Beauty

Idei de machiaj pentru Valentine’s Day

iulia.statie
February 11, 2020 18:20 PM

Am spus și o să mai spun de multe ori: nu trebuie să fii într-o relație pentru a sărbători Valentine’s Day! Indiferent dacă ieși cu prietenii, mergi la o întâlnire surpriză sau petreci cu partenerul, nu există un motiv pentru care nu ar trebui să ai parte de puțină distracție pe 14 februarie, iar totul începe cu un machiaj perfect pentru această ocazie.

Am făcut câteva selecții privind ideile de machiaj pentru tine, iar acestea conțin tot ce trebuie: glitter, lipgloss, ruj roșu, eyeliner. Poți să ne mulțumești mai târziu.

Și nu uita, distrează-te! Totul ține de cum te simți tu și nu ai niciun motiv pentru care să nu postezi o poză perfectă pe Instagram.

Roșu închis

Cine spune că Valentine’s Day este doar despre roșu deschis și roz pal? Blake Lively a optat pentru un ruj roșu închis, ce a făcut-o să arăte spectaculos. Combină acest ruj cu un blush soft și rimel.

 

Glitter

Învață de la Jasmine Tookes și adaugă glitter pe unghiul interior al ochiului. Aceste accente te vor ajuta să ai un plus de senzualitate.

 

Cat eye

Uneori, less is more. Dacă vrei să demonstrezi că nu te-ai străduit prea mult, la fel ca Bella Hadid, alege un eyeliner negru pentru look-ul de cat eye, însă încearcă să îl faci cât mai bine pentru a fi simetric, iar codițele trebuie neapărat să aibă mărimea perfectă.

 

Piele strălucitoare

Cine nu vrea să arăte exact ca și Zendaya de Valentine’s day? Cheia succesului constă în combinația unui highlighter lichid, fard de ochi în nuanțe caramel, eyeliner negru și lipgloss.

 

Glitter & Glam

Poți să te gândești la ceva mai bun ca roz în combinație cu glitter? Folosește părți egale de fard de ochi roz în diferite nuanțe și adaugă glitter pentru un look inedit.

 

Roz

Ești genul care preferă tradiționalul? Rujul ales de Gigi Hadid reprezintă inspirația perfectă pentru V Day. Adaugă bronzer și accentuează sprâncenele pentru un look de beauty reușit.

 

Smokey eye

Învață de la Rihanna: un smokey eye poate fi făcut din orice nuanță dorești. Uită de maro și negru și încearcă culori metalice pentru această ocazie, la fel cum a făcut și cântăreața.

 

Explozie de culoare

Nu trebuie să te limitezi la roșu și roz pentru această zi ce sărbătorește iubirea, iar Priyanka Chopra știe foarte bine când trebuie să iasă în evidență. Valentine’s Day reprezintă scuza perfectă pentru a purta ruj mov!