News

Horoscopul pentru luna IUNIE. Ce îți rezervă astrele

Verdict.ro
June 1, 2021 12:59 PM

Oficial am intrat în luna iunie și știi ce înseamnă acest lucru, vara în sfârșit a venit! Cel puțin calendaristic.. saptămâna aceasta va ploua, dar vine și căldura! Te poți bucura apoi de seri nesfârșite cu prietenele pe o terasă, de bronzul pe care îl vei căpăta din zilele în care vei sta la plajă, pe malul mării sau la o piscină ce ți-a lipsit sau, poate vei avea norocul să ai parte de o dragoste de vară, doar horoscopul tău îți poate spune.

Dacă ești curioasă să vezi ce îți rezervă astrele, ei bine, noi îți venim în ajutor, așa că pregătește-ți cafeaua și bucură-te de ce îți va oferi această lună călduroasă.

Horoscop oferit de Mădălina Manole pentru cancan.ro. Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscopul pentru luna iunie

 

În luna iunie 2021 avem parte de evenimente astrologice importante. În primul rând, în primele trei săptămâni vom fi sub auspiciile lui Mercur retrograd în Gemeni și tot acum se va petrece și solstițiul de vară, pe data de 21 iunie, adică Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn zodiacal.

Pe data de 10 iunie avem parte de o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă inelară de Soare care se va petrece în zodia Gemeni și care va aduce răsturnări de situație în acord cu Destinul și Karma, dar și momente de conștientizare și revelații puternice pentru toți, iar pe data de 24 iunie avem parte de Lună Plină în Capricorn, moment care aduce ocazia culegerii unor roade și încheierea unui capitol în viața noastră.

Venus, planeta iubirii, va intra pe data de 2 iunie în zodia Rac și ne va întoarce atenție către familie, către siguranța celor dragi și bunăstarea căminului. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, părăsește pe data de 11 iunie acest semn și-și face intrarea în zodia Leu marcând începutul unei perioade romantice, încărcate de bucurie și chef de viață și distracții.

Două planeta mari, Jupiter, planeta beneficiilor, și Neptun, planeta confuziilor, intră în mers retrograd, ambele în zodia Pești, pe data de 20 iunie și, respectiv, pe 25 iunie, marcând o perioadă în care ar trebui să ne îngrijim mai mult de sănătatea noastră și a celor dragi și ar trebui să evităm excesele de orice fel.

Berbec

Dragoste

Este o perioadă favorabilă pentru Berbecii care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu membrii familiei. Nativii pot ierta mai ușor, sunt mai calmi și mai înțelegători ca până acum. Totodată, relațiile solide au șanse de consolidare și nu este exclus ca unii parteneri să se mute împreună. În plus, monotonia va dispărea și pasiunea se va reaprinde în cupluri. Nativii singuri se bucură de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin sectorul iubirii astfel încât sunt mult mai deschiși flirtului și mult mai dornici de a cuceri.

Carieră

Cât timp Mercur va fi retrograd în Gemeni este recomandat ca nativii să evite negocierile, să evite semnarea unor noi contracte, pentru că acestea nu vor fi de viitor sau nu vor mulțumi cu adevărat nativii. Este, în schimb, o perioadă bună pentru renegocieri și pentru reevaluarea comunicării cu colegii de muncă. Revizuirea implicării în anumite proiecte de grup sau care țin de social media este necesară către finele lunii.

Bani

Sunt posibile schimbări neașteptate la locul de muncă, iar unele dintre acestea vor avea impact și asupra sectorului financiar. Va trebui ca Berbecii să se responsabilizeze mai mult cu privire la cheltuieli, iar în cazul unor nativi se poate întoarce o propunere financiară care nu s-a concretizat în luna februarie.

Sănătate

Este recomandat ca în perioada de retrogradare a lui Mercur, nativii să aibă mai multă grijă la sănătate și să evite oboseala cronică, agitația mentală și insomniile. Spiritualitatea devine un bun remediu în vindecarea emoțională și în detașarea de trecut, însă recomandarea este ca nativii să evite excesele de orice fel.

