Living

Horoscopul zilnic: 21 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 21, 2020 15:00 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii nativii din zodia Balanță îți pun mai mult în valoare farmecul personal.

Pe aceeasi temaCe zodii au cele mai lungi relații! Astrele îți aleg jumătatea

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se mobilizează destul de bine astăzi, în sensul că evită conflictele, refuză să se implice în tensiuni și evită provocările, indiferent din ce direcție vin. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a face o schimbare legată de stilul de viață sau poate chiar legată de programul de muncă, de sarcinile avute.

Style icon: Leighton Meester

Taur

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o prudență remarcabilă într-o chestiune care privește locul de muncă sau o situație profesonală. Nativii sunt calmi și apelează la înțelepciune în luarea deciziilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a se relaxa psihic, stare resimțită cu precădere în cazul nativilor care au avut de traversat o perioadă mai tensionată.

Style icon: Cher

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia de a se relaxa, de a se calma, de a se detensiona după un efort sau o sarcină solicitantă. Unii nativi vor pleca în scurte excursii, plimbări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că cineva îi poate pune într-o situație neplăcută sau un prieten îi poate dezamăgi.

Style icon: Lucy Hale

Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot contrazice cu cineva din familie sau nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu cerințele celor dragi, mai ales cu impunerile părinților. Preocupări ce vizează casa. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a pleca într-o plimbare în locurile copilăriei sau de a se întâlni cu cineva din adolescență.

Style icon: Meryl Streep

Leu

Cei născuți în zodia Leu preferă să stea deoparte decât să se antreneze în acțiuni care nu le fac plăcere sau să răspundă la invitații în medii sau alături de persoane cu care nu rezonează și în prezența cărora nu se simt bine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un spirit critic și moral foarte pronunțat.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de niște situații financiare. Nativii pot face plăți, ot încasa unele comisioane, însă nu trebuie să se aștepte să rămână cu un surplus pentru că ce iau pe o parte vor da pe alta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai atenți la plata unor utilități. Posibile restanțe.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia de a se retrage în liniște, mai ales de a găsi aceea liniște interioară după o perioadă zbuciumată. Nativii se vor simți bine din punct de vedere al sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce un farmec personal, un magnetism aparte și mulți nativi pot cuceri mai ușor în această perioadă.

Style icon: Kate Winslet

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de nemulțumiri și neplăceri la locul de muncă. Mulți nativi se vor abține cu greu să izbucnească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că stresul le poate afecta starea de sănătate și nu este exclus să se confrunte cu unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Style icon: Julia Roberts

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să păstreze distanța, să nu se alătire grupului de prieteni, nici la proproi, și nici la figurat, mai ales dacă nu rezonează cu ideile, propunerile acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o stare temperată și ocazia de a-și analiza planurile și proiectele în care sunt implicați.

Style icon: Ashley Benson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cum se expun, la ceea ce afișează în fața celorlalți, în public, pentru că există riscul de a fi ingerpretați greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai atenți și mai responsabili la imaginea pe care o afișează, în special la locul de muncă sau în întâlnirile de afaceri.

Style icon: Emilia Clarke

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se cufundă în profunzimea unor situații și caută răspunsuri, caută alte înțelesuri decât ceve evidente, mai spirituale, ale unor trăiri de dată recentă pe care încă nu le-au integrat în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai atenți la mesajele din exterior care le vin pe care subtilă, în mod indirect, inclusiv prin vise.

Style icon: Jennifer Aniston

Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să afle niște vești care să nu le facă plăcere legate de un context financiar. Nu va fi vorba de salarizare, cât va fi vorba de un comision, o investiție făcută, poate un credit sau împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot trece printr-o etapă de căutare a echilibrului interior, însă o etapă destul de bulversantă și obositoare.

Style icon: Eva Mendes