Living

Horoscopul zilnic: 19 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 19, 2020 14:43 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Leu au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra vieții personale.

Pe aceeasi tema4 zodii care vor fi la fel de puternice precum un diamant neșlefuit în 2020

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi în dragoste, noi povești de iubire sau ocazia de a duce actuala relație la un nivel superior. Mulți nativi vor simți nevoia, dorinșa de a deveni părinți. Este o perioadă în care nativii își pot pune în valoarea creativitatea, talentele artistice și se pot afirma astfel, inclusiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă mai multă grijă de înfățișarea lor, să facă sport și să nu ezite să apeleze la un salon de înfrumusețare. Își vor schimba starea de spirit.

Style icon: Reese Witherspoon

Taur

Cei născuți în zodia Taur resimt din plin nevoia de a aduce un plus de confort casei lor, de a face amenajări, de a aduce îmbunătățiri. Unii nativi își pot schimba domiciliul. Totodată, crește sensibilitatea și nevoia de a iubi și de a fi iubiți, resimt mai puternic dorul de părinți și dorința de a fi alături de familie. Mulți nativi pot dori să devină ei însuși părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce trecutul în lumină, pentru a fi vindecat.

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia de a afla informații importante în această perioadă, de a primi vești bune și tot ce ține de domeniul comunicării poate cunoaște noi începuturi. Astfel, unii nativi pot începe noi cursuri, pot învăța lucruri noi, pot cunoaște noi persoane sau pot pleca în deplasări care să le deschidă noi orizonturi. Se îmbunătățesc relațiile cu cei dragi, cu prietenii, frații și surorile, cu vecinii. Gemenii se pot remarca prin discursuri publice, prin ședințe, conferinșe, negoț și comerț. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a face sau primi declarații de dragoste, cineva le poate recunoaște sentimetele sau ei pot fi cei care își dezvăluie sentimentele.

Style icon: Lily-Rose Depp

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de oportunități și ocazii remarcabile pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Se întrevăd noi investiții, tranzacții, o nouă sursă de venit. Mulți nativi își pot pune în valoare un talent cu care au fost înzestrați și-l pot monetiza. Crește nevoia de siguranță materială, dar și de apreciere a propriei persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra exceselor alimentare.

Style icon: Gisele Bundchen

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt vedetele acestei lunații și au marea oportunitate de a începe ceva nou în viața lor, de porni pe un nou drum, de a se afirma printr-un nou proiect creativ, de a-și schimba sistemul de valori la care s-au raportat până acum. Mulți nativi dau dovadă de curaj pentru a demara acțiuni pe care altă dată le-au privit cu reticență. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a face o schimbare de look, de garderobă. Unii Lei aduc un plus de valoare poveștii de dragoste în care se află.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Nouă din Leu într-un mod profund, interior, psihic. Mulți nativi se vor interioriza, vor medita la trecut, vor căuta liniștea și pacea emoțională, vor prefera să se cufunde în visare și iluzie. Sentimentul de vină se poate accentua, dramele de conștiință pot reveni în prim-plan. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi și pot avea o stare de spirit mai proastă. De evitat viciile și gțndurile obsesive.

Style icon: Zendaya

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să socializeze mai mult în această perioadă și nativii pot cunoaște oameni noi, pot lega noi prietenii de durată, mai ales cu persoane care să-i ajute în afirmarea propriilor talente sau în demararea unui plan. Unele Balanțe chiar pot începe noi proiecte acum, se pot implica în noi activități, pot intra în noi anturaje. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce nevoia de a se simți mai liberi și mai independenți și de a-și folosi curajul în noi scopuri, pentru a face o schimbare în viață. Posibile relații de prietenie cu iz romantic.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul carierei, iar pentru aceștia va începe o perioadă în care nevoia de popularitate, de a ieși în față și a se face remarcați, de a primi aprecieri și laude este mare. Nativii pot începe noi proiecte profesionale care să le aducă succes, pot avea parte de ascensiune în carieră, faimă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, reputația, statutul.

Style icon: Alicia Vikander

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia odată cu această lunați să-și deschidă noi orizonturi, să evolueze spiritual, să dea o nouă patină unor principii și mentalități. Este o perioadă de cunoaștere și mulți nativi se pot înscrie la cursuri noi, la seminarii de dezvoltare personală sau profesională, pot pleca în călătorii, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere maturizare și trasarea unor noi idealuri de viitor.

Style Icon: Zoe Kravitz

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia în această perioadă să aducă îmbunătățiri situației financiare, fiind vorba de contexte care vizează banii deținuț împreună cu alții. Posibil să se aprobe un credit, să câștige un proces, să intre în posesia unui bun material. Pe de altă parte, nativii vor fi mult mai atrași de latura ascunsă a vieții, pot afla secrete, pot desluși mistere, pot vedea din lat unghi viața intimă sau o relație sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce ocazia de a trăi foarte pasional o aventură.

Style icon: Regina King

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul relațiilor, iar acest aspect va aduce posibilitatea unor noi contracte profesionale, noi asocieri și colaborări care să le pună în evidență mai mult niște talente. Nativii care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, iar cei care sunt singuri pot simți nevoia unui partener și pot fi mai deschiși în legarea unei noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a cunoaște noi persoane ce se vor dovedi importante în viața lor.

Style icon: Natalie Dormer

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia de a intra într-o nouă etapă profesională. Mulți nativi vor simți nevoia de a face schimbări la locul de muncă, legate de sarcini, de modul de lucru, de program. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, în timp ce alți nativi pot primi noi responsabilități profesionale. De asemenea, este o perioadă în care resimt puternic nevoia de a-și schimba stilul de viață, de a face curățenie în jurul lor și în interiorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a lega noi relații profesionale.

Style icon: Lupita Nyong’o