Living

Horoscopul pe luna noiembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
November 3, 2020 14:21 PM

Oficial am intrat în luna noiembrie și știi ce înseamnă acest lucru! Temperaturile scad, iar în timp ce noi începem să ne petrecem timpul în casă, uitându-ne la filme, începem deja să visăm la sărbători, ținând cont că magazinele au început să fie umplute de fel și fel de decorații.

Pe aceeasi temaCum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodia lui

Dacă vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru a începe să îți faci planuri privind o viitoare călătorie sau visezi la o nouă relație, nu îți face griji, horoscopul tău pentru luna noiembrie este aici și Mădălina Manole a dezvăluit pentru cancan.ro tot ce trebuie să știi.

Berbec

Dragoste: Relațiile au mari șanse să se îmbunătățească în luna noiembrie, iar comunicarea va fi un atu și multe se pot clarifica în cuplu, iar viața intimă se poate aprofunda. Se pot discuta subiecte mai delicate, intime și chiar se pot dezvălui secrete și temeri. O relație ascunsă poate ieși la suprafață și se poate oficializa. Nativii singuri pot cuceri, iar șansele de a trăi o pasiune, de a se îndrăgosti orbește sunt foarte mari.

Carieră: Sectorul profesional va avea mari șanse de progres, dat fiind că aici se petrece conjuncția sus amintită. Nativii vor culege roadele a ceea ce au plantat în acest sector începând din primăvară și până în prezent. Posibil ca unii să pornească pe o nouă direcție în carieră, alții să primească o funcție sau să-ți atingă obiectivele mult visate. Progresul va fi garantat pentru cei care au muncit să-și facă o carieră sau să-și consolideze o poziție.

Bani: Din punct de vedere financiar sunt aspecte tensionate care vor pune nativii la treabă, fie vor renegocia un salariu, o remunerație, fie vor analiza colaborările în care se află și vor încheia ce este neproductiv. Mai multă prudență la credite și investiții.

Sănătate: Faptul că Marte, guvernatorul lor, își va încheia retrogradarea îi va susține pe cei născuți în zodia Berbec pentru că le va reda vitalitatea și dorința de acțiune. Faptul că sunt tentați de aventură și pot ajunge cu ușurință în intimitate vine și cu o recomandare de protecție sexuală mai mare. Femeile pot merge la ginecolog pentru analize.

Style icon: Saoirse Ronan

Taur

Dragoste: Cei născuți în zodia Taur au ocazia să facă ordine în viața sentimentală în luna noiembrie. Nativii care au tras de partener și de relație pentru a funcționa vor spune stop și o vor face cu zâmbetul pe buze și fără remușcări. Taurii își schimbă radical principiile și viziunea de viitor asupra unei relații și asta îi poate ajuta ca la Luna Nouă să înceapă ceva nou și pe termen lung. Sunt susținute relațiile la distanță sau cu parteneri de altă cultură, religie și naționalitate sau cu care împărtășesc viziuni spirituale comune.

Carieră: Nativii Taur au determinarea luna aceasta să reia analiza unor contracte și colaborări și să pună noi termeni și condiții. Posibil să apară tensiuni cu asociații au cu colegii din cauza unor principii și viziuni diferite. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum și pot apărea chiar oferte din străinătate.

Bani: Eclipsa de Lună se va petrece în sectorul financiar și poate aduce răsturnări de situație, schimbări de principii legate de modul în care nativii își câștigă și administrează banii, dar poate veni și cu inspirația de a câștiga într-un alt mod veniturile.

Sănătate: Venus, întocmai guvernatorea Taurului, tranzitează casa sănătății, însă face aspecte tensionate, semn că aici este vorba de ceva ce trebuie rezolvat, mai ales dacă este vorba de o afecțiune cronică. Simptomele care apar se cer investigate. Este o lună destul de obositoare pentru nativi, agitată și odihna ar trebui să fie principalul remediu de luat în calcul.

