Living

Horoscopul zilnic: 5 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 5, 2020 12:28 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, ingresul planetei Mercur aduce impact asupra modului de gândire și relaționare cu cei din jur pentru nativii din Leu.

Pe aceeasi temaHoroscop chinezesc pentru tot anul 2020

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur în sectorul iubirii, al creativității și al relației cu copiii, prin urmare pentru acești nativi va fi vorba de o perioadă a exprimării, atât a sentimentelor, cât și a ideilor artistice. Berbecii vor înțelege într-un mod nou, diferit relațiile afective. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a purta un dialog înțelept cu copiii și autoritatea va fi foarte bine argumentată. Discuții fierbinți în cuplu.

Style icon: Reese Witherspoon

Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea ca în această perioadă în care Mercur le tranzitează sectorul familiei și al locuinței să aibă parte de momente tensionate cu părinții, să se impună cu exces de autoritate, să exagereze în susținerea punctului de vedere. Posibile secrete de familie să iasă la suprafață. Pe de altă parte, este un moment în care orgoliile nativilor legate de bunuri de patrimoniu se pot manifesta. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor dialoguri legate de casă, poate negocieri legate de o locuință, o schimbare de domiciliu.

Style icon: Gal Gadot

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de o mare capacitate de a-și susține ideile, de a susține dezbateri, discursuri publice, de a bara polemici. Sunt foarte bine susținuți nativii care dau examene, interviuri, teste. Raționament intens.Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, scurtă călătorie.

Style icon: Angelina Jolie

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Mercur în sectorul financiar, ipostază din care le va aduce nativilor o mare capacitate de a-și negocia drepturile, de a lupta pentru un interes financiar, salarial. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate susține din plin pe nativii care au activități artistice în expunerea creativității, fiind mai ales vorba de o mai bună valorificare a talentelor cu care sunt înzestrați.

Style icon: Kristen Bell

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, aspect  are le va oferi o foarte bună capacitate de exprimare a ideilor, de susținere a punctului de vedere. Nativii vor avea parte de un refresh al gândirii, o reîmprospătare a rațiunii, aspect care-i poate ajuta să vadă din alt unghi niște situații de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a purta un dialog bine argumentat, convingător și înțelept, în special o negociere.

Style icon: Kim Cattrall

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor intra într-o etapă de analiză, de introspecție și meditație, fiind foarte preocupați de găsirea unui răspuns plauzibil la o problemă cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate ocazia de a-și da singuri răspuns la dilemele cu care se confruntă. Posibile gânduri intense, frământări interioare, analiza unor temeri din alte unghiuri.

Style icon: Salma Hayek

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să comunice mult mai bine cu prietenii, să-și facă noi cunoștințe, să primească o reală susținere din partea unor persoane din anturaj sau chiar din partea unor persoane importante care să vină cu un bun argument în vederea demarării, continuării unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a-și face planuri de viitor foarte îndrăznețe.

Style icon: Gwyneth Paltrow

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia în această perioadă în care Mercur le va tranzita sectorul carierei să se afirme profesional prin idei îndrăznețe, prin dialoguri curajoase, însă trebuie să fie atenți la modul în care-și impun autoritatea și punctul de vedere în fața superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în valorificarea unor calități profesionale. Imaginea, reputația pot primi un plus dacă energia mercuriană este folosită constructiv.

Style icon: Kendall Jenner

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, acest tranzit al lui Mercur prin Leu va fi de bun augur, extrem de benefic pentru consolidarea unor principii, convingeri și mentalități, pentru depistarea unor atașamente față de oameni și idei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în manifestarea spiritualității, a ideilor creative, dar și în manifestarea propriilor gânduri. Mulți nativi se pot face auziți acum.

Style icon: Jane Fonda

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să lupte cu îndârjire pentru obținerea unor drepturi financiare, a unor bunuri de patrimoniu, a unor moșteniri, sunt susținuți în negocirile financiare, litigii și partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a lămuri o situație amoroasă, în special fiind vorba de o relație ascunsă, o aventură, un aspect care este relaționat cu sexualitatea.

Style icon: Nina Dobrev

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul relațiilor, atât fiind vorba de relațiile de cuplu, cât și de relațiile profesionale, de afaceri. Dacă în dialogul cu partenerul poate fi vorba de mai multă tensiune cu scopul de a se clarifica un aspect, în dialogurile profesionale va fi vorba de mult aplomb, de mult curaj în apărarea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în negocierile cu colaboratori, asociații.

Style icon: Kelly Rowland

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de Mercur la locul de muncă, în punerea în practică a ideilor, în eficientizarea activităților care cer rațiune și analiză. Dialoguri ușor tensionate cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate stimula unii nativi să meargă la medic, să-și facă niște analize. Posibile răspunsuri referitoare la niște investigații făcute deja.

Style icon: Rachel Weisz