Kate Hudson Foto:Instagram

Taur

Dragoste

Taurii sunt sfătuiți să nu se grăbească luna aceasta să intre în noi relații, mai ales cât timp Mercur, guvernatorul iubirii lor, va retrograda. Este foarte posibil ca cineva din trecut să revină în viața nativilor, iar în alte cazuri este probabil ca nativii să nu facă diferența între iubire și prietenie sau să ducă la alt nivel o relație de prietenie, însă ar trebui să fie prudenți. În cuplu, comunicarea se va îmbunătăți și nativii vor fi mai expresivi cu sentimentele lor, dar vor și cere să fie apreciați și iubiți în egală măsură.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți ca luna aceasta să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, să evite tensiunile cu superiorii și să dea dovadă de mai multă adaptabilitate la nou. S-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să reevalueze o situație profesională petrecută în luna februarie a acestui an.

Bani

Mercur retrogradează în sectorul financiar și le cere nativilor revizuirea modului în care câștigă banii, dar și a modului în care îi administrează. De preferat ar fi să reducă cheltuielile și să evite achizițiile importante. Eclipsa de Soare poate aduce revelații, idei financiare foarte bune despre cum să-și crească veniturile sau să-și stabilizeze situația financiară.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă unii Tauri se pot confrunta cu stări emoționale mai intense și cel mai probabil o situație de familie va sta la bază. Este o perioadă în care trecutul, copilăria și traumele emoționale aferente pot reveni în atenția nativilor pentru a fi vindecate, iar susținere există.

Queen Elizabeth II

Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de trei săptămâni mai anevoioase, dat fiind că Mercur retrogradează în zodia lor. Nativii vor fi confuzi cu privire la viața lor personală, dar și la tot ceea ce-i înconjoară, de aceea s-ar putea exprima mai greu. În plus, Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul relațiilor nativilor, va retrograda și le va cere reevaluarea obiectivelor relaționale pe termen lung, iar unii nativi vor analiza dacă relația lor merită oficializată sau nu. Oricum, nu trebuie să ia decizii importante în luna iunie, nici să se căsătorească și nici să divorțeze.

Carieră

Jupiter va retrograda în sectorul carierei și pentru cei născuți în zodia Gemeni va începe, către finele lunii, o perioadă de reevaluare profesională și de redefinire a obiectivelor pe termen lung. Unele colaborări se pot dovedi că nu sunt benefice deloc nativilor și ar trebui încheiate. Li se cere mai multă atenție la imagine, la modul în care se expun în fața lumii.

Bani

În prima jumătate a lunii te axezi mai mult pe sectorul financiar, ai energie să faci bani și te agiți destul de mult în direcția aceasta. Unii nativi pot avea parte de reeditarea unei situații financiare legată de bunuri materiale, credite, împrumuturi care s-a petrecut în luna februarie, cu scopul de a o rezolva din alt unghi, cu alte resurse.

Sănătate

Este normal ca nativii să fie mai agitați și mai obosiți, mai stresați și irascibili luna aceasta, dat fiind retrogradarea lui Mercur, de aceea ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a se odihni corespunzător. Meditația poate fi de bun augur pentru mulți Gemeni acum.

Naomi Campbell

Rac

Dragoste

Nu este deloc o perioadă ușoară în plan relațional și sentimental și este foarte probabil ca mulți nativi Rac să-și pună semne de întrebare dacă sunt sau nu în relația potrivită. În plus, Mercur retrograd poate activa trecutul, poate aduce amintiri dureroase și nu este exclus ca unele sectrete să iasă acum la suprafață și chiar să contribuie la ruperea unor relații. Este vorba de relații în care s-a făcut totul în ultimii 3 ani ca lucrurile să funcționeze.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia luna aceasta să rediscute despre termenii unui contract profesional sau să primească din nou o ofertă de colaborare pe care au refuzat-o în februarie. Oricum, un context legat de luna februarie se poate reedita acum, iar dacă atunci s-au temut, acum pot avea curaj.

Bani

Marte va părăsi zodia lor dar va intra în sectorul financiar, ipostază din care va susține nativii să-și crească veniturile și să-și valorifice propriile talente cu multă îndrăzneală. Ofertele, ideile și promisiunile care vin acum trebuie analizate pe toate părțile.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății este o perioadă bună în puncte mari. Dacă inițial nativii se bucură de energia lui Marte prin zodia lor, ulterior au parte de intrarea Soarelui în semnul lor, iar vitalitatea va fi la cote înalte. Un moment delicat poate fi la Eclipsa de Soare, dat fiind că se petrece pe casa sănătății și este implicată Luna, guvernatoarea lor. Este posibil să fie mai obosiți și moleștiți sau să se teamă prea tare de ceva și să facă niște schimbări neașteptate în stilul lor de viață.

