Living

Horoscopul pe luna septembrie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
September 2, 2020 17:13 PM

Oficial am intrat în luna septembrie și știi ce înseamnă acest lucru! Este vremea să renunți la îmbrăcămintea pentru vară și să optezi pentru pulovere călduroase, botine strălucitoare și cafea fierbinte.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Dacă vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru a începe să îți faci planuri privind o viitoare călătorie sau visezi la o nouă relație, nu îți face griji, horoscopul tău pentru luna septembrie este aici!

Berbec

Dacă te-ai simțit ciudat în ultima vreme sau ai tendința de a te aprinde de la orice mișcare, este vremea să te calmezi puțin. Vorbind cu un prieten sau un specialist vei putea să te descarci. Încearcă să faci câțiva pași în spate pentru a te regăsi și a fi pregătită pentru drumul cel drept în viață.

Gândește-te și la puțin sport în această lună, pentru ca silueta să fie aceea pe care ai visat-o, iar dacă fericirea și iubirea ți-au cam lipsit, îndreaptă-ți atenția și spre aceste lucruri.

Style icon: Paris Jackson

Taur

Adaugă puțină dragoste pentru căminul tău. Toată intensitatea ce te-a făcut să te stresezi în ultima vreme va mai dispărea și vei simți o inclinație spre a decora mai mult locul în care trăiești. Discuțiile pe care le vei avea în următoarea vreme te vor face să îți cultivi un talent sau să devii o expertă în dragoste.

Încearcă să setezi reguli clare cu un apropiat ce nu cunoaște termenul de ‚destul’ pentru a nu te aprinde degeaba.

Style icon: Behati Prinsloo

Gemeni

Dacă locul te muncă ți-a consumat toată energia în ultima vreme, ori prin faptul că ai avut prea multe de făcut sau pentru că inima nu este în locul pe care îl dorești, încearcă să te desprinzi puțin pentru că în joc sunt sănătatea și stilul tău de viață, scrie publicația Vogue.

Pune pe pauză orice dramă dintre tine și cei apropiați sau proiectele tale de suflet, dar continuă să comunici totul cu cei pe care îi iubești.

Style icon: Carey Mulligan

Rac

Prea multe informații îți pot cauza o cădere nervoasă în această lună. Poate fi din vina timpului petrecut pe social media sau din cauza mesajelor mixte pe care nu poți să le deslușești. Fii precisă, așa că atunci când vine vorba de conexiuni, păstrează totul simplu.

Presiunea de la muncă va dispărea în această perioadă, lăsând loc pentru creativitate și romantism.

Style icon: Mindy Kaling

Leu

Ține bine de finanțele tale. Dacă regulile privind finanțele sau romantismul au fost depășite până acum este vremea să strângi puțin cureaua și să organizezi tot ce deții. Mai mult, în această perioadă îți va folosi bine un detox atunci când vine vorba de vechile obiceiuri și prejudecăți.

Luna aceasta te va face să te simți ca nouă, datorită faptului că vei renunța la gândurile negative și ești pregătită să primești dragostea în viața ta, dar, după propriile reguli acum.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Dragostea te preocupă în această lună, așa că ai o șansă să scapi de vechii demoni ce te bântuie de ceva vreme atunci când vine vorba de relații. O conexiune te consumă mult prea mult așa că a venit vremea să te detașezi puțin pentru a avea timp de respirat și de gândit pentru cum vrei să îți trăiești viața.

O pasiune extremă se calmează și vrei să fii onestă, dar amintește-ți că vorbele au două tăișuri și pot răni pe oricine.

Style icon: Beyonce

Balanță

Ține-te departe de a face mișcări vulcanice, ai răbdare și observă totul. Mintea ta este ascuțită, dar corpul tău are nevoie de puțină îngrijire, așa că luna asta poți să te comporți ca semnul tău și să pui totul în balanță, să fii echilibrată, fără a tinde spre extreme.

Îți primești înapoi energia pierdută și poți să te axezi pe ce contează cu adevărat în viață, așa că o să vezi unde se află atât prietenia adevărată, cât și dragostea după care tânjești.

Style icon: Felicity Jones

Scorpion

În gașca ta sunt multe probleme în această lună. Prietenii pe care te bazai de mult nu mai sunt de găsit, iar în timp ce cauți longevitatea s-ar putea să te regăsești cu o nouă dorință pe care o să o împlinești în luna februarie.

Cariera ta îți va aduce multe lucruri pozitive, acolo este locul în care te vei simți adorată și vei străluci, dacă vei renunța la jocuri și vei deveni mult mai serioasă pe plan profesional.

Style icon: Kendall Jenner

Săgetător

Ridică piciorul de pe pedală atunci când vine vorba despre căminul și familia ta, căci luna aceasta trebuie neapărat să te axezi pe carieră. Ia-ți timp pentru a face lucrurile încet și cu mare grijă, decât să te grăbești, căci această decizie va aduce multe lucruri bune în viața ta.

Lucrează cu multă sârguință și documentează-te mult, o să înveți să iubești ceea ce faci și o să descoperi că rezultatul va consta în călătorii, dragoste și puțină faimă.

Style icon: Rita Ora

Capricorn

Gândește-te bine înainte să vorbești, să trimiți un mesaj sau un mail, sau să împărtășești ceva pe social media pentru că este posibil să dezvălui mai mult decât este necesar. Ai grijă la conversațiile pe care le ai și revizuiește totul și înainte și după, căci doar așa poți să ai o reputație bună, iar finanțele tale să revină pe linia de plutire.

Cum poți să treci peste certurile de acasă și să calmezi atmosfera? Lasă mai mult de la tine, nu mereu modul în care vrem ca ceva să fie făcut este cel mai bun.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Deși nu sună chiar așa de bine, luna aceasta buzunarele vor fi goale, iar inima ta va fi plină de dragoste. Totuși, ai grijă și la finanțele tale, înainte ca pasiunea să te orbească și să nu mai vezi bine cu cine sau pe ce dai banii.

Deși romantismul te atrage și îți dedici tot timpul pentru dragoste, poți să îți pierzi inima, dar ai grijă la mintea ta, pentru a rămâne onestă și a spune mereu lucrurilor pe nume.

Style icon: Kerry Washington

Pești

Este posibil să te simți extrem de sensibilă în această lună așa că este mai bine să îți oferi spațiu pentru a fi cine ești cu adevărat, căci energia altor oameni te-a afectat foarte tare și resimți acest lucru. Dacă alegi să ai grijă puțin de tine, vei simți dorința de a redefini o relație apropiată sau de a avea o nouă conexiune cu cineva nou.

Pe măsură ce grijile din jurul finanțelor tale dispar temporar, te vei axa mai mult pe ceea ce te face fericită și pe ceea ce iubești.

Style icon: Emily Blunt