Living

Horoscopul zilnic: 20 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 20, 2020 14:48 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, un aspect care le potențează calitățile și modul de interacțiune cu cei din jur.

Pe aceeasi tema6 zodii magnetice ce atrag pe oricine

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate legate de sistemul digestiv, de tranzitul gastrointestinal ân toată caeastă perioadă în care Mercur le tranzitează sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt sfătuiți să fie foate atenți la ce mănâncă, dar și la administrarea nivelului de stres, factor declanșator în multe astfel de contexte. Totodată, vor da dovadă de o mai bună organizare a sarcinilor zilnice și vor negocia cu tărie și hotărâre un context legat de job. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite dietele restrictive și alimentația nesănătoasă.

Style icon: Keira Knightley

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii, iar acest aspect va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu persoana iubită. Mulți nativi vor găsi acum răspunsuri la evenimente petrecute în viața sentimentală și-și vor limpezi gândurile cu privire la o relație. Totodată, nativii care au copii se vor apropia mai mult de aceștia prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta despre o vacanță, despre modul în care-și petrec timpul liber sau vor analiza ideea de a da curs unui hobby.

Style icon: Adele

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul casei și familiei. Acest aspect le va aduce nativilor ocazia de a lămuri cu cei dragi mai multe aspecte legate de viața de familie, ocazia de a ajunge la un consens legat de activitățile gospodărești și de modul de desfășurare al acestora. Vor fi nativi care vor face reamenajări și renovări în locuință, iar alții vor fi susținuți să-și schimbe domiciliul, să-și cumpere o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în activitățile de ordin administrativ care vizează locuința.

Style icon: Iggy Azalea

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi susținuți de Mercur în tranzit prin Fecioară în toate procesele care presupun comunicare, negociere, învățare, studiu. Nativii care susțin interviuri, ședințe, discursuri publice acum vor avea succes și se vor face remarcați prin ceea ce spun. Bun moment pentru aprofundarea cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a palnifica o deplasare sau de a rezolva o situație ce vizează niște acte.

Style icon: Khloe Kardashian

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar, iar pentru acești nativi va urma o perioadă în care veniturile vor intra sub o lupă rațională, iar cheltuielile vor deveni cumpătate. Nativii nu vor face excese și vor fi susținuți în negocierile pe care le vor avea legate de plăți, încasări, salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține tranzacțiile și investițiile sigure, activitățile de comerț.

Style icon: Halle Berry

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de ingresul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor pentru că nativii vor căpăta o minte lucidă, o bună capacitate de analiză și sinteză a evenimentelor din viața lor și, în plus, vor fi capabili de negocieri avantajoase. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce mult simț practic, multă rațiune în abordarea situațiilor cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Style icon: Lili Reinhart

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și pună ordine în gânduri în această perioadă. Nativii sunt sfătuiți să profite din plin de tranzitul lui Mercur prin Fecioară pentru a analiza la rece, calm și echilibrat, o situație din trecut cu care s-au confruntat și care le-a adus frămțntări. Acum o pot înțelege și integra în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a discuta despre o problemă de sănătate și chiar de a afla un remediu pentru aceasta.

Style icon: Gwen Stefani

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să rezolve chestiuni importante legate de un proiect, să negocieze niște aspecte legate de planurile de viitor pe care le au. Socializarea va fi la cote înalte și mulți nativi pot cunoaște persoane importante, pot lega noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a lămuri prin dialog calm o chestiune în grupul de prieteni sau cu o persoană apropiată.

Style icon: Kris Jenner

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei, iar acest aspect le va aduce nativilor ocaza de a comunica cu superiorii nu neapărat mai bine, cât mai clar, mai concis, mai la obiect cu privire la niște decizii legate de traseul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și exprime ideile clar, să se afirme prin modul de gândire și analiză.

Style icon: Tyra Banks

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa odată cu acest tranzit mercurian prin Fecioară să devină mai pactici, mai logici și raționali, să vadă mai clar și să analizeze mai corect o situație, un eveniment. Mulți nativi vor găsi răspunsul la toate întrebările care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a discuta despre o călătorie sau de a primi vești din străinătate.

Style icon: Zooey Deschanel

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să se înțeleagă foarte bine cu cei din jur, să negocieze aspecte financiare, fie legate de contracte, partaje, moșteniri, fie de bunuri materiale deținute împreună cu alții. Nativii vor fi foarte raționali în abordări. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a discuta (și clasifica definitiv) o problemă, un aspect care vizează viața intimă, poate o relație sexuală, o aventură.

Style icon: Yara Shahidi

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei, iar acest aspect le poate aduce ocazii nenumărate de a discuta și rezolva chestiuni ce privesc viața de cuplu și care până acum au fost amânate sau neglijate. Nativii reușesc să-și stăpânească acuzele, reproșurile și să dea dovadă de foarte mult autocontrol, mai ales în relațiile profesionale, de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a negocia un parteneriat, o asociere, colaborare.

Style icon: Kristin Davis