Lana del Rey

Leu

Dragoste

Luna iunie este destul de tensionată pentru Lei în plan relațional. Sunt posibile tensiuni în cuplu și nu este exclu să se reediteze contexte din luna februarie care și atunci au adus neplăceri. Responsabilitatea față de viața în doi, perseverența și maturitatea pot ameliora situația în cuplurile unde se discută despre separare. Către finele lunii pot apărea probleme financiare sau legate de viața intimă care se cer revizuite.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de unele neplăceri profesionale, nu neapărat legate de jobul lor, cât de firma la care lucrează și care ar putea avea unele probleme în această perioadă. De asemenea, situația nu este mai roz nici pentru nativii care au afaceri personale și care trebuie să și le reorganizeze în acord cu noile trenduri.

Bani

Nu este o lună favorabilă împrumuturilor, ci mai degrabă returnării unor datorii și reevaluării situației financiare. Nativii sunt sfătuiți să evite speculațiile și să facă de două ori un calcul înainte de a scoate bani din portofel.

Sănătate

Marte va intra în zodia Leu și le va imprima nativilor multă energie și bună dispoziție, însă chiar dacă nu se vor confrunta ei înșiși cu probleme de sănătate, s-ar putea ca cineva din familie să aibă nevoie de ajutorul lor. Eclipsa de Soare poate fi un moment resimțit la o mai mare intensitate și nu este exclus ca unii nativi să se simtă mai obosiți.

Jennifer Lopez

Fecioară

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Fecioară poate fi o perioadă mai tensionată în relații, în care nativii sunt nevoiți să reevalueze un context sentimental cu care s-au confruntat în luna februarie și să vină cu unele schimbări pentru ca lucrurile să meargă. În plus, Jupiter va retrograda chiar în sectorul relațiilor de lungă durată și poate aduce separări, dacă nu se ajunge la noi perspective de viitor, dacă nu se vindecă ceea ce nu funcționează.

Carieră

Mer retrogradează în sectorul carierei, acolo unde va avea loc și Eclipsa de Soare, iar Fecioarele se pot aștepta la unele schimbări, pot apărea unele răsturnări de situație care cer reevaluare. Oricum este o perioadă de revizuiri și mulți nativi își pot da seama că nu sunt pe direcția potrivită, dar totodată au și revelația a ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivele.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii nu au de ce să-și facă probleme pentru că traversează o perioadă destul de bună. Pot avea parte de câștiguri și chiar de o creștere a veniturilor, mai ales în cazul celor care sunt plătiți în funcție de cât lucrează, care nu au un salariu fix. Cei care au datorii se pot achita de ele.

Sănătate

S-ar putea ca o afecțiune mai veche să le dea bătăi de cap Fecioarelor și de preferat ar fi să asculte mesajele date de organism. Este nevoie de o reorganizare a stilului de viață și de mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și de timpul liber alocat relaxării.

Beyonce

Balanță

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Balanță se anunță o perioadă în care viața socială se activează și nativii pot ieși mai mult cu partenerul, ioar cei singuri pot cunoaște oameni noi cu care să lege relații. Este posibil ca o situație petrecută în februarie să se reactualizeze acum pentru a fi abordată din altă perspectivă. Deși încep greu relații noi, iar cele noi se pot încheia, nativii sunt sfătuiți să devină pe cât posibil maturi și responsabili cu tot ce ține de viața sentimentală.

Carieră

Venus, guvernatoarea Balanțelor, va intra în Rac și va activa întocmai sectorul carierei, context care susține foarte mult nativii să se afirme, să se pună într-o lumină care să-i favorizeze. Este momentul să-și îmbunătățesacă imaginea și să facă pași spre atingerea obiectivelor. În unele cazuri sunt posibile promovări la locul de muncă. Eclipsa de Soare se petrece tot aici și poate stimula nativii să facă o schimbare importantă sau pot fi puși în fața unei schimbări neașteaptate. O reevaluarea a sarcinilor și programului de muncă poate fi de bun augur acum.

Bani

Marte, guvernatorul lor financiar, va intra în sectorul proiectelor și din această ipostază poate atrage o sponsorizare, o finanțare în cazul nativilor implicați în proiecte. Poate veni suport financiar din partea unei persoane importante.

