Beauty

Idei de coafuri pentru zilele ploioase

iulia.statie
June 21, 2020 15:47 PM

Chiar dacă a venit vara, în ultima vreme am avut parte doar de vreme ploioasă, așa că niciodată, după cum știm cu toate, părul nostru nu o să stea bine atunci când plouă.

Pe aceeasi tema7 idei de coafuri impecabile pentru părul scurt și mediu

Pentru aceste zile în care nu știm ce să facem cu părul nostru, există câteva tips & trick privind coafura pentru a te asigura că arăți bine toată ziua și eviți îngrășarea părului, ondularea lui sau electrizarea sa. Atât vara, cât și toamna, avem parte de unele zile în care ploile nu vor să mai plece, dar nu te grăbi prin a spune că nici nu vrei să îți aranjezi părul. Pentru acele perioade, ți-am pregătit o selecție privind cele mai bune idei de coafuri pentru zilele ploioase.

Clasicul coc

Pentru a evita ca părul să nu îți stea locului atunci când avem parte de una din acele zile ploioase, încearcă să ți-l prinzi cât mai sus și să eviți pentru un efect minim de wet look. Nu doar că îți dă un aspect mai elegant, dar această coafură clasică poate fi purtată cu orice ținută.

Împletituri

Orice fel de împletitură, fie că alegi una clasică sau una modernă, arată bine în orice clipă a zilei și te ajută din a nu ți se strica coafura. Cea mai bună parte? Atunci când ajungi acasă, poți obține cele mai frumoase beach waves fără a îți deteriora părul.

Coada de cal

Îți poți prinde părul atât sus, cât și foarte jos într-o coadă de cal, dar pentru a evita acel basic look încearcă să adaugi câteva accesorii de păr bling bling.

Messy bun

Știi acea coafură ce arată extrem de bine cu un minim de efort? Messy bun-ul a prins extrem de bine datorită efectului de effortless chic pe care îl oferă la orice ținută, dar și datorită modului ușor de prindere a părului.

Adaugă accesorii

La fel cum orice ținută depinde de accesorii, așa și orice coafură inedită poate avea parte de un upgrade. Dacă te-ai plictisit de clamele de păr (deși acestea vin în toate formele și culorile) încearcă o eșarfă, pe care o poți asorta la look-ul tău.

Box braids

Acest trend nu este pentru toată lumea și cu siguranță reprezintă un commitment, însă arată extraordinar de bine. Dacă ești gata să faci o schimbare și nu mai vrei să îți faci griji cu privire la aranjarea părului, alege aceste box braids, coafura favorită a vedetelor.