Beauty

Iată tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

ioana pana
February 9, 2019 11:37 AM

Importanța părului pentru noi, femeile, este colosală. Felul în care arată ne poate face ziua mai bună, sau din contră, ne-o poate ruina. Să nu mai vorbim de faptul că dacă simțim nevoia unei schimbări, părul este prima noastră țintă. Și cum primăvara, anotimul schimbărilor și noilor începuturi este aproape, vă propunem 7 trenduri în materie de hairstyling pe care trebuie să le încercați anul acesta.

Iată tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

Culorile de păr pentru anul 2019:

  1. Blondul cald- buttery

Anii trecuți au fost despre nuanțele de blond reci, chiar grizonate. Totuși, sezonul acesta merită să încercăm reflexiile calde, mai ales dacă pigmentul pielii ne permite acest lucru.

  1. Pastelurile

Chiar dacă părul colorat pare, la prima vedere, un faux-pas pentru anul 2019, dacă culoarea este aleasă și aplicată corect, rezultatul va fi categoric unul spectaculos.

  1. Brunetul cenușă

Toată lumea a auzit de blondul cenușă, dar iată că 2019 vine cu un nou concept. Brunetul grizonat, sau cenușă, este alternativa perfectă pentru doamnele care s-au săturat de clasicul brunet ciocolatiu, însă nu sunt dornice de schimbări radicale.

  1. Rădăcinile închise

Da, ați citit bine. Anul acesta, rădăcinile nevopsite sunt în trend. Totuși, chiar și așa, trecerea de la nuanța rădăcinilor la cea a părului trebuie să fie una treptată, nicidecum bruscă, astfel încât aspectul per total al părului să fie unul îngrijit.

 

Tunsorile anului 2019:

  1. Bob-ul cu linii precise

Chiar dacă această tunsoare funcționează în special pe persoanele cu păr rar, și cele cu păr bogat se pot bucura de ea dacă li se filează părul înainte.

BLUNT ✂ #haircut @nicolasfloreshair

A post shared by Nicolas (Nick) Flores (@nicolasfloreshair) on

  1. Bretonul ondulat

Persoanele cu păr ondulat, sau chiar creț, evită de regulă bretonul din frica de a arăta ridicol și învechit. Totuși, noi le îndemnăm să acorde bretonului ondulat o șansă.

  1. Tunsoarea în scări, texturată

Anii 70 s-au întors. Tunsoarea în scări este din nou în trend. Fie că e vorba de bucle, sau păr drept, optați pentru un look messy „i woke up like this”.