Fashion

I see red! Cum poți integra nuanțele de roșu în ținutele tale

iulia.statie
June 18, 2020 10:00 AM

Pentru că vara a venit și garderoba ta devine din ce în ce mai colorată, nu trebuie să uiți de nuanțele de roșu, fie că alegi un ruj, o geantă sau chiar și o ținută întreagă în această culoare. Deși tindem să ne ferim de această culoare, trebuie să luăm aminte că nu există vreuna care să exprime atâta senzualitate și să pună forță într-o ținută cum este aceasta.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Cum integrezi nuanțele de roșu în ținute

Roșu înseamnă iubire, putere, senzualitate, iar atunci când vine vorba de trend-uri, rujul roșu a demonstrat de-a lungul anilor că niciodată nu va ieși din trend-uri, rămânând un accesoriu clasic și de bun gust. „Când nu ştii ce să porţi, alege ceva roşu.”, spunea în trecut Bill Blass. Ce este cel mai de apreciat la această culoare este faptul că deși când spunem roșu ne gândim la ținute de femme fatale, ea este extrem de versatilă, putând fi incorportată atât în ținutele glam, cât și în cele casual.

Pentru că atât sacoul, cât și pantalonii biker se vor purta în această vară, de ce să nu le ai pe amândouă? Încearcă să combini o piesă în această nuanță, clasică, cu o pereche de pantaloni sport. Nu uita totuși să alegi perechea potrivită de pantofi cu toc pentru a merge în aceeași zonă chic cu ținuta.

Dacă nu ești genul all red, poți incorpora doar o pată de culoare în look-ul tău pentru a îi da viață. Alege o pereche de ochelari cu lentile roșii, o geantă sau o pereche de pantofi în această nuanță pentru a îți scoate ținuta din zona obișnuită.

Print-urile florale sunt un must have atunci când vine vorba de sezonul călduros, așa că o rochie roșie înflorată ți-ar prinde bine în garderobă. Nu doar că este extrem de ușor să contruiești un outfit în jurul acesteia, dar arată și extrem de bine, putând să o porți în mai multe stiluri.

Deși ne-am dori ca toată viața să fie vară, nu putem să uităm că vom avea parte și de zile ploioase. Dacă plouă nu înseamnă că trebuie ca și ținuta ta să fie mohorâtă! Alege un trench dintr-o imitație de latex, într-o nuanță de roșu și ai ținuta perfectă fără să te îngrijorezi prea mult.

Rochia roșie este o piesă statement, extrem de puternică, oferind sex appeal, feminitate și senzualitate. Dacă nu te temi de aceasta, ceea ce nu ar trebui, poți să alegi o creație de acest gen pentru evenimentele de seară pe care o să le ai în această vară.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe ținute de acest gen!