Living

Horoscopul zilnic: 6 august. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 6, 2020 13:17 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din Fecioară dau dovadă de capacitatea de a aplana conflicte.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe 2020. Ce îți rezervă astrele

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec resimt nevoia de liniște după o perioadă destul de agitată. Nativii sunt calmi, caută relaxarea psihică și evită forfota gândurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în tehnicile de meditație, introspecție. Moment de reechilibrare interioară, de regăsirea a liniștii și păcii. Stare de spirit bună.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Cei născuți în zodia Taur reușesc să aibă o zi foarte bună și productivă în relațiile de prietenie.  Nativii sunt comunicativi, solidari, empatici și oferă multă încredere celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a da curs unor planuri (posibil de vacanță) sau de a pune la cale niște proiecte de viitor cu cei din anturaj.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot face impresie foarte bună în urma unui dialog, pot susține un discurs care să le aducă simpatia superiorilor. Moment de recunoaștere a meritelor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puternic nativii care au funcții și care doresc să capete popularitate, să se facă plăcuți în fața unei mase de oameni.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia de îmbogățire spirituală, de cunoaștere elevată, de descifrare a unor taine. Nativii vor avea nevoie de liniște, de retragere din tumultul vieții pentru conectare la sfere mai înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a pleca într-o călătorie și astfel de a-și îndeplini un vis, chiar și acela de relaxare și odihnă.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot petrece momente plăcute alături de partener și pot vedea mai clar, dintr-un alt unghi, ceea ce-i leagă cu adevărat. În cazul unora poate fi vorba de o relație strict sexuală, iar în cazul altora de o relație financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite cheltuielile inutile, pe distracții și amuzamente.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de o mare capacitate de aplanare a conflictelor, atât în cuplu, cât și în relațiile de afaceri. Nativii reușesc, cu destul de mult efort, să găsească cea mai bună cale de mijloc pentru toată lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în medierea unor tensiuni mai vechi și găsirea unor rezolvări înțelepte.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se simt bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Unii nativi chiar au șanse foarte mari să se recupereze după o problemă de sănătate sau o stare mai proastă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești bune care să le aducă împăcare și mulțumire sufletească.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia de tandrețe, romantism, nevoia de a petrece clipe frumoase alături de persoana iubită. Mulți nativi se pot îndrăgosti acum, pot începe o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în declararea sentimentelor. Relație bună cu copiii în cazul celor care sunt părinți. Momente de creativitate și inspirație.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător preferă să se retragă în liniștea și intimitatea căminului decât să iasă, să se expună aglomerației. Nativii se preocupă de treburi casnice și gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în dialogurile cu membrii familiei. Posibile planuri pentru reuniuni alături de rude, vizite.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de scurte plimbări, deplasări care fac bine sufletului, revederi cu persoane dragi, vechi cunoștințe, poate foști colegi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești bune care să-i liniștească. Comunicare foarte bună cu cei dragi. Zi bună pentru negocieri axate pe parte emoțională.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își doresc să rezolve o situație financiară, iar unii nativi vor negocia un salariu, un comision, o rată la casă. În acest moment este posibil să nu se materializeze prea multe, însă speranțele nativilor sunt puternice și previziunile bune pentru viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite să dea bani cu împrumut sau sa facă datorii prea mari.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești au parte de un magnetism aparte, de o stare de spirit foarte bună și comunicarea cu cei din jur le va fi un real atu. Nativii se fac ușor plăcuți de ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce multă intuiție, altruism și înțelegere față de cei din jur.

Style icon: Cindy Crawford