Fashion

Idei de cadouri de Paște pentru bărbați

nicoleta.ispasescu
April 26, 2019 12:10 PM

Dacă e ceva pe care cu toții îl facem în perioada sărbătorilor, acel lucru este lăsatul cumpărăturilor pe ultima sută de metri.

Fie că am muncit foarte mult, fie că am zis că e suficient timp, cert e că toți alergăm zilele acestea după cadouri. Nici nu e de mirare aglomerația din magazine, în perioada sărbătorilor.

Și dacă pentru restul membrilor ai familiei este mai ușor de găsit un cadou, întrebarea care se află pe buzele tuturor femeilor este: ce cadou să îi cumpăr iubitului meu?

Deși nu mai sunt copii și nu le place să recunoască asta, și bărbaților le place să fie răsfățați cu cadouri de Paște. Nu neapărat ceva scump, însă o mică atenție, care să îi facă să se simtă apreciați, este de ajuns.

Idei de cadouri de Paște pentru bărbați

Un bărbat stilat apreciază cadourile cu stil! Pentru el contează foarte mult lucrurile pe care le poartă este tot timpul la patru ace. Special pentru această tipologie de bărbat am selectat următoarele idei de cadouri.

1. Butoni

Butonii sunt printre puținele bijuterii pe care le pot purta bărbații, perfecte pentru a accesoriza o cămașă și a-i aduce un finishing touch și un strop de eleganță. Unul din cele mai importante accesorii dintr-o ținută masculină, butonii pot evidenția rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă.

2. Ceas

Când vine vorba de cadouri pentru iubit, ceasurile bărbătești se află printre primele opțiuni. Nu va fi foarte greu să găsești un model pe placul lui, având în vedere că îl cunoști câtuși de puțin.

3. Cravată

Alături de butoni, cravata și batista sunt final touches pentru ținuta completă a domnilor stilați și eleganți.

Cu imprimeuri care mai de care mai colorate, asortate sau diferite, cravata și batista vor scoate orice ținută din anonimat. În plus, ele sunt de efect pe tot parcursul anului.

4. Curea de piele

Cureaua este un obiect vestimentar nelipsit din garderoba unui bărbat. De asemenea, cureaua reprezintă un obiect important din punct de vedere al modei. Un bărbat stilat va avea grijă să-și aleagă cureaua potrivită atunci când va fi nevoit să poarte una. Nu uita că întotdeauna cureaua trebuie să se asorteze cu încălțămintea, așa că ține cont de culoarea pantofilor săi.

5. Ochelari de soare

Și pentru că tot se apropie sezonul estival, o pereche de ochelari de soare sunt bineveniți. Asigură-te că ramele sunt de calitate și design-ul unul interesant și în tendințe.