Style icon: Emilia Clarke

Gemeni

Dragoste: Cei născuți în zodia Gemeni au parte de transformări radicale ale principiilor după care funcționează în cuplu, dat fiind că acesta este sectorul unde se formează conjuncția mai sus amintită. Nativii este posibil să se întoarcă la o fostă relație, dar pe care să o clădească pe baze noi sau să înceapă o relație care să le schimbe viața în bine. Unii nativi pot să trăiască o aventură, să fie tentați de infidelitate și să dea naștere unor conflicte majore în cuplu.

Carieră: Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, își revine în mers direct prin sectorul muncii, semn că se va îmbunătăți programul sau modul în care-și desfășoară activitățile zilnice. În plus, nativii pot avea oportunități remarcabile legate de profesia lor, pot primi șanse nesperate de la un colaborator, pot semna un contract important, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Bani: Sunt avantajați cei născuți în zodia Gemeni care-și doresc să facă un credit, mai ales dacă până acum nu au reușit. Un alt aspect important este acela al unei investiții care se arată profitabilă sau pot primi o moștenire sau cineva le poate finanța un proiect personal.

Sănătate: Cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari să-și îmbunătățească starea de sănătate, dat fiind că întocmai Mercur revine în mers direct în acest sector și sunt sfătuiți, dacă au făcut analize luna trecută și nu ai ieșit bine, să reia investigațiile pentru un nou diagnostic. De asemenea, afecțiunile cu care s-au confruntat până acum pot cunoaște ameliorare și vindecare. Mai multă atebție în preajma Eclipsei de Lună din Gemeni care ar putea aduce oboseală, tensiune nervoasă și agitație.

Style icon: Emily Ratajkowski

Rac

Dragoste: Cei născuți în zodia Rac au parte de remarcabila conjuncție întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, prin urmare nativii vor ști clar dacă este momentul asumării unui angajament cu partenerul sau nu. Cei căsătoriți pun noi baze în cuplu și refac întreaga structură a relației. Chiar și cei singuri vor avea șansa majoră de a începe ceva nou în preajma Lunii Noi, iar ceea ce vor începe se va dovedi de lungă durată. Unii nativi pot fi atrași de ideea de a continua o relație încheiată.

Carieră: Marte își revine în mers direct în sectorul carierei și, alături de remarcabila conjuncție care poate aduce noi contracte și colaborări, este fără îndoială o lună în care motivația și determinarea nativilor îi conduc către atingerea unor obiective profesionale importante. Posibil ca unii Raci să-și schimbe radical cariera.

Bani: Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte bune din punct de vedere financiar. Nativii pot obține bani din munca depusă, pot obține bani din valorificarea unor talente personale, pot să-și mai ia un job și nu este exclus să scoată bani în urma unei recalificări profesionale.

Sănătate: Se întrevede o reală îmbunătățire a stării de sănătate în luna aceasta și chiar ameliorarea a ceea ce deja exsită. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Rac vor resimți puternic efectele eclipsei de Lună, dat fiind că Luna le este guvernatoare și posibil să-i agite mai mult, să le aducă insomnii.

Style icon: Phoebe Waller Bridge

Leu

Dragoste: În plan sentimental, conjuncția amintită va stimula nativii din zodia Leu să ia o decizie finală privind viața lor sentimentală, iar acest aspect poate aduce o încheiere a unei relații toxice care nu-i conducea spre evoluție sau, din contră, începerea unei relații noi, pe baze mult mai spirituale. Aventurile, infidelitățile, dacă au existat, se vor încheia. Cei singuri pot fi mai dornici de noi relație către finele lunii când Soarele, guvernatorul lor și al casei iubirii, va intra în Săgetător.

Carieră: Conjuncția mai sus amintită se va forma pe casa muncii, prin urmare va aduce pentru nativi ocazia remarcabilă de a lua o decizie finală în acest sens. Unii Lei, nemulțumiți de actualul loc de muncă, îl pot schimba, în timp ce alții vor decide să înceapă o afacere personală, pe cont propriu. Un aspect legat de profesie care-i nemulțumește încă din vară sau pentru care s-au zbătut constant, acum va da roade.

