi pe drum.

Privind partea profesională, un superior este de partea ta. Totuși, acest lucru ți-ar putea cauza câteva griji de a crește și învăța cât mai multe, însă per total, totul îți merge bine.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

O nouă dragoste sau una extrem de veche și uitată te va pune pe gânduri, căci luna aceasta te pune față în față cu o mare pasiune. Pentru a evita confuzia privind aventurile, nu te mai baza pe ceilalți și verifică orarul de călătorie riguros. Deși te simți legată de locul în care te aflii acum, te așteaptă ceva extrem de bun foarte departe.

Pare greu să te dezlipești și să îți schimbi viața total, însă, pe viitor, această decizie va fi cea mai bună luată vreodată de tine. Totuși, fă-ți o listă de argumente pro și contra pentru a te simți mai bine și a nu face vreo mișcare pripită.

Style icon: Taylor Swift

Capricorn

Anul 2020 te-a găsit într-o poziție norocoasă. Mai mult, în această lună, viața ta se schimbă în bine, poți să faci tot ce îți dorești fără să existe consecințe. Partea financiară este singura care îți pune restricții, însă mai bine așa, căci riști să rămâi falită dacă continui să îți faci toate poftele. Atunci când vine vorba de dragoste, cerul este limita, iar firea ta energică îl va încânta pe partener.

Una dintre responasibilitățile tale și o nevoie pe care o simți este schimbarea locului în care trăiești. Acum, atât tu, cât și partenerul vă veți rezolva problemele vechi ținând cont că vă doriți să mergeți mai departe și să creșteți împreună.

Style icon: Ellie Goulding

Vărsător

Ești o adevărată rebelă, dar de data aceasta trebuie să te supui regulilor. A schimba extraordinarul în ceva acceptabil reprezintă misiunea ta în 2021, iar acest an te va pregăti gentil pentru următorul, ce vine plin de provocări. Casa ta este acum oaza de liniște, iar nevoia de a te relaxa și a te bucura de statul acasă îți schimbă puțin stilul de viață independent și dinamic.

Este posibil să simți confuzie cu privire la rolul tău din trecut și la cum ar trebui să fie prezentul, însă comunicarea este cheia și te va salva din multe situații limită.

Style icon: Amal Clooney

Pești

O relație apropiată îți va pune multe întrebări în martie. Ia-ți timp pentru a pune stop, play sau pauză, căci știi că dacă ai luat o hotărâre, nimic nu te întoarce din drum. Partea financiară se va îmbunătăți, ținând cont că ești în sfârșit pregătită să obții tot ce îți dorești. Depune un extra efort cu privire la ambiții și relațiile cu prietenii pentru a te asigura că o să primești recompensele visate.

Simți că vin multe schimbări, însă nu dorești să împarți cu nimeni noile tale gânduri. Ai grijă să nu îți pierzi entuziasmul cu privire la socializare și distrează-te puțin!

Style icon: Emily Blunt