Living

Horoscopul zilei: 24 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 24, 2020 14:00 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Berbec vor fi foarte conflictuali și tensionați.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt direct afectați de acest aspect și nu doar pentru că Marte se află în zodia lor, ci și pentru că le este guvernator. Astfel, nativii trebuie să dea dovadă de autocontrol și răbdare în luarea deciziilor radicale privind cariera pentru că există riscul ca ceea ce decid acum să-i limiteze foarte mult în atingerea obiectivelor de viitor. Nativii sunt sfătuiți să evite conflictele cu autoritățile, să fie atenți la ceea ce spun pentru că pot deranja persoane importante. Tot acest aspect vorbește și de reevaluarea unei situații legate de carieră, de țeluri profesionale și acțiune în direcția obținerii unui rezultat dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o mare nevoie de libertate și independență în ceea ce privește cariera, detașare de ceea ce-i constrânge.

Style icon: Reese Witherspoon

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să se elibereze de obstacole, de frici și temeri pentru a vedea oportunitățile, pentru a progresa. Nativii resimt totodată și o mai mare dorință de a-și îmbunătăți sănătatea și o pot face prin reevaluarea unor principii de viață, prin reîntoarcerea la spiritualitate. Posibil ca unii Tauri să resimtă blocaje legate de o călătorie sau de studii, legate de o diplomă, iar ceea ce trebuie să facă este să-și reanalizeze nivelul de cunoaștere și să acționeze pentru îmbunătățirea acestuia. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să caute să se înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională.

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la zona de prieteni și proiecte personale sau pe care le au în comun cu alții, dar și la finanțele investite în aceste direcții. Mulți nativi vor simți să demareze ceva, un proiect, să se afirme într-o direcție de viață, însă trebuie să fie foarte atenți la banii pe care-i investesc, să se gândească de două ori înainte să facă un credit în acest scop. Saturn le cere transformări interioare puternice dacă vor să se afirme și pot apărea în urma unor situații de criză, chiar violente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot apărea conflicte cu cei din jur, fie prieteni, fie cu cei cu care-și împart banii. Este nevoie de o selecție mai serioasă în anturaj.

Style icon: Lily-Rose Depp

Rac

Cei născuți în zodia Rac trec printr-un moment tensionat legat de carieră, de aspirațiile lor profesionale. Marte vrea afirmare, în schimb Saturn cere lecții de învățat în modul de relaționare cu cei din jur, cere răbdare și înțelepciune. Nativii trebuie să-și reevalueze parteneriatele și colaborările în care sunt implicați, relațiile profesionale și să acționeze în direcția care-i ajută să se afirme în carieră. Posibil ca mulți să resimtă ca o povară actualul loc de muncă sau să simtă că persoana iubită nu le oferă sprijin. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu renunțe la visurile lor. Va veni ziua în care le vor atinge, probabil după teste de responsabilitate. Unii poate trebuie să încheie o colaborare pentru a se afirma în altă direcție.

Style icon: Gisele Bundchen

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt stimulați de Marte să călătorească, însă limitați de Saturn, sunt stimulați de Marte să-și schimbe principii de viață, filozofii de viață, mentalități și puși la treabă de Saturn să facă aceste schimbări prin teste legate de muncă și sănătate. Nativilor li se cere reevaluarea și schimbarea completă a stilului de viață dacă-și doresc atingerea celor mai înalte idealuri, mai ales fiind vorba de idealuri spirituale. De asemenea, cei care-și doresc să atingă un nivel de cunoaștere elevat, să urmeze anumite cursuri de dezvoltare, trebuie să muncească enorm și să-și reconsidere traseul, activitățile pe care le urmează în acest scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un interes remarcabil pentru terapiile alternative.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot resimți un puternic conflict interior în această perioadă. Marte le cere să-și dezvăluie secretele pentru a fi ei însuși, să conștientizeze și să-și pună în practică latura ascunsă a lor, să lase intimitatea, pasiunea să iasă la suprafață, îi stimulează să preia o moștenire, să facă un credit, un partaj. O pierdere majoră (a unei persoane sau a unui bun material) poate contribui la transformarea lor. Pe de altă parte, unii nativi pot fi transformați prin iubire, prin copii, mai exact prin limitarea accesului la aceste bucurii ale vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii.