Bani: S-ar putea ca mulți dintre cei născuți în zodia Leu să facă bani luna aceasta din activități suplimentare, dintr-un al doilea job sau din proiecte extra.

Sănătate: Conuncția Jupiter-Pluto are impact remarcabil și asupra sănătății, așa că nativii care din primăvară și până de curând s-au confruntat cu fel și fel de probleme de sănătate au acum șansa să le vindece și să le observe inclusiv conotația spirituală.

Style icon: Cara Delevingne

Fecioară

Dragoste: Conjuncția mai sus amintită se va forma întocmai pe casa iubirii, deci cei născuți în zodia Fecioară vor avea remarcabila ocazie să înceapă o nouă relație, relație care se va dovedi de viitor, sau, dacă sunt parte a unui cuplu care a fost mult încercat din primăvară și până acum, vor avea șansa de a discuta serios și a repune relația pe noi baze, mai solide și mai spirituale. În plus, energia sexuală se va reactiva și se pot clarifica multe situații ce țin de viața intimă.

Carieră: Revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta lor guvernatoare, dar și a casei carierei, le va aduce nativilor deblocarea unor dialoguri sau situații profesionale. Posibil ca în preajma eclipsei de Lună să resimtă unele frustrări acumulate, context care să-i pună pe o nouă direcție în carieră.

Bani: Din punct de vedere financiar este posibil ca cei născuți în zodia Fecioară să resimtă frustrări, limitări, blocaje, să aibă parte de cheltuieli neplanificate, însă toate acestea vor ajuta nativii să depună și mai mult efort să-și stabilizeze veniturile, chiar dacă vor renunța la unele plăceri și activități care le plăceau, dar care erau costisitoare. Unii nativi pot primi bani din moșteniri, pot obține un credit pe care până acum nu au reușit să-l ia.

Sănătate: Problemele de sănătate par a fi mai mult de natură emoțională și se pot manifesta cu precădere către finele lunii. Din acest motiv este bine ca nativii să fie responsabili vizavi de ceea ce simt, să nu somatizeze și să se elibereze de frici și anxietăți.

Style icon: Naomie Harris

Balanță

Dragoste: Venus, guvernatoarea celor născuți în zodia Balanță, va tranzita mare parte din lună chiar zodia lor și acest aspect aduce un mare interes pentru relațiile parteneriale. Totodată, și Marte își va încheia retrogradarea prin sectorul relațiilor, și va susține împăcarea, clarificarea unor situații. Totuși, Venus face aspecte tensionate, iar contextul atenționează că este nevoie de discuții atente și profunde pentru ca lucrurile să funcționeze în cuplu. Nu se mai poate ca până acum! Cei singuri au șanse mici să lege noi relații.

Carieră: S-ar putea ca luna aceasta mulți dintre cei născuți în zodia Balanță să decidă să înceapă ceva nou, să pornească pe o nouă direcțe și nu este exclus să le vină propuneri de asocieri și colaborări neașteptate sau să înceapă o afacere cu familia. Cei care-și doresc să schimbe locul de muncă s-ar putea decide în preajma eclipsei de Lună.

Bani: Venus va activa casa finanțelor către finele lunii și va aduce ocazia ca nativii din zodia Balanță să-și îmbunătățească veniturile, însă trebuie să fie precauți în cheltuieli și prudenți în investiții.

Sănătate: Sănătatea celor născuți în zodia Balanță va depinde foarte mult de emoțiile lor și de felul în care le somatizează. Amintirile, trecutul, traumele din copilărie, destrămarea căminului sau pierderea unor persoane din familie pot fi defiitiv vindecate odată cu remarcabila conjuncție a lunii, mai sus amintită.

Style icon: Cardi B

Scorpion

Dragoste: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de conjuncția amintită în sectorul comunicării și nativii abia acum pot înțelege ce simt cu adevărat și ce vor să facă într-un context sentimental. Cei care din aprilie și până azi au fost incapabili să se exprime, să spună ce au pe suflet, acum o vor face cu mult avânt. Tot acest context îi va ajuta să lege noi relații pe cei singuri și să-și îmbunătățească viața de cuplu pe cei care au deja un partener, mai ales că Venus, guvernatoarea relațiilor, va intra în zodia lor și va face aspecte bune.

