Living

Horoscopul pe luna noiembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
November 1, 2019 12:06 PM

Este prima zi a lunii și probabil știi ce înseamnă asta. Horoscopul pe luna noiembrie este aici și în sfârșit poți începe să îți faci planuri.

Pe aceeasi temaCe zodii au cele mai lungi relații! Astrele îți aleg jumătatea

Horoscopul pe luna noiembrie. Ce îți rezervă astrele

Scorpion

Este vremea ta să strălucești, însă drumul poate fi pavat cu îndoieli și confuzie. Folosește acest timp pentru a-ți regăsi direcția în viață și a reconsidera unele relații. Încearcă noi idei din trecut pe care le-ai refuzat până acum. Îți vei reveni în privința finanțelor, iar până luna viitoare îți vei regâștiga încrederea și vei avea un plan de succes.

Style Icon: Kendall Jenner

Săgetător

Idei uriașe, aventură, dreptate și chiar puțină faimă te așteaptă în următoarele șase luni. Deși ai multe opțiuni la care să te gândești acum, o dată ce deciziile tale vor fi luate, nimic nu va mai sta în calea ta. Ținând cont că viața ta personală va fi mai stabilă acum, îți poți examina situația financiară și poți strânge câteva fonduri pentru ce îți dorești.

Style Icon: Miley Cyrus

Capricorn

Ești extrem de optimistă, eșecul pentru tine nu este o opțiune. Planurile tale formate în jurul prieteniilor și ambițiilor se poate să nu fi mers așa cum trebuie, însă până la sfârșitul lunii magnetismul tău personal va fi elementul ce te va asigura că mergi pe drumul cel bun.

Style icon: Kate Middleton

Vârsător

Probabil că viața ta personală este puțin cam intensă acum, dar nu lasa asta să te distragă de la planurile privind cariera sau tacticile ce te vor trimite pe un drum mai bun. Conexiunile influente și ambițiile tale te vor ajuta. Dacă este posibil, încearcă să îți pui planurile privind dragostea în aplicare luna viitoare.

Style icon: Jennifer Aniston

Pești

Este posibil să te regăsești, acum, după ce ai depășit faza emoțională ce ți-a dat planurile peste cap. Instinctele tale te iau cu asalt, iar unele dintre teoriile pe care le ai este posibil să necesite mai mult timp de gândire înainte de a porni la drum. Luna aceasta vei simți nevoia de a învăța ceva nou, cariera ta având parte de un start fresh.

Style icon: Emily Blunt

Berbec

De obicei preferi să mergi înainte și să nu te uiți niciodată în urmă, dar în această lună ar trebui să te gândești mai bine atunci când vine vorba de problemele personale sau obligațiile financiare. Începi să îți dorești să explorezi anumite moduri pentru a-ți extinde lumea sau de a investi în ceva ce o să te ajute privind cariera.

Style icon: Saoire Ronan

Taur

Luna aceasta te redescoperi. Este vital să te gândești la noi moduri de a interacționa. Este necesar să pui mult efort în a-ți stabiliza cariera, dragostea sau partea financiară. După o confuzie recentă, ambițiile tale au parte de puțină magie pentru a-ți face toate visele să redevină realitate, cu puțin ajutor de la prieteni.

Style Icon: Emilia Clarke

Gemeni

Provocarea din această lună pentru tine este să faci fiecare zi să conteze. Schimbarea rutinei privind munca sau sănătatea este un bun început, urmat de visele tale și conexiunile romantice. Aceste schimbări te vor ajuta să îți construiești cariera visată.

Style Icon: Angelina Jolie

Rac

Ia-ți puțin timp separat față de obișnuita ta gașcă pentru a te regăsi și a redefini obiectivele tale de viață. Mici plăceri vor pătrunde în viața ta de zi cu zi, iar o nouă rută privind un stil de viață mult mai sănătos și explorarea celor mai ascunse vise te vor duce către dragoste.

Style Icon: Joan Smalls

Leu

Luna aceasta va readuce entuziasmul privind viața romantică și explorarea talentelor. Îți vei  rezolva problemele tale emoționale privind familia sau alți apropiați. Adaugă puțină magie în momentele tale intime și acestea te vor face să redevi cea mai puternică versiune a ta.

Style Icon: Cara Delevigne

Fecioară

Tinzi să consumi înformațiile ca pe oxigen, însă, luna aceasta încearcă să regândești tot ce observi în media și social media. A păstra lucrurile reale în acest moment este mult mai important pentru tine decât a asculta veștile false. Adaugă puțină dragoste în viața ta amoroasă și în plăcerile tale și vei vedea că o să ai relația refăcută imediat.

Style Icon: Zendaya

Balanță

O nouă obsesesie te va face să parcurgi un drum al descoperirii tale și al vieții personale. Luna aceasta vei fi mai mândră de ceea ce ai și nu îți vei mai dori obții absolut totul. La sfârșitul lunii, vei face anumite planuri pentru a evita pierderile financiare, un scenariu ce te va ajuta să ai parte de viața pe care ți-o dorești.

Style Icon: Dakota Johnson

Sursă: Vogue