Living

Horoscopul zilnic: 13 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 13, 2020 14:35 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Vârsător pot întâlni o persoană ce le va capta interesul și atenția.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de comunicare și înțelegere a celorlalți. Nativii fac schimb de idei cu cei din jur, oferă și primesc informații prețioase, de ajutor, și se exprimă cu mare ușurință chiar și în dialogurile cu persoane necunoscute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște oameni noi, poate chiar într-o scurtă deplasare, vizită.

Style icon: Mariah Carey

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții pe teme financiare, dialoguri menite să le consolideze veniturile, posibil chiar negocieri salariale sau legate de o remunerație primită în urma unei munci depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești bune în acest sector al banilor, chiar posibilitatea monetizării unui talent și teama nativilor legată de siguranța materială se poate dizolva.

Style icon: Jessica Alba

Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte comunicativi, bine dispuși, puși pe glume și detașați de stresul cotidian. Nativii pot rezolva situații delicate prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține pe cei care dau examene, susțin discursuri sau doresc să se afirme într-un cadru oficial, public.

Style icon: Marilyn Monroe

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o furtună de idei, unele productive și constructive, altele temătoare și restrictive. Nativii nu trebuie să ia astăzi (și nici mâine) nicio decizie importantă pentru că poate fi superficială și o pot regreta ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea, detașarea de stres și plimbările pot fi un bun remediu.

Style icon: Khloe Kardashian

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri cu prietenii, participă la evenimente în anturaj, se distrează și se simt bine reușind să se deconecteze de la stresul cotidian. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane și de a lega prietenii de lungă durată. Unii nativi negociază, discută un plan, poate chiar un plan de vacanță.

Style icon: Madonna

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șanse mari să facă impresie foarte bună în fața șefilor printr-un dialog susținut, sau prin participarea la o ședință sau pur și simplu prin transmiterea unei idei, soluții la o problemă profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic nativii care dau interviuri sau negociază un statut, discută despre o funcție.

Style icon: Zendaya

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță caută răspunsuri, se tocmesc, nu se contrazic, dar cercetează cu mare atenție un context. Pentru unii nativi este vorba de schimb de impresii și păreri pe marginea unui subiect, în timp ce pentru alții este vorba de nevoia de a vedea din alt unghi o situație, de a o înțelege la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a discuta despre o călătorie, vacanță.

Style icon: Halsey

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ocazii să-și pună în ordine o situație financiară sau patrimonială, chiar și dacă va fi nevoie să apeleze la reprezentanți ai instituțiilor statului sau la un context juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă intuiție, creativitate, inspirație în luarea celor mai bune decizii.

Style icon: Kendall Jenner

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să discute cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri despre situații care-i frământă și care necesită rezolvare imediată. Sunt susținuți în dialog, însă atenție la impunerea autorității în cazul asociaților și colaboratorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rezolva o chestiune contractuală, de a negocia termenii și condițiile unui act, document oficial.

Style icon: Taylor Swift

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să rezolve chestiuni ce vizează locul de muncă, să discute calm și amabil cu colegii și chiar să înlăture unele tensiuni preexistente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare de sănătate mai bună, inclusiv o stare de spirit care le favorizează cheful de comunicare și dialog.

Style icon: Jordin Sparks

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt veseli, glumeți, detașați de toate problemele cotidiene și cu chef de distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia celor singuri de a întâlni un posibil partener în cazul unei ieșiri, petreceri, distracții. În cuplu, dialogurile cu persoana iubită sunt constructive și se pot rezolva neînțelegeri mai vechi, se pot clarifica nelămuriri.

Style icon: Isla Fisher

Pești

Cei născuți în zodia Pești discută cu familia, pun la cale planuri, unii de reamenajare a casei și de responsabilizare a activităților gospodărești, alții de vacanță. Unii Pești planifică o vizită la rude, în locurile copilăriei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra sănătății, în special pe nativii care au probleme de natură cardiovasculară și care acum ar trebui să se menajeze mai mult. Se recomandă mai multă relaxare și odihnă.

Style icon: Camila Cabello