Living

Horoscopul zilnic: 14 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 14, 2020 13:27 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Balanță trebuie să fie atenți la colegii de muncă ce pot fi înșelători.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să reia astăzi dialoguri din trecut, fie cu foști parteneri de viață, fie să rediscute niște probleme profesionale, să renegocieze niște aspecte ce țin de un contract. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține foarte mult în comunicarea cu persoana iubită și în rezolvarea unor probleme mai vechi pe care le au cu copiii, în special legate de educația acestora.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi tensionați, constrânși de un context financiar și pot accepta un proiect care nu le place sau nu este ceea ce și-au dorit cu adevărat. Posibil ca un prieten să le ceară un împrumut, însă de preferat ar fi să fie chibzuiți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri plăcute, constructive cu familia și ocazia de a pune la cale un plan, posibil chiar de renovare, reamenajare a casei.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi prea încântați de veștile care vin din zona profesională. Unii nativi vor simți că pierd o portunitate, o ocazie de afirmare. Tensiuni cu superiorii și posibile confuzii, neclarități legate de muncă. În schimb, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în negocieri și în impunerea punctului de vedere, atâta timp cât o fac calm și diplomat.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac se frământă cu privire la trecut, la niște decizii luate și care acum nu-i mai încântă. Unii nativi caută să înțeleagă din punct de vedere spiritual o situație trăită. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce intuiție bună la investiții, clarviziune într-o situație financiară. Posibil returnarea unei datorii.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de transformări interioare puternice sau, cel puțin, așa resimt nativii un context care vizează o relație de prietenie sau o relație intimă, sexuală, o aventură. Unii pun punct, alții ascund dorința în interior. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în comunicare, socializare, însă nu în dialoguri intime și profunde, pe teme prea personale.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă mare grijă la dialogurile profesionale sau cu partenerii de afaceri, colaboratorii pentru că pot fi tensionate și imposibil de clarificat neînțelegerile azi. În cuplu pot primi reproșuri pentru că muncesc prea mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia unei renegocieri profesionale, poate cu un fost loc de muncă.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de dialoguri plăcute în cercul de prieteni și nativii sunt sfătuiți să asculte sfaturile celor mai în vârstă sau mai înțelepți decât ei. Pot primi chiar sugestii legate de un proiect pe care-l au în cap. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că la locul de muncă cineva poate încerca să le pună bețe în roate.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de niște dialoguri pe teme financiare destul de constructive. Unii nativi reușesc să găsească o cale pentru a se afirma chiar folosindu-se de niște resurse personale sau, în alte cazuri, de niște bani puși deoparte. Zi bună pentru a depune actele pentru un credit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că în cuplu poate să apară un conflict ca urmare a unui secret ieșit la suprafață sau chiar din cauze financiare.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte în cuplu, în familie cauzate de viziuni diferite și se pot spune cuvinte destul de dure. În unele cazuri apar reproșuri din partea părinților cu privire la partener sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în dialogurile spirituale, în încercarea de a îmbunătăți o viziune de viitor în relațiile parteneriale.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie mai atenți la propunerile colegilor de muncă pentru că nu toate sunt avantajoase și pot fi păcăliți chiar și fără rea intenție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o veste bună legată de sănătate sau un ajutor financiar, un suport din partea partenerului de viață la care nu s-ar fi așteptat.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie puțin întorși pe dos, deranjați de niște cheltuieli făcute pe distracții sau cu mofturile copiilor, însă cel mai probabil le vor digera în interior și nu vor face scandal din asta. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a dialoga impecabil cu persoana iubită, iar cei singuri, în continuare, au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de conflicte interioare, frământări legate de trecut, iar unii nativi pot rpbufni în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține foarte mult în rezolvarea unor situații ce țin de locul de muncă, de activitățile zilnice. Posibil o schimbare benefică de program.

Style icon: Cindy Crawford