Carieră: Cu Marte în mers direct prin casa muncii, cei născuți în zodia Scorpion au capacitatea de a se redresa energetic, de a fi eficienți la locul de muncă și de a-ți îmbunătăți relațiile cu colegii. Nativii pot pune în aplicare acțiuni care pțnă acum au fost încetinite de diferite contexte.

Bani: Cei născuți în zodia Scorpion care au pierdut bani, surse de venit, din aprilie și până în prezent au mari șanse acum să le primească înapoi sau să găsească noi modalități de îmbunătățire a bugetului luna aceasta.

Sănătate: Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de revenirea în mers direct a lui Marte pe casa sănătății, semn că nativii își vor recăpăta energia și vor fi mult mai dornici să facă mișcare, chiar sport, și să-și îmbunătățească stilul de viață. O serie de afecțiuni care au adus neplăceri, acum se vor ameliora și chiar vindeca.

Style icon: Katy Perry

Săgetător

Dragoste: Atât Marte, cât și Mercur își reiau mersul direct, ambele planete fiind impactante în zona relațiilor și a iubirii pentru cei născuți în zodia Săgetător, deci viața sentimentală a nativilor se va îmbunătăți și vor vedea mult mai clar o situație, vor fi mai deschiși către a începe o nouă poveste de iubire și pot cunoaște persoane noi sau pot fi atrași de cineva din anturaj. Viața amoroasă și intimă este intensă, de aceea pot fi nativi care calcă strâmb sau se lasă mânați de instinct, trăiesc pasiunea, dar refuză implicarea sufletească. Eclipsa de Lună poate aduce un eveniment neașteptat în relațiile de lungă durată ale nativilor, o răsturnare de context.

Carieră: Cei născuți în zodia Săgetător se pot aștepta luna aceasta la ajutor venit din partea prietenilor, mai ales cei care-și caută job, sau se pot aștepta ca un proiect în care sunt implicați să dea roade. Este o perioadă bună să-și facă planuri de viitor curajoase, să-și exploateze un talent, un hobby și chiar să-l transforme în profesie.

Bani: Conjuncția sus amintită se va petrece pe casa financiară și nativii se vor bucura din plin de roadele culese după atâtea luni de ezitări, înfrânări și poate chiar pierderi. Va fi o perioadă în care-și pot îmbunătăți veniturile, în care pot câștiga bani din noi activități sau pot relua o sursă de venit mai veche.

Sănătate: Dacă prima parte a lunii este mai domoală, de îndată ce Marte își încheie mersul retrograd, nativii din zodia Săgetător prind elan și au chef de distracție, de aventură, vor să facă mai multă mișcare, chiar sport și se dedică mai mult activităților care le fac plăcere.

Style icon: Thandie Newton

Capricorn

Dragoste: Conjuncția Jupiter-Pluto are loc chiar în zodia Capricorn, deci nativii vor simți profund energia sa, în special în viața personală. O serie de obstacole, limitări, îngrădiri resimțite din primăvară și până acum încep să capete sens, iar nativii își regăsesc direcția spirituală. Evoluția lor este pe primul loc și vor rămâne alături de persoane cu care au viziuni comune șoi se îndreaptă în aceeași direcție de viitor. Posibil să se nască noi relații cu șefi sau cu persoane care dețin funcții importante sau pe care nativii le-au cunoscut în mediul profesional.

Carieră: Luna aceasta sunt favorizate proiectele de grup și unii nativi pot primi sprijin de la o persoană din anturaj pentru a promova un astfel de proiect. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Capricorn pot simți că nu evoluează în direcția potrivită sau nu sunt mulțumiți de ascensiunea lor profesională și vor căuta să aducă îmbunătățiri în carieră. Eclipsa de Lună va fi un moment marcant în viața lor profesională, fie că este vorba de munca propriu-zisă, fie de un parteneriat, o colaborare în care sunt implicați.