Sănătate

Jupiter va retrograda în sectorul sănătății, așa că la finele lunii se cere mai multă odihnă și o mai ales o reorganizare a stilului de viață și a programului astfel încât nativii să aibă timp și de relaxare. De asemenea, este nevoie și de atenție acordată stilului alimentar și evitarea exceselor.

Kim Kardashian

Scorpion

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile, intră în Rac, ipostază din care îi ajută să fie mai empatici și să se apropie mai mult de persoana iubită la nivel emoțional. Pe de altă parte, în căsnicii  și relații de lungă durată poate fi vorba de un moment de criză care cere mai multă maturitate și responsabilitate pentru ca lucrurile să funcționeze. Pot apărea unele schimbări neașteptate care să aducă un partaj, încheierea unei relații toxice sau pot ieși la suprafață unele secrete, se pot intensifica gelozii.

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de intrarea lui Marte în Leu, în sectorul carierei și acest aspect le aduce energie în atingerea obiectivelor profesionale, șanse de afirmare și ocazia recunoașterii meritelor. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Atenție însă la tensiunile cu superiorii care pot fi destul de dese.

Bani

Mercur retrogradează într-un sector financiar, acolo unde va avea loc și Eclipsa de Soare, prin urmare este posibilă o criză financiară, însă care aduce revelații și ocazia regenerării acestui sector. Pot apărea noi oportunități. Este de preferat ca nativii să evite împrumuturile și să-și achite datoriile, să se responsabilizeze vizavi de cheltuieli.

Sănătate

Eclipsa de Soare poate aduce la suprafață traume, dependențe, frici, angoase, iar nativii au toate șansele acum să se elibereze de ele. Pot fi ajutați de terapii complementare, pot merge la un psiholog care să-i ghideze pe calea vindecării psihice și emoționale.

Ciara

Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător pot traversa o perioadă destul de tensionată în relații, dat fiind că aici retrogradează Mercur și, în plus, tot aici se petrece și Eclipsa de Soare care poate aduce răsturnări de situație. Este momentul reevaluărilor și mulți nativi își pot da seama dacă sunt în relația potrivită. Pot avea momente de neîncredere în partener. Alții pot relua comunicarea cu o persoană dragă, iar alții pot decide dacă să-și oficializeze sau nu relația

Carieră

Mulți nativi pot avea parte de schimbări la locul de muncă care să le ceară mai multă responsabilitate și asumare. Posibil ca relațiile cu colegii, colaboratorii, partenerii de afaceri să fie mai tensionate luna aceasta. Cei care au afaceri personale trebuie să vină cu reorganizări pentru ca lucrurile să funcționeze.

Bani

Din punct de vedere financiar, pentru cei născuți în zodia Săgetător pot apărea nemulțumiri și destabilizări cauzate fie de nesiguranța salariului, fie de faptul că nu câștigă pe cât și-ar fi dorit. Nu este o perioadă benefică semnării noilor contracte, însă se pot renegocia și revizui contracte mai vechi, mai ales din punct de vedere al clauzelor financiare.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul lor, va retrograda în Pești și va pune degetul pe rană, fiind vorba de o rană emoțională, o traumă mai veche nevindecată, posibil chiar din copilărie. Mulți Săgetători au șansa să se vindece acum emoțional sau să conștientizeze că afecțiunile fizicie au legătură cu sănătatea emoțională. Dorința de a călători este mare și nu ar strica o vacanță. Mai multă grijă la alimentație luna aceasta și la odihnă.

 

Hailey Bieber

Capricorn

Dragoste

Venus, planeta guvernatoare a iubirii lor, intră în sectorul relațiilor, iar Marte în sectorul intimității, prin urmare pentru nativii care sunt parte a unui cuplu urmează o perioadă intensă, romantică și au șanse mari să se apropie de perechea de viață și să alunge monotonia, aspect care consolidează legăturile. Pentru cei singuri, contextul astrologic poate aduce o dragoste la prima vedere, însă cu iz de aventură romantică. Posibil ca în unele cazuri să se reediteze situații din luna februarie care să ceară o altă perspectivă și abordare.

Carieră

Cu Mercur retrograd în sectorul muncii este o perioadă de reevaluare profesională și de reorganizare a sarcinilor și programului. Aici va avea loc Eclipsa de Soare care poate veni cu evenimente neașteptate ce pot aduce schimbări la locul de muncă, dar și noi viziuni profesionale.

