Fashion

«I HATE “FASHION”» - Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

ioana pana
June 18, 2019 14:33 PM

În ultimele zile internetul a vuit cu fotografia unui top fără mâneci marca Sunnei Menswear 2020, pe care era imprimat mesajul «I HATE “FASHION”». Aceste cuvinte echivoce au ridicat semne de întrebare în rândul devotaților industriei. Ce ar trebui să însemne o asemenea afirmație? La ce s-au gândit Lorris Messina și Simone Rizzo când au conceput această piesă ca parte din colecție?

Internauții suspectează că ar fi vorba de un afront la adresa brandului Off-White, care este cunoscut și prin trandemark-ul său, ghilimelele. Astfel, ei susțin că ghilimelele ce încadrează cuvântul „fashion” sunt de fapt o referință către marca lui Virgil Abloh, puternic criticată sezon după sezon de mai marii din lumea modei.

«I HATE “FASHION”» – Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

Messina și Rizzo au clarificat rapid situația. Pe un ton amuzat, cei doi au explicat că respectivele ghilimele fac referire la oamenii care încearcă prea mult să fie „fashion”, mereu în concordanță cu standardele și trendurile momentului. Drept dovadă, colecția lor prezentată în Milano în urmă cu câteva zile, nu urmărește a se încadra în nicio normă a tendințelor acestui sezon.

 

View this post on Instagram

 

Eternally grateful to @sunnei for letting me walk this amazing show Big thanks to my family @mybookermodel and @crewmodelmanagement And special thanks to @polly_rollovermilano_x You’re the best❤️❤️

A post shared by Chuka (@ichuka_) on

Sunnei Spring 2020 Menswear este o epitomă a tot ceea ce a reușit acest brand pe parcursul a patru ani, de la începuturile sale. Rafiamentul se împletește cu pragmatismul, materiale precum tricotul subțire sunt suprapuse peste pânze dense. Croiurile sunt în general simple: fuste lungi și drepte, elephant pants, paltoane clasice legate cu cordoane în talie. Cromatica gravitează în jurul nuanțelor de verde și bleu, maro nisipiu, galben și chiar și alb.

Accesoriile au ieșit și ele în evidență. De la genți tote supradimensionate, la mini-bags rectangulare, până la sandale cu platformă de nici mai mult nici mai puțin de 12 centimetri, accesoriile au fost complementare ținutelor prezentate.

Urmărește galeria pentru a vedea colecția Sunnei Spring 2020 Menswear.