Bani: Banii pot veni luna aceasta din proiectele personale sau colaborările de grup și nu este exclus ca în preajma eclipsei de Lună să apară un moment de cotitură, să se schimbe ceva legat de drepturile financiare obținute dintr-un contract de colaborare.

Sănătate: Mercur, guvernatorul casei sănătății, își va relua mersul direct, iar cei născuți în zodia Capricorn vor resimți o îmbunătățire generală a condiției. Au ocazia să găsească remedii la problemele cu care se confruntă, iar dacă au făcut analize de curând și nu ieșit bine le pot reface. Mai multă atenție la sănătate în preajma eclipsei de Lună pentru că va amprenta întocmai acest sector.

Style icon: Sienna Miller

Vărsător

Dragoste: Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta care le guvernează iubirea. Nativii vor fi mai dornici să înceapă relații sau să clarifice ceea ce nu a mers până acum. Posibil ca unii nativi să fie atrași de persoane cu funcție, în timp ce alții să calce strâmb, chiar riscând să iasă la suprafață infifdelitatea lor. În preajma eclipsei de Lună relațiile nefuncționale se pot încheia sau pot apărea evenimente neprevăzute care să schimbe cursul vieții sentimentale.

Carieră: Pluto este guvernator al carierei și-și unește forțele cu Jupiter, Marele Benefic, iar Marte, guvernatorul secundar al carierei, își reia mersul direct prin sectorul comunicării. Acest context le poate aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de relansare profesională, ocazia de a-și atinge niște obiective avute și de a vedea mult mai clar în ce punct se află din punct de vedere al carierei. Determinarea să iasă în față și să vorbească le-o va da și Mercur, revenit aici în mers direct, deci șansele sunt foarte mari să lege noi parteneriate care să-i propulseze sau să-și dezvolte ei înșiși niște proiecte începute și abandonate, mai ales dacă au legătură cu mediul online.

Bani: Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de o creștere a veniturilor, dat fiind că Jupiter le guvernează casa banilor și face o conjuncție cu Pluto. Cu alte cuvinte, ceea ce nu a funcționat din primăvară și până acum, poate începe să dea roade. În plus, nativii sunt susținuți în negocieri.

Sănătate: Cei născuți în zodia Vărsător vor simți că-și recapătă puterea, în primul rând forța psihică și intelectuală și se vor putea concentra mult mai bine pe ce au de făcut. Se recomandă mai multă atenție în preahma eclipsei de Lună, când pot resimți o stare de apatie, oboseală și epuizare.

Style icon: Kerry Washington

Pești

Dragoste: Mercur, planeta care guvernează relațiile celor născuți în zodia Pești, își va relua mersul direct și va aduce ocazia îmbunătățirii unor viziuni, dar și a clarificărilor în cuplu, iar nativii singuri vor fi mai deschiși către flirt. Totodată, pasiunea se reaprinde în cuplu și viața intimă a nativilor se îmbunătățește, existând chiar posibilitatea unor aventuri intense, de natură să macine nativii, cu persoane din anturaj.

Carieră: Conjuncția amintită îl implică pe Jupiter, planeta care le guvernează cariera și care le este guvernator secundar, prin urmare cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă de creștere și expansiune profesională, în special în ceea ce implică un proiect de grup. Posibil ca nativii să inițieze noi proiecte care să aibă legătură cu mediul online sau cu străinătatea.

Bani: Marte își revine în mers direct în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să scape de toate limitările resimțite și să-și îmbunătățească veniturile. Totodată, mare atenție la cheltuieli pentru că și acestea pot crește sa pot fi nesăbuite. Nativii sunt sfătuiți să se pună în valoare cu mai mult curaj și să-și transforme o pasiune, un talent într-o sursă de venit pentru că au susținere astrologică în această direcție.

Sănătate: Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Pești să-și înțeleagă din altă persectivă emoțiile, trăirile și trecutul, mai ales că și eclipsa de Lună va favoriza acest aspect, și să dea un alt contur unor principii de viață, unor mentalități și convingeri. Posibil ca nativii să înțeleagă că la baza unor suferințe fizice stau emoțiile.

Style icon: Jessica Biel