Fashion

Hot right now: rochiile cu mâneci bufante

iulia.statie
April 2, 2021 09:00 AM

Tendințele din industria modei nu rezistă mai mult de un sezon sau două, dar, cumva, rochiile cu mâneci bufante s-au transformat din a fi doar câteva piese purtate vara la o plimbare la a avea un succes incredibil printre pasionații de modă.

Pe aceeasi temaFashion tips: Cum să porți crop top-ul primăvara aceasta

Rochiile cu mâneci bufante, vedetele din acest sezon

Ne apropiem foarte repede de momentele în care o să scăpăm de numeroasele straturi de haine pe care le preferăm în sezonul răcoros, trecând la o garderobă simplă, pline de piese din materiale subțiri, din materiale plăcute. Este timpul să vorbim despre rochiile cu mâneci bufante, ce se mențin printre piesele vedete din această perioadă, lucru ce nu ne miră deloc, deși le tot vedem de doi ani peste tot.

Rochiile cu mâneci bufante au demonstrat că pot să treacă peste cele 15 minute de faimă și să devină piese de care nu ne putem lipsi în garderobă, cel puțin de câteva sezoane încoace. Ce le recomandă? Putem avea imediat o ținută chic pentru sezonul călduros, iar volumele pe care le oferă sunt tentante pentru a ieși din zona de confort.

Există multe motive pentru a aborda o astfel de piesă, chiar dacă mânecile voluminoase reprezintă artificiul perfect pentru un design inedit de vară. Pe lângă acest lucru, ele vin în toate print-urile și culorile, deci cu siguranță există câte ceva pentru toate gusturile. Imprimeul floral, deși este o alegere evidentă pentru sezonul călduros, poate deveni plictisitor uneori. Schimbă puțin direcția printr-o rochie cu mâneci bufante.

Dacă nu îți dorești o piesă colorată sau nu te simți confortabil în print-uri, ai la îndemână variantele clasice. Rochiile albe, ce simbolizează feminitatea și delicatețea, sunt și ele în topul pieselor ce se vor purta în această vară, iar mânecile bufante le vor face și mai interesante. În plus, îți poți alege una mini sau midi, după cum dorești, căci opțiunile sunt nelimitate.

Apoi, rămâne să menționăm cea mai bună parte. Fiind piese extrem de versatile, le poți purta cu sandale fără toc, cu botine, pantofi sport, bocanci, adică cu absolut orice, ținând cont de momentul zilei. Acestea pot fi afișate la o plimbare prin oraș, la o întâlnire romantică, într-o vacanță pe malul mării, la birou sau în sedințele online, ba chiar și la un prânz cu fetele.