Living

Idei de cadouri de Valentine’s Day! Iată propunerile noastre

adelina.duinea
February 12, 2019 14:17 PM

Psihologii sunt de părere că există cel puţin cinci limbaje ale iubirii, iar oferirea de cadouri este unul dintre cele mai întâlnite, scrie Adevărul. Dacă partenerul tău a fost genul de copil ai cărui părinţi şi-au exprimat dragostea prin diverse daruri, atunci fii sigur/ă că va aprecia enorm micile atenţii din partea ta.

Idei de cadouri de Valentine’s Day! Iată propunerile noastre:

Idei de cadouri de Valentine’s Day: O vacanță

Fără doar și poate, o vacanță ocupă detașat locul întâi în topul celor mai frumoase cadouri de Valentine’s Day. O scurtă aventură într-o destinație exotică, într-un oraș sau într-o țară anume în care amândoi vă doriți să ajungeți este categoric cel mai bun mod de a vă petrece Ziua Îndrăgostiților. Deși întotdeauna vor exista variante precum Parisul, Veneția sau Santorini (probabil la extra-preț în această perioadă a anului), alegerea unei alte destinații cu o semnificație aparte pentru unul dintre voi sau pentru relația voastră este alegerea corectă!

?FUN FACT about US ☟ . We have discovered a ROUND FOOD lovers! ? . Basically it means that every round food is just delicious!? . Think about it… Young coconut, pizza, pancakes, donuts, pie, burger, watermelon, bagels, sushi, cookies…??? . Don’t you agree??? Who else is ROUND FOOD lover?? . Whats your favorite round food? ? . . . . . . . ✄ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – #bali #indonesia #baliindonesia baliisland #travel #traveling #traveller #couple #travelcouple #boy #relationshipgoals #beautifuldestinations #wonderfuldestinations #travelwithme #beautifulplaces #vacation #holiday #beautifulmatters #girlfriend #love #happy #instagood #boyfriend #bestoftheday #girl #fairytale #iloveyou

A post shared by Maky & Matt | ? Bali (@makyandmatt) on

Citește și: Destinații romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

Idei de cadouri de Valentine’s Day: Bijuterii

Cu toate că „diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor”, o bijuterie de Valentine’s Day poate fi oferită atât unei fete, cât și unui băiat. În cazul fetelor, lista este nesfârșită. Poți alege o pereche de cercei, un colier, o brățară sau un inel, în timp ce, în ceea ce-l privește pe partenerul tău de viața, o alegere potrivită ar fi o brățară, un lanț sau un ceas. Nu uitați nici de brățările pentru el și ea (matching bracelets)!

A post shared by Ilinca Charms (@ilinca__charms) on

Idei de cadouri de Valentine’s Day: Cosmetice

Cosmeticele sunt o categorie destinată mai ales doamnelor și domnișoarelor. Fii sigur, însă, că acestea îi vor aduce imediat zâmbetul pe buze iubitei, logodnicei sau soției tale. În cazul în care nu știi exact ce anume își dorește, optează pentru un ruj sau o paletă de farduri de ochi. În caz contrar, lovește direct la țintă. Oferă-i acel produs pe care știi că îl vrea și îl iubește. În funcție de gusturile sale, poți alege un ruj roșu sau rozu, o paletă nude sau una mai viu colorată. În cele din urmă, cu un iluminator sigur nu vei da greș!

Pentru că nu i-am uitat nici pe bărbați, acestora le puteți oferi un parfum sau un kit pentru îngrijirea bărbii.

Citește și: Tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

Idei de cadouri de Valentine’s Day: Aparate/accesorii îngrijire

În această categorie pot intra: ondulatoarele, plăcile de îndreptat părul, produsele de îngrijire a feței (atât pentru femei, cât și pentru bărbați), mașina de tuns, etc. Nu uita, însă, ține cont de dorințele iubitei/iubitului tău! Dacă ea vrea să aibă părul drept, nu-i lua ondulator, iar dacă el preferă să se tundă la salon, nu-i strica Ziua Îndrăgostiților cu o mașină de tuns.

Idei de cadouri de Valentine’s Day: Alte produse audio-video & foto

După nevoi și preferințe, pentru ea poți alege un aparat de fotografiat instant sau o brățară de fitness. Atât pentru el, cât și pentru ea, o alegere bună poate fi o baterie externă sau o pereche de căști.

Citește și: Blugi la modă în sezonul primăvară – vară 2018 – 2019