Living

Horoscopul zilnic: 15 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 15, 2020 14:37 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din nativii din zodia Taur au parte de retrogradarea lui Uranus în semnul lor, ce va avea impact asupra vieții personale.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în sectorul financiar,  iar pentru acești nativi va începe o perioadă de reevaluare și reanaliză financiară, dar mai ales de reconstruire a sistemului de valori și de reinventare a modului în care-și câștigă banii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe cei care-și pun în evidență talentele și le monetizează.

Style icon: Leighton Meester

Taur

Cei născuți în zodia Taur auparte de această retrogradare în semnul lor, iar pentru ei va fi vorba de o revoluție personală, însă trebuie privită în sensul bun al cuvântului. Nativii vor dori mai multă independență, atât sentimentală, cât și financiară, vor dori să se pună în valoare într-un mod nonconformist și chiar excentric pentru ei, care sunt firi tradiționale. Vor trece printr-o perioadă de reinventare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor câștiguri neașteptate, unor trăiri sentimentale surprinzătoare, noutăți în dragoste.

Style icon: Cher

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o etapă de conștientizări, de reevaluări și reanalize a unor situații, decizii din trecut care vizează în special sfera financiară și sentimentală. Nativii vor reuși să se detașeze de tot ce este vechi și învechit, însă horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că nu va fi nimic foarte ușor și va trebui să depună efort și mai ales să-și depășească fricile și temerile pentru a-și revoluționa gândirea.

Style icon: Lucy Hale

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor traversa o etapă de revoluționare a relațiilor de prietenie, dar și de reconfigurare, de reinventare a unor planuri și proiecte care până acum, în formula existentă, nu au dat roadele financiare dorite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme în iubire sau nativii să calce strâmb cu cineva din anturaj.

Style icon: Meryl Streep

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă de reevaluare profesională care le va stimula reinventarea în carieră și reconfigurarea țelurilor și obiectivelor. Nativii vor căuta modalități nonconformiste, excentrice de a se pune în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în detașarea de proiectele și profesiile care nu le aduc beneficiile financiare dorite.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de reconfigurare a sistemului de valori, de reinventare a modului de gândire, o perioadă de repoziționare față de unele principii și mentalități. Prejudecățile vor fi lăsate în spate și nativii, analitici de felul lor, vor deveni mult mai liberi în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie surpriză, posibil cu prietenii.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar nativii vor simți mai mult ca niciodată nevoia de independență, de a se desprinde de un credit, de a nu mai depinde financiar de cineva, poate chiar de partenerul de viață. Reconfigurarea acestor aspecte le va aduce ulterior mai multă pace, echilibru și armonie n viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a reinventa apsiunea în cuplu sau de a revoluționa o relație ascunsă, o aventură.

Style icon: Kate Winslet

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea planetei Uranus întocmai în sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii vor dori mai multă independență în cuplu, vor simți nevoia de a trasa noi direcții în relație și este momentul să-și reinventeze viața sentimentală, mai ales dacă sunt singuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a reevalua niște colaborări și asocieri. Acele parteneriate, afaceri care nu aduc profit pot fi, mai devreme sau mai târziu, încheiate.

Style icon: Julia Roberts

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-o amplă etapă de reevaluare a locului de muncă, de reconfigurare a modului în care-și îndeplinesc sarcinile și atribuțiile. Mulți nativi vor dori să fie mai liberi, mai independenți și mai puțini constrânși de programul zilnic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care doresc să-și schimbe stilul de viață. Atebție la excesele alimenare!

Style icon: Ashley Benson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul iubirii și nativii vor analiza cu mult spirit critic o poveste de iubire. În timp ce unii vor revoluționa relația în care se află, alții vor dori mai multă libertate. Relațiile cu copiii vor căpăta o doză de nonconformism care poate merge până la îndeplinirea unor mofturi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pleca într-o vacanță. Posibil ca în cuplu să apară surprize, evenimente neașteptate, dar plăcute, surprinzătoare.

Style icon: Emilia Clarke

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător resimt retrogradarea lui Uranus, dat fiind că le este guvernator, și pentru mulți dintre nativi poate aduce o mai mare poftă de libertate, în sensul de desprindere de trecut, de dogme, amintiri și imagini din copilărie. Surprize în dragoste, în cuplurile de lungp durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot fi destul de conflictuali cu cei din familie.

Style icon: Jennifer Aniston

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de surprize în comunicare, vești neașteptate, informații inedite. Nativii, cel mai probabil, vor simți nevoia de a-și reconfigura și reinventa modul în care dialoghează cu cei din jur, în special cu persoana iubită și cu copiii. Declarații de dragoste, dar și aventuri, tentații sentimentale și flirturi pot apărea în următoarele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și revizui atitudinea față de o negociere, de o deplasare, scurtă călătorie sau față de relația cu o rudă apropiată.

Style icon: Eva Mendes