Bani

Din punct de vedere financiar, este momentul ca nativii să devină mai responsabili cu cheltuielile și să evite pe cât posibil speculațiile financiare. Tendința de a cheltui pentru mofturi și distracții este destul de mare acum. Posibil ca banii să vină mai greu sau cu întârzieri și de aceea pot fi obligați să apeleze la resursele altora sau la economii.

Sănătate

Mercur este retrograd chiar în sectorul sănătății și le cere nativilor ca luna aceasta să ae ocupe de afecțiuni mai vechi netratate și să-și reevalueze starea generală. Este nevoie de o schimbare a stilului de viață, de mai multă grijă la alimentație și mai multă odihnă. De asemenea, atenție și la afecțiunile respiratorii.

Kate Middleton

Vărsător

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de aspecte destul de tensionate în viața sentimentală. Mercur retrogradează aici, iar Marte intră în Leu, în sectorul relațiilor, context care poate marca tensiuni în cuplu, nemulțumiri și reproșuri. Este o perioadă de revizuire a vieții sentimentale, a modului în care își exprimă iubirea și comunică cu partenerul, a relației cu copiii sau vizavi de ideea de părinte, o perioadă care cere reconstrucție pe baze noi. Eclipsa de Soare din Gemeni poate aduce surprize sentimentale și schimbări neașteptate în viața amoroasă. Cei singuri sunt sfătuiți să evite începerea unor noi povești de iubire acum pentru că pot să nu fie de durată.

Carieră

Venus va intra în Rac și va activa casa muncii, iar Marte din Leu va susține relațiile profesionale, în sensul de energie pentru a lega noi parteneriate și contracte. Este o perioadă în care șansele de îmbunătățire a situației de la locul de muncă și a relației cu colegii sunt foarte mari.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Jupiter prin sectorul financiar, prin urmare este o perioadă de reevaluare a modului în care-și câștigă banii, dar și a modului în care-i administrează. Este de preferat să fie mai atenți la conturile lor, la investițiile pe care le fac și chiar să-și recalculeze o rată la credit, să renegocieze o dobândă.

Sănătate

Tot Venus în tranzitul său prin Rac poate ajuta la ameliorarea unor probleme de sănătate și la îmbunătățirea stilului de viață, însă și nativii trebuie să facă un efort în acest sens. S-ar putea ca anumite situații emoționale din luna februarie să revină acum în atenție pentru a fi abordate dintr-o altă perspectivă.

Jennifer Aniston

Pești

Dragoste

Este o lună în care accentul cade mult pe zona emoțională și aici trebuie ca nativii să fie atenți și să-și revizuiască bazele emoționale pe care-și construiesc relații. Trecutul amoros, traumele din copilărie pot reveni acum pentru că, se pare, stau la baza multor disfuncționalități relaționale, mai ales că și Jupiter, guvernatorul lor, retrogradează în zodia lor, deci nativii trebuie să-și îmbunătățească înainte de toate relația cu ei înșiși. Pot apărea tensiuni cu familia mai dese luna aceasta. Pe de altă parte, Venus intră în Rac, în sectorul iubirii lor, deci pot fi mai empatici și mai romantici în dragoste, iar pentru cei singuri poate aduce ocazia unor noi povești romantice, intense.

Carieră

Peștii au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul muncii, aspect care prefigurează multă energie alocată în această direcție. Sunt mai activi la job, au mai mult spor, însă există și riscul de a se suprasolicita dacă exagerează. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, însă s-ar putea ca un contract semnat până pe 23 iunie să nu fie de lungă durată sau mulțumitor. Este de preferat să se evite negocierea și semnarea de noi contracte până atunci.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești sunt foarte determinați să facă bani din munca lor și cei care lucrează pe comision sau sunt plătiți în funcție de cât muncesc, pot avea câștiguri mai bune acum. Atenție la propunerile colaboratorilor pentru că nu toate sunt de luat în seamă și pot fi destul de înșelătoare.

Sănătate

Peștii se consumă foarte mult din punct de vedere emoțional, sufletesc și, în plus, nu sunt deloc susținuți la finele lunii, când Jupiter, guvernatorul lor, retrogradează în semnul lor. Vor fi mai obosiți și vor avea nevoie de mai multă odihnă, mai ales că sunt tentați să facă excese. Totodată, tranzitul lui Marte prin Rac, prin casa sănătății, poate aduce energie din plin, dar și epuizare sau reapariția unor simptome mai vechi care se cer tratate.

Elle și Dakota Fanning