Style icon: Zendaya

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tensiuni interioare legate de partenerul de viață și de familie. Marte le aduce dorința de a avea un partener, de a avea o relație, de a se căsători, însă Saturn îi limitează și le cere responsabilitate, maturizare, schimbări interioare, reanaliză a trecutului, a copilăriei. Reevaluarea eu-lui interior, a copilului interior îi va ajuta să lege relații. Schimbări în relații vor fi, de aceea nu este exclus ca cei căsătoriți și aflați în relații limitative și restrictive, nefericite, în care nu sunt apreciați și valorificați să ajungă la divorț acum sau în toamnă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni în relația de cuplu sau blocaje într-un parteneriat de afaceri, cu un colaborator.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de frustrări legate de stilul de viață, de sarcinile zilnice, de locul de muncă și chiar de sănătate. Nativii vor simți să facă schimbări la aceste capitole, însă vor fi limitați de Saturn și, practic, nu vor ști cum să facă ce-și doresc, nu vor avea idei sau nu vor fi cele mai bune. Comunicarea le este limitată, deplasările nu sunt cea mai bună idee în contextul epidemiologic actual. Saturn poate veni cu o lecție care să-i determine să-și schimbe complet stilul de viață. Pe de altă parte, reevaluarea modului în care comunică îi poate ajuta să se afirme la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot deveni conflictuali cu colegii de muncă.

Style icon: Alicia Vikander

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tensiuni și frustrări legate de iubire, creativitate și finanțe. Marte îi stimulează să se dedice iubirii și creativității, copiilor, le cere să îndrăznească să iubească și să se lase iubiți, în timp ce Saturn îi limitează, fie printr-o problemă financiară, fie printr-o problemă legată de stima de sine și de autoevaluarea personală. Este important să-și reevalueze timpul alocat pentru a face bani și să-și reanalizeze nevoia de independență, dar și talentele, pentru a face schimbările cerute de Marte în plan sentimental. Unii nativi pot pierde bani și bunuri pentru a da valoare iubirii sau persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce tensiuni în cuplu sau în relația cu copiii.

Style Icon: Zoe Kravitz

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt tensiuni interioare puternice, mai ales că Saturn le este guvernator și se află în zodia lor și în retrogradare. Marte le cere schimbări legate de raportarea la familie, la părinți, le aduce provocări legate de locuință, dar și mult tumult interior, o luptă interioară, un război al emoțiilor, un război cu trecutul lor, cu copilăria, cu eu-l lor. Aici se cer schimbări, iar acestea vin prin reevaluarea propriei persoane, princonștientizarea personalității, prin maturizare și responsabilizare față de propria viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce tensiuni în familie, mai ales dacă libertatea le este îngrădită.

Style icon: Regina King

Vărsător

Marte vrea comunicare, afirmare prin dialog sau activăți ce implică comunicarea, ieșit în față și spus lucrurilor pe nume, asumarea celor spuse, iar Saturn cere cumpătare, introspecție, meditație, prin urmare cei născuți în zodia Vărsător au parte de mult tumult interior. Unii nativi vor fi dornici să mai învețe ceva, dar se vor teme să facă pasul. Cei care aleg să plece în plimbări, trebuie să o facă responsabil. Reevaluarea trecutului, a traumelor și fricilor, a viciilor, îi poate ajuta să se exprime mai bine, să se înțeleagă mai bine. În unele cazuri, poat avea parte de lecții pe sănătate pentru a urma o direcție, pentru a porni pe un drum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite stresul și nervii și să aibă grijă la conflictele cu cei din jur care pot fi impactante.

Style icon: Natalie Dormer

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de multă acțiune și provocări în sectorul financiar, iar Marte în tranzit aici le aduce determinare pentru a-și îmbunătăți veniturile, pentru a face bani, însă Saturn îi limitează, iar lecțiile lui sunt legate de prieteni și proiecte personale, afaceri. Este nevoie ca nativii să nu-și acorde toată încrederea celor din jur pentru că pot pierde bani. Reevaluarea unor relații cu cei din anturaj sau a unui proiect în sine, a unei afaceri, îi poate ajuta în afirmarea pe plan financiar. Pe de altă parte, Marte le cere schimbări legate de stima de sine, de felul în care se raportează la un talent pe care îl au, la nevoia de independență. Cei care nu se pun în valoare mai mult, care nu-și monetizează un talent, pot simți pe pielea lor lecțiile saturniene. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce conflicte care se nasc din cauza banilor.

Style icon: Lupita Nyong’o