Living

Horoscopul zilnic: 16 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 16, 2020 14:00 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Săgetător au parte de nemulțumiri materiale.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt plini de energie, activi, cu chef de treabă și, deși este o zi liberă, nativii nu se vor odihni, ci vor pune la punct detalii ce țin de locuință, chiar vor face aranjamente, curățenie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot enerva din orice și pot deveni irascibili cu mare ușurință, ceea ce-i poate face să intre în conflicte cu familia.

Style icon: Reese Witherspoon

Taur

Cei născuți în zodia Taur nu simt nevoia nici să stea la povești, nici să participe la întâlniri, reuniuni, distracții. Capacitatea de socializare este limitată și singurul dialog pe care și-l doresc este cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe cei care învață pentru examene, teste, care se pregătesc pentru interviuri, ședințe. Atenție la conflictele de idei!

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își fac un calcul estimativ al veniturilor și cheltuielilor și simt nevoia să pună un ban deoparte său se renunțe la ceva ce este prea costisitor pentru moment. Unii nativi analizează investițiile, profitul obținut în ultimul timp. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că s-ar putea vedea nevoiți cât de curând să scoată o sumă din buzunar pentru care nu sunt pregătiți. Chibzuială și cumpătare.

Style icon: Angelina Jolie

Rac

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se retragă fie în intimitatea căminului, fie în zone liniștite, unde să nu fie deranjați. Nativii vor evita discuțiile în contradictoriu și tensiunile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și redescoperi și redobândi echilibrul interior și pacea.

Style icon: Kristen Bell

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi năpădiți de amintiri, de gânduri și păreri de rău, regrete. Nativii se lasă răscoliți pe fondul unei mari sensibilități indusă de contextul astrologic și ar fi bine să fie conștienți și să încerce să contracareze suspinele. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să facă eforturi pentru a nu-și strica starea de spirit.

Style icon: Kim Cattrall

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară refuză să stea de vorbă cu prieteniipe situații delicate și evită întâlnirile, distracțiile, petrecerile. Nevoia de a sta liniștiți este mare și nici nu doresc să dea explicații nimănui. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Moment de reanaliză a unor planuri și proiecte personale.

Style icon: Salma Hayek

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi destul de critici cu cei din jur, dar și cu ei înșiși, acuzându-se indirect de lipsa de acțiune în anumite contexte. Mulți nativi vor vrea să se expună public, să-și exprime punctul de vedere în fața celorlalți ca o explicație la ceea ce trăiesc. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot fi chiar ei cei criticați pentru atitudinea sfidătoare de care dau dovadă.

Style icon: Gwyneth Paltrow

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte de idei, de principii care se dau peste cap într-un anume context și nativii pot fi destul de bulversați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu este momentu unor decizii radicale, majore mai ales dacă acestea vizează un curs, seminar sau o călătorie. Posibile vești confuze din străinătate.

Style icon: Kendall Jenner

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt în dubiu, confuzi cu privire la o situație financiară ce vizează, cel mai probabil, un credit, împrumut, o investiție sau poate chiar un partaj, litigiu. Posibile nemulțumiri și dezamăgiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că banii pot fi subiect de ceartă în cuplu, mai ales când partenerii depind unul de celălalt sau banii sunt la comun.

Style icon: Jane Fonda

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt tensiuni interioare în relația de cuplu, mai ales dacă nativii sunt căsătoriți sau se află în relații de lungă durată unde s-au adunat multe. Partea interesantă este că evită orice formă de dialog pentru a lămuri nemulțumirile parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă răbdare sau, mai corect spus, lipsă de chef și determinare în lupta de opinii.

Style icon: Nina Dobrev

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să-și pună ordine în program, să-și traseze coordonate pe termen mediu și lung, nefiind vorba și de acțiune propriu-zisă. Oricum, starea de sănătate le poate juca feste, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă mai multă grijă la alimentație, mai ales dacă țin regim, au intoleranțe alimentare sau dacă se află în vacanțe și mânâncă noutăți. De verificat eticheta și valabilitatea.

Style icon: Kelly Rowland

Pești

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o etapă de melancolie, nostalgie, chiar sentimente de frustrare combinate cu regrete, dor față de cineva, de un partener de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține nativii care creeează pentru că sensibilitatea momentului le poate aduce inspirație și le poate dezvolta spiritul de artist.

Style icon: Rachel Weisz